BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 10 miesiąc temu #669705 przez Dave
Maja wstała dziś o 10 :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Spała w kawałku 13,5 h :ohmy: :ohmy:

A Mati je II śniadanie :laugh:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #669709 przez Suzi
Witajcie :)

U nas tradycyjnie ( mam nadzieję :side: ) nocka dobra, Mikuś pospał od 22.15 do 3, po cycusiu jeszcze do 6 i po cycusiu do 8 :)

Teraz juz wyłącznie na rączkach ale dalej śpi :silly: , dobrze ze chusta juz zakupiona :side:

Dziś jak się chwilę bawiliśmy po przewijaniu uraczył mnie 3 razy takim pęknym uśmiechem, ze serce stopniało mi jak masełko na patelni,
no cudo po prostu taki bezzębny, szczery uśmiech od ucha do ucha :kiss:
poczułam, ze mogę go nosić i karmić bez końca :lol: za TAKI uśmiech......

Agat, myślę ze z pewnością na mammografię w Twoim przypadku jest duuuuuuuzo za wcześnie, myśle, ze to ogłoszenie jakoś niefortunnie zredagowali, bo kobiety od 25 roku życia to na cytologię, a te starsze na jedno i drugie. Myślę, ze z racji wieku i karmienia piersią nikt by ci tego badania nie zrobił, tym bardziej ze to podobno wymaga niemalże sprasowania piersi, tak jak w gofrownicy :P ,
wyobrazaszsobie TEN ból :ohmy: :ohmy: :ohmy:

A z przyjemniejszych tematówDUUUUZO ZDRÓWKA I POGODY DUCHA DLA NASZYCH DZIECIACZKÓW Z OKAZJIMICH PIERWSZEGO DNIA. DZIECKA!!! :lol: :kiss: :lol: :kiss: :lol: :kiss: :lol: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #669718 przez agat
No ja się właśnie na tę mammografię ze względu na to sprasowanie piersi wcale nie pcham :P Jak sobie wyobrażę, że moje wrażliwe obecnie na wszystko cycki ktoś by próbował ścisnąć mocniej to aż mnie dreszcze przechodzą :/ :/ :/

Oj uśmieszki naszych szkrabów są osłodą wszystkich trudów :) Adaś od kilku dni uśmiecha się do mnie, ja robię minki, gadam do niego, a on się cieszy od ucha do ucha :) I zaczyna sobie już coś gadać radośnie :)

11 lata 10 miesiąc temu #669723 przez Magdalena9t
Dzień dobry, chociaż pogoda za oknem nie najlepsza :P :P
Noc zaliczamy do tych gorszych, jak o 21 usnął to pospał sobie do 1.30 a już reszta nocy co chwilę budzenie, :( cycki mnie bolą już na sam płacz Tomeczka, całe wymiętoszolone :P
w końcu mi zasnął o 11, suszarka włączona ,mam nadzieję,że pośpi troszkę sobie teraz ;)

11 lata 10 miesiąc temu #669739 przez agat
Ja mojego próbuję przestawic na spanie w łóżeczku w dzień, ale ni chu chu. Śpi sobie pięknie w bujaczku rozłożonym na płasko i z włączonymi wibracjami. No ewentualnie na rękach u mnie, ale tego nie praktykujemy, boję się zostać drugą Suzi :P :P :P Łóżeczko chyba zostanie nam tylko na noc.

11 lata 10 miesiąc temu #669747 przez Azja
witam
u nas nocka pol na pol, jasiek usnal kolo 20 pierwsza pobudka kolo polnocy, niestety nastepna tak kolo 2 i od drugiej do 5 sam nie wiedzial co chce troche spal troche cysia doil troche plakal, mi sie oczy same zamykaly a ten rozrabial, teraz tez usnal na raczkach ale jak go odlozyam do lozeczka do sie co chwile budzi, chyba trzeba isc na dwor bo nic ze spania nie bedzie

11 lata 10 miesiąc temu #669758 przez Magdalena9t
I już nie śpi :ohmy: :ohmy:
a ja sama w domu :cheer: :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu #669762 przez Magdalena9t
Pogoda nie dopisuje ale trze :blink: trzeba iść na spacer ,może zaśnie :P
Agat jak :P na razie to mi blisko do drugiej Suzi :P :P

11 lata 10 miesiąc temu #669793 przez Suzi
No dzięki dziewuszki :silly: tak się właśnie zostaje antybohatrerem :P :P :P

Trzymam kciuki za Wasze pozytywne działania wychowawcze, mi nie wyszło.....

11 lata 10 miesiąc temu #669803 przez demoniqe
witajcie kochane, ja mam 10 dniowe maleństwo i podczytuję was żeby zobaczyć jak wam śpią maluchy i jedzą.
Mój malutki tak samo. Najlepiej śpi po kąpaniu od 21 nawet do 2, a potem już co 2 godzinki. Najgorszy kryzys jest od 8 do 12.

11 lata 10 miesiąc temu #669817 przez Dave
Coś się obawiam Suzi, że to nasze maleństwa jak na razie nas wychowują, a nie my je :blink:

Mój dziś dość grzeczny. Poje, poogląda i śpi. Teraz go wpakowałam do wózka. Wytarabaniłam sobie go do domu, żeby nie nosić go tak długo, albo nie w bujaku, bo tam taki pozwijany. A w gondolce to się może wyciagnąć i pobujać można.

Suzi - czyli czekamy na chusty, a potem grupa zamotanego wsparcia ;)

Zjadłam właśnie obiadek, lecę pranie nastawić.Bo wczoraj mi Muminek takie atrakcje zapewnił, że ja do przebrania, wykładzinę czyściłam, polkę no i jego oczywiście :cheer: :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu #669898 przez Dave
Co tu tak cichutko :unsure:

Mój młodszy dzieć ma dziś ustawiony tryb, który najbardziej lubię - jedzenie i spanie :lol: :lol: :kiss: :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #669933 przez patrycja280791
witam

u mnie nocka dzis jedna z gorszych pobudka co pol godziny pobudka a godzine temu kolka :blink: plakalam razem z Fabiankiem,

WSZYSTKIM DZIECIACZKA SLODKOSCI W ZYCIU I BUZIOLE OD CIOTKI I FABKA Z OKAZJI ICH SWIETA

11 lata 10 miesiąc temu #669962 przez creatura
Samych uśmiechów wszystkim naszym dzieciaczkom z okazji Dnia Dziecka :kiss: :)

Pogoda z dooopy..... :dry: :dry: Na Dzień Dziecka odwiedzili nas dziś rodzice :silly: i pomimo pluchy, i tak zaraz "zakręcimy" grilla na tarasie :woohoo: :lol: :side:

Suzi, nam też nie wychodzi - kolejny dzień rączkowy, ale jak widzę tą jego minkę szczęśliwą i błogi sen, to mi wszelka frustracja przechodzi :)

Demonique, super, że maleństwo daje Ci pospać.

Agat- congratsy z okazji nocki oby tak dalej :lol:

Dave, czyżbyś odparła wczoraj musztardowy atak? :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #670028 przez Azja
u nas dzis dzien marudera, albo cysio albo raczki spania prawie w ogole w domu, jedynie pospal na dworze jak udalo nam sie wyjsc miedzy jednym deszczem a drugim, a teraz wykapny nakarmiony, oczy ma zamkniete jakby spal ale troche poplakuje, tatus go nosi na raczkach bo ja juz dzis wymiekam usne na siedzaco :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka