BezpiecznaCiaza112023

Kwietniowe mamusie 2011 come back

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #456966 przez Gosia_Krupa
Piszę szybko i idę złapać jeszcze trochę snu,póki Hania śpi,a Misiek się bawi z ciocią.

Wesele super,potańczyliśmy,pośmialiśmy się,noc udana :) Co mi się podobało to to,że Młodzi zatroszczyli się o MAluchy. Miały swoją salkę i dwóch klownów do opieki,którzy wymyślali zabawy,robili zwierzątka z baloników i malowali twarze(ale superaśnie,pełny profesjonalizm,jeszcze takich buziaków nie widziałąm). Wróciliśmy dość szybko,bo o przed 3 nowego czasu.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #457095 przez ulcia85
Baby dzieciaczki urocze,az zatesknilam za taka kruszynka :silly: ale ja to sie bym chyba z dwojka nie ogarnela :cheer:
Gosia Ty to masz talent!!!!!!!!wez go wykkorzystaj na all czy cos bo sama po sobie wiem jak ciezko znalezc fajna kartke na urodziny,slub itd bylaby stala klientka :lol:
szukam czegos edukacyjnego dla mojej julki chodzi mi o jakies kredki farbki macie cos co mozecie polecic?

12 lata 5 miesiąc temu #457149 przez PM
Ale piękna karteczka. Masz Gosiu dar :) :) :)

12 lata 5 miesiąc temu #457216 przez Gosia_Krupa
Ulcia,ja też mam z tym problem :( Ale jeżeli chodzi o rysowanie to Hania lubi pisać sobie na tablicy znikopisem i stawiać stempelki,a Misiek rysować w kąpieli(mamy taką matę i kredki specjalne).

Za komplementy dziękuję,ale raczej robię to dla siebie. Ja już kartek czy zaproszeń od lat nie kupuję :) Zawsze sama robię. Nie sądzę,żebym trudniła się tym zarobkowo. Czasem ktoś mnie prosi,żeby zrobić kartkę czy zaproszenie to robię z chęcią za grosze,żeby mi się tylko materiały zwróciły,ale tak na stałe... Wielką radość mi to sprawia i satysfakcję i to jest dla mnie najważniejsze :)

12 lata 5 miesiąc temu #460153 przez PM
Proszę proszę kliknijcie mojej znajomej :)
apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjec...abe0cde5d66ba9f3160d

12 lata 5 miesiąc temu #460485 przez baby_55
Gosiu przepiękna karteczka :blush: naprawdę powinnaś to robić zarobkowo :)

PM kliknięte :)

Ulcia u nas zwykłe kredki :) często używane do malowania całego świata ;) plus kreda kolorowa w ogródku :) kupiłam ją w ikei, fajne żywe kolory i niedroga, tutaj coś koło 1E
widziałam też fajną matę z pisakiem do malowania wodą, chcę to kupić Adiemu
cos takiego allegro.pl/mata-eduk-wodna-aquadoodle-4-...tis-i2738605353.html

12 lata 5 miesiąc temu #460516 przez Dave
No Kochane, nadrabiam bo mnie z wątku wywalicie.

Pozwólcie, że walnę elaborat o nas a później odpiszę na Wasze niusy :laugh:

My już mieszkamy u rodziców. Hmmm.... wieczny i niekończący się remont doprowadza mnie do szału. Mąż jak jest w pracy, to nie wraca bo zjadły by nas koszty paliwa. A jak jest w domu to ciągle gdzieś przy czymś dłubie. Więc tu się mijamy.

Co u dzieci....

Majeczka - fantastyczna, najukochańsza i najwspanialsza :kiss: :kiss: :kiss: Zaczyna powoli mieć swoje humorki i koniecznie musi być jak ona chce. Zębolków już mamy ze 12, bo nie da sobie zajrzeć i nie wiem czy się tam coś nie czai. Ale widzę, że wszystkie 3 napierają do świata. A 4 wyszły wszystkie na raz.
Śpi ładnie w dzień po 3-4 godziny w kawałku. No tylko trochę późno chodzi spać, bo ok 21 więc o romantycznych wieczorach można zapomnieć. A i nauczyła się w tym całym zamieszaniu zasypiać u nas w łóżku :dry: Ale ogólnie to cud nie dziecko :side: :side:

A co u braciszka....

No właśnie, Maja będzie miała braciszka :side: Więc będzie kolorowo. I wszystkie "różowe" kartony można zutylizować i kupić nową garderobę.
Termin wypada w przedziale 17-22 kwietnia. Więc będę musiała się nauczyć nowej instrukcji obsługi :lol:

Teraz jak już wiem, że będzie syn, to jakieś dziwne uczucie mnie ogarnęło. Wszystko tak jakby było nowe, inne. Hmmm....

Ogólnie czuję się dobrze. Może pełnią formy bym tego nie nazwała, ale jest ok. Tylko noszenie małej mnie obciąża, bo potem brzusio boli.

Dobra to tyle. Teraz trochę poczytam i popiszę do Was :) :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 5 miesiąc temu #460521 przez Dave
No to jedziemy :)

Hmm..... zaczęłam czytać i pisać do każdej z Was, ale były to zdawkowe odpiski i sobie podarowałam. Wolę wejść w aktualną dyskusję.

Baby - Wasze maluchy słodziaki. Adi to już mały mężczyzna a Nikola mała księżniczka :laugh:

Gosiu - super foteczki. Dzieci świetne a Ty laseczka :) Fajnie poszaleć i się wytańcować. A o tym, że masz złoto w rękach już Ci pisałam. Karteczka boska. No i podziwiam, że masz na to czas. Ja ostatnio mam dobę za krótką. Chociaż mogłabym poszaleć w nocy, bo te niestety totalnie bezsenne.

PM - jak tam zdrówko??

ulcia85 - jak dziewuchy doradzą coś Julce, sama chętnie podpatrzę. Też coś bym kupiła Majce. Chociaż póki co to chciałabym aby ściany chociaż z miesiąc nie były przez nią pomalowane. Choć tłusta rączka już jest :woohoo:

Ok. Troszkę nadrobione. Teraz czekam na Was, bo mam zamiar się poprawić i przywrócić tu życie :)

12 lata 5 miesiąc temu #460566 przez PM
U nas całkiem spoko. Młoda po podejrzeniu zapalenia płuc i po antybiotyku ładnie dochodzi do siebie. Za to teraz kolej na mnie i na mojego męża i babcie która sprawowała opiekę nad malutką przez cały ten czas. Musimy dotrwać do końca przyszłego tygodnia i startujemy do żłobka. Hmmmmm ciekawe na jak długo.

Zęby w natarciu mamy już 11 sztuk :)

12 lata 5 miesiąc temu #460790 przez Dave
Dzień dobry!!

PM - no to super, że Malutka silna i choroba jej nie straszna. No i białych perełek przybywa :side: :side:

Maja też praktycznie tylko jeden dzień miała katar taki większy teraz już jest DUŻO lepiej.

A ja mam dziś powera do działania. Od rana się kszątam. Chociaż myślę, że jak będę usypiać Majkę to on też uśnie :silly:

12 lata 5 miesiąc temu #460815 przez baby_55
Dave witaj zaginiony wędrowcze ;) miło, że wracasz do Nas :)
dawaj fotki Majki :)

ja wepadam z filmikiem głównie dla Gosi :)
parenting.pl/portal/jak-zachecic-dziecko...zenia-do-przedszkola

a poza tym buziaki dla wszystkich :kiss: i miłego dzionka
:kiss:

12 lata 5 miesiąc temu #460816 przez PM
A ja w pracy :( i strasznie mi się chce do domu. Wczoraj się czułam jakby była niedziela a dzisiaj czuje się jakby się tydzień rozpoczynał. Jeszcze 5 godzin.

12 lata 5 miesiąc temu #460857 przez baby_55

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 5 miesiąc temu #460902 przez PM
Hihihi :) Ślicznie wygląda z maskotką (łosiem ).Trenuje przed noszeniem siostrzyczki :). Dom boski :)

12 lata 5 miesiąc temu #460963 przez Dave
Baby - Adi fantastyczny starszy brat :laugh: :laugh: Słodziak :side: :side:

A chate to macie lux :laugh: :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka