- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
nareszcie przestało padac, bylismy na spacerku, az miło wyjsc z domu, za cieplo nie jest, ale lepsze to niż kiszenie sie w domu obecnie mamy drzemke
Monia Jasiek tez ma ostatnio mniejszy apetyt, najlepsze jest mleczko, bułke to troche poskupie, obiadek to musze kilka podejsc zrobic, dobrze ze jeszcze banana, albo jakis owoc mozna mu wcisnac, a w te dni co nie chce jest, ograniczam mu zapychacze, bo mi sie wydaje ze to jeszcze pogarsza apetyt,
Creo sama robisz mleczko kokosowe czy kupujesz gotowe?? Ja ostatnio zrobiłam i nawet Jaskowi smakowało, ale nie wiem ile mozna tego podac i z czym mu to dawac ?? z czym dajesz Leosiowi ??
chyba mi sie @ zbliza, bez kija nie podchodzic, dzis sobie melisa parzyłam, bo mnie nosiło
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Próbowałaś już jaglankę z bananem i mlekiem kokosowym? Ostatnio zmiksowaliśmy to sobie na koktajl - boskie, wyszłyby z tego przepyszne, puszyste lody wegańskie, ale nie mam maszynki do chłodzenia. Niedawno w Lidlu była, oczywiście już się nie załapałam. Trzeba się pewnie było bić, jak o Crocksy ;]
Suzi, więcej zdjęć z imprezy roczkowej prosimy. Zdjęcia się jakoś dziwnie teraz dodaje: klikasz "wybierz plik", wybierasz z kompa to, co chcesz, potem wprowadzasz cały wpis i juz powinno być na forum jako załącznik. Widzę, że upodobanie to bliźniacy mają podobne, Leoś w weekend majowy też "kosił" trawnik, nie można było normalnie trawy wykosić, bo się darł w niebogłosy, że on też musi choć rączki dotknąc ;] Dowód na zdjęciu - kosiara była wyłączona, tylko się nią woził. W sobotę upolowłam mu na allegro podobną zabawkową kosiarę do Waszej, tylko nasza robi bańki mydlane i udaje dźwięki, a Wasza ma jakiś bajer za szybką?
Adminy i Inni Odpowiedzialni, kiedy forum do ładu dojdzie? Gdzie emoty, pogrubienie, ukrycie tekstu, i inne udogodnienia? Reklamę na górze strony zdążyliście już "wsrać" - sorki, za wyrażenie, ale ona właśnie takie robi wrażenie ;]
Linda, oh, nerwy pewnie straszne przed powrotem do pracy. Masakra, jak ten rok szybko minął..... Ilonka, pewnie posłuży radą, jak odnaleźć się w tym początkowym Matrixie.
Dave, hop, hop. Całkiem nas zignorowałaś ;P
Pati, śliczni jesteście, a synuś cały Twój.
Zaraz pewnie cos mi się przypomni, to dopiszę ;]
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tez miałam ta wyciskarke kuvingsa zamawiac, troche zle o niej na necie ludzie pisali, ale mam nadzieje ze bedziecie zadowoleni, a ludzie jak to ludzie lubia sobie ponarzekac
Creo dużo Leos tego mleka dziennie pije?? bo sie zastanawiam ile mozna tego dac ja to jak zwykle mam dylematy
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nam się weekend pod znakiem Dnia Dziecka udał wyśmienicie, pewnie dlatego, że wszystko było na spontanie. Przyjechała do nas rodzina i w 7 starych koni +Leoś wybraliśmy się do zoo, było pełne ludzi, ale fajnie się chodziło. Za to od wczoraj kiszonka domowa i Leosia roznosi po weekendzie pełnym wrażeń - chciałby kontynuacji, a tu tylko mama w domu i to na dodatek bez wyjścia na powietrze. trzymam kciuki za tą lepszą pogodę.
Madzia, ospa Cie dopadła, czy z innego powodu nie piszesz????;]
Ilonka, nom, udała Ci się ta niania
Agat, a Ty coś obstawiasz u siebie? Jakieś przeczucia?
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Monia Adaś miał bunt na jedzenie w wieku 8 miesięcy, prawie dwa miesiące to trwało, żadnego obiadu nie chciał, ani łyżeczki. Na szczęście mleko ładnie pił. Samo przyszło, samo poszło. Może i u Was tak będzie No ale ile się wtedy nadenerwowałam to moje :/
Właśnie wcinam czereśnie Mąż mi kupił
U nas jeszcze mży, ale z godziny na godzinę jest coraz lepiej, może jak Adaś wstanie z drzemki to wreszcie uda nam się na spacer wyjść
Zastanawiam się jak rozegrać sprawę z tymi dwoma tygodniami czerwca, które mam teoretycznie przepracować. Mogłabym wziąć zwolnienie od gina, ale wtedy po 5 min od momentu jak trafi w ręce ksiegowej cała szkoła będzie wiedziała o ciąży :/ A jednak to pierwszy trymestr, wiadomo jak to jest. Ale z drugiej strony kombinować z pediatrą, której dobrze nie znam (mojego internisty to już w ogóle) też mi się nie uśmiecha, a poza tym potrącą z pensji... Nie wiem, chyba pójdę do pracy i pogadam na boku z kadrową, równa z niej babka i wiem, że nie rozpowie na lewo i prawo.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis zrobiłam rybke i Jasiek wsuwał az mu sie uszy trzesły, chyba poczytał na forum, ze narzekam ze mało je
u nas piękne słoneczko wyszło i z 14 stopni zrobiło sie 20, oddelegowałam chłopaków na spacerek, a sama biore sie za sprzatanie łazienki
Jasiek tez juz jadł lody, najczesciej kupuje mu dodatkowy wafelek i odkładam od siebie troche, ale jest mega zadowolony, jak go zjada
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Jak tylko zobaczy ze ktos je to on tez musi
Creatura- moze bedziecie uwazac mnie za dziwaka ale ja daje Fabianowi wszystko niema zeczy nie mozliwych ktorych by nie zjadl
ostatnio byla kolezanka z synem i mial zelki , Fabian dorwal i zjadl kilka, balam sie ze bedzie go brzuch bolal ale nic , on pozera wszystko hehe
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas z jedzeniem identycznie jak u Tosika z tym, że ja właśnie nic Emilce pomiędzy posiłkami nie dawałam nawet owocka, tylko pić a i tak nie chciała jeść ale dziś (odpukać) ładnie jadła. Wsunęła całą kaszę niani rano, później całą porcję zupki a przy mnie zjadła prawie całe drugie danie oby tak już zostało.
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro daje Antosiowi same główne posiłki bez wspomagaczy zobaczymy co będzie.
patrycja to się ciesz bo mi się płakać już chce....