BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 10 miesiąc temu #887788 przez creatura
NIE ... :angry: Wymiękam... znowu coś ponaciskałam i post mi porwało w próżnię.......... :angry: :S Już nie dam rady się powtórzyć. Forum fajne - takie biało-szare. Dobranoc.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #887796 przez Suzi
A mnie sie ta białoszarość nie podoba, a mialo być POWALAJĄCO -PORYWAJĄCE.......eeeehhhh a póki co jak dla mnie, ulepszeniem tego forum jest łatwiejsze wstawianie zdjęć ( bez konieczności wczesniejszego zmniejszania) i szybkość otwierania strony, to jest bardzo wporzo, ale wygląd, mnie rozczarował........ :pinch: :pinch:

Agat- bedę unikać! Do ostatniej mozliwej chwili :P
A tak w ogole to podczytuję Twoje styczniowki 2015 i wiesz co? Boki zrywac z tych trzydziestoletnich "staruszek"co to ubolewają ze pewnie są "najstarsze"....... :laugh: :laugh: :laugh: Ty weź im powiedz, ze do najstarszej tu, to im duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo brakuje to moze zluzują... :laugh: :laugh: :laugh: ;) :P

A tak "w ogole" secundo to wq....denerwują mnie te male emotki :S nie na moje starcze oczy i paluchy z niedowladem :S :S :S

Dziś lekarzy odwiedzania dzień kolejny -ale cieśń nadgarstka wykluczona, uff, bo jbc to operejszyn, a tak -ucieklam spod noża...aaaaa

CreMoniu-Ty cos wiesz o syropie z agawy? Bo ja do dzis wiedzialam same dobre rzeczy, a w oko mi wpadl artykuł obalający to wszystko co wiedzialam :blink: ....a używamy go z Mikim....i co teraz????

Donosze Wam ze Dave to na fejsie dziala.......a u nas cichociemna.... B) :whistle: :whistle:
Dave! Why???!!!!

To pstrykam!
Pa :kiss:

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #887814 przez Azja
witam

Misio jeszcze spi, a ja popijam kawke, piękne słoneczko swieci, wiec pewnie po sniadanku ruszamy na spacerek :)

Suzi ochodzisz sie po lekarzach, :P dobrze ze "uciekłas" z pod noża :)

mi kolory forum nie przeszkadzaja, wazne zeby chodziło bez zakłócen :P

14 buziaczków dla Emilki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

DAve nie łądnie tak olewac forumowe kolezanki, Magda tez by mogła cos skrobnac :S

10 lata 10 miesiąc temu #887835 przez patrycja280791
hej , my juz po sniadanku ,zaraz jedziemy na zakupy a pozniej spacerki bo pogoda super, az goraco wiec trzeba kozystac ,buzka pa

10 lata 10 miesiąc temu #887849 przez agat
Moje dziecko spało dziś 12 godzin :) Obudził się o 8.30 :) Już nawet ja leżałam od pół godz w łóżku wyspana i czekałam na ksieciunia :) Ojjj jakby nam to weszło w nawyk to byłoby bosko :)
Słoneczko ładnie świeci, więc i my na dworze posiedzimy dziś. Na szczęście jeszcze chyba nie ma upału, bo takie upały to mój wróg ostatnio :/ Weekend ma być zabójczy.

Emilko buziaczki dla Ciebie :*:*:*:*

10 lata 10 miesiąc temu #887917 przez Magdalena9t
HEJ, :) jestem, :) :) :) napiszę coś , chociaż ostatnio czasu brak :( tyle roboty mamy przed domem, dopiero można się zabrać jak Tomeczek śpi.
Ospa żadna mnie nie dopadła,w dzieciństwie przechodziłam, a koleżanka tak jak jej lekarz mówił,że zaraża dopiero jak jużcoś u niej wyskoczy, ale jak jużwysoczyło to nie miałyśmy kontaktu ;)

Resztę nadrobię później bo piękna pogoda zaraz na spacerek wyruszamy, może jak księciunio zaśnie to coś będę mogła naskrobać

BUZIAKI :kiss: :kiss: :kiss:

A Monia nie martw się mój Tomek do roku był niejadkiem,wiem co przechodzisz,trzeba po prostu ten etap przeczekać ;)

10 lata 10 miesiąc temu #887951 przez agat
Madziu suwaczek Ci się zatrzymał :) Tomcio ma na nim cały czas roczek.
Fajnie, że znalazłaś chwilę dla nas i liczymy na więcej :)

10 lata 10 miesiąc temu #888080 przez creatura
Leo dopiero postanowił uciąć sobie drzemkę, a rano obudził się o 8:30. Od kilku dni szaleje po 6-7 godz zanim zaśnie i obawiam się, że to początek pożegnania z drzemką w ciągu dni :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: lece do kuchni, bo mąż zażyczył sobie rosół, a jak łatwo się domyśleć jeszcze nawet nie pyrka.......

10 lata 10 miesiąc temu #888084 przez creatura
Agat, 8 tydzień u Ciebie, w ciąży z Leosiem czwartki też były moimi dniami :)

10 lata 10 miesiąc temu - 10 lata 10 miesiąc temu #888166 przez monia89
Emilko łap 14 -stkowe buziaki
Hej my oficjalnie mozemy pchwalić się wszystkimi 4 :-)
Wypad na truskawki okazał się mega klapą gdyź w pierwszym "rzędzie" czy jak to sie tam nazywa zobaczyłam ogromną żmije! Już mnie to pole napewno nie zobaczy....
a to nasze leniuchowanie w cieniu winogrona :-)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #888187 przez creatura
Suzi - cielesności, delikatnie ujęte, chciałaś powiedzieć TUSZY ;) To zdjęcie jest z weekendu majowego, mam wrażenie, ze wtedy było apogeum "kiełbaskowości", bo kilka dni potem zaczął chodzić sam i teraz powoli smukleje, choć drobnym to go nigdy chyba nazywać nie będą. No cóż takie geny, jak już wspominałam, u mojego męża w rodzinie same Wyrwidęby ;) A najbardziej to mi się teraz chce śmiać z sytuacji, kiedy na pierwszej wizycie kontrolnej, lekarz kazał mi mleko odciągnąć i zobaczyć, czy jest tłuste, bo Leonek mało przybrał, a ostatnio kazał mi dalej karmić, skoro tak fajnie przybiera :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ale, ale... pewnie za chwilę będziemy dzielić podium z kolejnym kwietniowym dzieciaczkiem, chyba Mateonkiem ;) , bo dziś waga pokazała "ledwo" 12, 87 kg, spadliśmy z "parszywej" trzynastki :silly: :laugh:
Co do syropu z agawy, to też słyszałam niepochlebne opinie. Wypiliśmy tylko jedną tubkę, bo była już kupiona i więcej nie ryzykowałam. Chodzi dokładnie o to, że ten powszechnie dostępny to ma tylko wspaniały marketing, nic więcej. Prawdziwy syrop powinien być z soku z łodyg jukki lub agawy, a sklepowy jest niestety z korzenia chyba, a tam jest skrobia - jakoś tak o nim było.

Suzi, wpadło mi w ręce/oczy takie cuś, może podrzuć tej koleżance, u której raka zdiagnozowano. Nie pierwszy raz czytam w sieci, że terapia Gersona i dieta silnie zasadotwórcza wyleczyły człowieka z zaawansowanego raka.
leczenieraka.blogspot.com/2011/06/rakiet...li-co-moze-soda.html

cdn

10 lata 10 miesiąc temu #888250 przez agat
Creo ten suwaczek zaczyna tydzień w czwartek, ale kalendarz w telefonie zaczyna w środy. Także nie wiem. Z Adasiem zaczynałam nowy tydzień w niedzielę.

Monia świetnie wyglądacie na kocyku, zastanawia mnie tylko dlaczego ta gazeta jest w całości ;) Adaś by ją dawno "przeczytał" po swojemu.

Mąż mój stłuczkę dziś miał, pani mu wjechała w tyłek na mieście. Nic się na szczęście nie stało, ale był w szpitalu i mu dali kołnierz i tydzień zwolnienia. Także będę miała trochę luzu przez parę dni. Samochód też ok, zderzak do wymiany. Pani sobie większą krzywdę zrobiła podobno.

10 lata 10 miesiąc temu #888272 przez Magdalena9t
Mój Kochany tuptuś Tomuś :kiss:
Załączniki:

10 lata 10 miesiąc temu #888294 przez linda
Hej :)

10 lata 10 miesiąc temu #888306 przez Azja
Monia gratuluje wszystkich czwórek u nas dopiero dwie, chco jedna to nie wiem czy nie 5 bo jakos tak daleko :P Antoś super uśmieszek, u nas tak jak i u Agat gazetka w całości długo by nie polezała :)

Magda Tomeczek jaki słodziaczek, chyba do Ciebie podobny :)

Agat dobrze ze mężowi sie nic poważnego nie stało, a przy okazji Cie troche odciąży :)

my dzis bylismy po poludniu na działce, jak mnie komary pociachały to szok, a cały czas w ruchu byłam,
pieliłam grzadki, tak zawziecie ze nawet odciaski mam na jednej ręce :P
Linda to sie opisałas :P
jak tam w pracy pierwszy dzień ??

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka