BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #769538 przez Azja
witam

buziaczki dla Tomeczka :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

u nas nocka fajna z 2 pobudkami na cycusia :)

pogoda narazie nie zacheca do spacerku, ale widze ze pomalu slonce sie przebija wiec moze uda sie zaliczyc spacerek :)

co do zupek to Jasiek poki co ladnie zjada, najbardziej mu rybka smakuje, ale krolikiem lub cielecina nie pogardzi, co prawda zaraz go wszystko nudzi podczas jedzenia śliniak najczesciej w buzi musi wyjadowac, bo co to bybylo za jedzenie jakby sie sliniak nie ubrudzil, ale nie ma co narzekac :)

wczesniej mial kaszke z bobovity i super zjadal a teraz kupilam nestle i jest jakas nie dobra , zjesc ja zje ale nawet mi nie smakuje wiec dzis musze zrobic zapas z bobovity

a co do gadulstwa to tez Jasiek mial taki przestoj a teraz to czasem gada jak nakrecony :) no i smieje sie w glos wystarczy pieluche na glowe nalozyc albo jakies minki albo dziwne dzwieki wydawac i smieje sie az czkawki czasem dostaje :)

Agat moze Adaś na ząbki taki niespokojny :S
Creatura super ze placuszki smakowaly, też musze wyprobowac wersje pieczona,
Jasiek tak jak Leoś jak nie chce juz jesc robi odruch wymiotny B)

Creo jeszcze nie przejrzalam ale wpadl mi wczoraj w oczy taki blog jest duzo przepisów na kasze jaglana smakoterapia.blogspot.com/ moze cos Ci wpadnie w oko :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #769552 przez monia89
Buziaki dla półroczniaka Tomeczka!

11 lata 5 miesiąc temu #769640 przez Dave
Buziaki dla Tomeczka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

wpadam i wypadam. Jakiś dziwny dzień od rana...

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 5 miesiąc temu #769699 przez Suzi
DLA PANA TOMASZA, NAJSERDECZNIEJSZE GRATULACJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

No co, w koncu juz prawie dorosly jest :blink: :side: :blink: :lol:

U nas nocka ok, jedna pobudka na papu w okolicach 4,,potem po 7 ale usypial juz trudniej ale poddal sie o 8.25 i spanko do 9.40 :woohoo:

Teraz odbywa sie drzemka okolopołudniowa juz godzinę :cheer: , nietypowo, ale u nas jaka s spiaca dzis pogoda, w nocy lało. Teraz jest niby cieplo ale pochmurno. Mam czas na lekturę, pasjonujacą! Czy znacie miesięcznik Egzorcysta? Jesli nie to z calego serca polecam, kazdy numer "połykam" w calosci na miejscu :lol:

11 lata 5 miesiąc temu #769960 przez agat
Suzi jeżeli ten magazyn zawiera treści adekwatne do tytułu to nie dla mnie, ja cykor jestem w tych klimatach :P

Aaaa jeszcze miałam się ciebie zapytać, czy Miki porzucił cycusia forever czy łączycie cycowanie z butlą?

Zupka znowu bleeeeee. 3 podejścia robiłam, zjadł 1/3 porcji. Nie wiem, może kilka dni przerwy zrobimy i spróbujemy ponownie za jakiś czas? A tak już pięknie jadł ;(

Chyba trochę śliweczki mu dziś dam, bo kupki ciężko idą i twarde są. Problem w tym, że śliwka też jest bleee :P

11 lata 5 miesiąc temu #769989 przez Azja
Misio wykapany, wypil kaszke i usnal nie wiem czy to juz na noc ale bardzo mozliwe bo przyjechali do nas znajomi i nie bylo drzemki popoludniowej, tylko co ja mam robic jak dopiero 18 :cheer:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #770001 przez creatura
Tomeczku, całujemy Cię półroczniaczku :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Madzia, fotkę dawaj, bo dawno Tomusia nie było i zdjęcie zdewastowanego motyla też dawaj :silly:

Suzi, oblookałam magazyn na necie i chyba sięgnę po niego next time w kiosku, gdyż to też są moje klimaty :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #770025 przez Suzi
Agat, zareczam Ci, ze w tym piśmie NIC nie straszy! Nic a nic. To nie ma nic wspolnego z okultyzmem, jakimiś "Wróżkami " i tym podobnym badziewkiem, to jest miesięcznik katolicki, piszą tam osoby duchowne ( egzorcysci tez) i świeckie. To pismo wyjasnia wiele rzeczy i zjawisk wspolczesnego i ( nie tylko) swiata i niezmiernie podnosi na DUCHU :) :) :) absolutnie nie ma nic wspolnego z horrorami czy innymi tego typu historiami. Zachęcam przejrzeć choćby jeden numer ( dostepne w kosciołach, w Empiku, InMedio, Kolporterze etc) ja zaprenumerowałam i jak wyposzczony sęp czyham przy furtce z poczatkiem kazdego nowego miesiąca na ulubioną strawę duchową. :) :) :)
Co do cycusia to łączymy juz w sumie od dobrych 3 miesięcy ale nie wiem czy nie zakończe tego "procederu" bo Mikuś mimo mojej nieustannej i niezwykle monotonnej diety ma ciągle zmiany skorne raz mnejsze raz większe ( aktualnie większe) i juz mnue to frustruje. Pamietam, ze ze. Starszym synem tez tak bylo ze dopoki spożywał moje mleko czyli do 10 mca życia miał ciagle zmiany skorne, a bylam na diecie :angry: , z chwilą zaprzestania jedzenia mojego mleczka nastapilo " cudowne" ozdrowienie :dry: czyzbym teraz "trula" kolejne dziecię? :P nie mogę siepozbyć tego wrazenia, ale póki co przedkladałam przeciwciała nad alergeny, ale po "mitycznym" 6 miesiącu przeciwciala juz przestają miec az tkie znaczenie, bo najwięcej ich bylo właśnie do tej pory, więc zobaczymmy....

azja, dzięki za link do smakoterapii, suuuuuuuper rzeczy tam są, zwłaszcza, ze Mikuś alergik, a ja juz zdycham na tej monotonnej diecie, a tam jak w rogu obfitości, pysznościi dla alergików :lol: jeszcze raz dzięki :kiss: tym bardziej ze sama nie mam czasu szperać po necie. Podałas mi to na srebrnej tacy :woohoo: :side: :woohoo:

11 lata 5 miesiąc temu #770080 przez Azja
Jasiek po polgodziny obudzil sie na dotankowanie po kaszce i spi :) mam nadzieje ze w nocy ni e obudzi sie na zabawy :silly:

byli dzis znajomi z 2 miesieczna córeczka i Jasiek jak na faceta przystalo "podrywal" Basie, podpelzal do niej lapal za stopke i wkladal sobie do buzi, wygladalo to tak jakby ja po stopach calowal :)doscyc wczesnie zaczyna podryw :)

Suzi mam nadzieje ze znajdziesz cos fajnego na smakoterapi, ja wlasnie zabieram sie za przegladanie :)

11 lata 5 miesiąc temu #770169 przez Dave
U mnie cisza i spokój. Dzieci śpią, mąż poszedł na drzemkę :cheer: Mam go obudzić za godzinę.

Suzi - dzielna jesteś, że już tak długo wytrwałaś na diecie, Mikuś ma przeciwciała a Ty mega figurkę. Ale fakt, jak 6 miesiąc minie można już odpuścić.

Azja - podrywać na całego i to jaki nonszalancki - po stópkach całuje :side: :side:

Dziś był fajny pogodowy dzien, taka jesień to by mogła być do świąt Bożego Narodzenia :side:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #770214 przez ilonah
Hello

My też dziś dużo czasu na dworku spędziłyśmy, pogoda taka cudna, że aż chce się spacerować i delektować tymi resztkami ciepełka. Emilka elegancko rozglądała się ze swojej spacerówki i dużo znowu gadała :) Teraz Emiśka już od godzinki śpi, ja już wykąpana leżę w łóżeczku i oglądam tv.

Tomeczku dużo buziaków dla ciebie nasz kochany półroczniaczku :kiss:
Azja ale podrywacz z Twojego Jasia :blink:

11 lata 5 miesiąc temu #770270 przez Dave
Młodziak już mi się dwa razy przebudził. Raz oczywiście ze względu na przekręcenie na brzuszek :dry:

A od kiedy to żółtko??

11 lata 5 miesiąc temu #770284 przez Magdalena9t
Hejka :)
dziękujemy za życzenia :) usypiałam dziś Tomeczka prawie 2 godzinki taki miał problem z zasypianiem dziś, ostatnie nocki są gorsze, :( jaki to był luksus jak sypiał po 8 godzin. mam nadzieję ,że ta zmiana (na gorsze ) to przez dziąsełka i ząbki (których jeszcze nie widać,ale wiem,że go to męczy) niech już się pojawią :blink:

Byłam dziś u fryzjera,mąż został z Tomeczkiem i dali radę, średnio jestem zadowolona ale co tam zaraz i tak odrosną :silly:

Zdjęcia obiecuję jutro dodam bo dziś jakoś nie miałam okazji zrobić :dry:
Spadam, bo mam jeszcze dużo do roboty.

Dobranoc :) :)

11 lata 5 miesiąc temu #770293 przez Dave
Madzik- oby Tomcio dal Ci dzis pospac. Czekamy na foto. oj jak ja bym sie do fryzjera wybrala.

zmykam spac:-) dobranoc [file/] [file/]

11 lata 5 miesiąc temu #770304 przez Suzi
A Miki nie śpi......juz dwa razy był uśpiony na "twardo" i starczalo na kwadrans...... No ciekawe co on nam szykuje za noc....
Ehhhh
DOBRAnoc :huh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka