BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 6 miesiąc temu #889165 przez monia89
Misiu jaki blondasek
Jasiek jak cudnie prezentuje sie w kasku
Adaś jaki zadowolony. Agat musisz odwrotnie fotki cykac telefonem :-)
Antek jakie długie włoski ma ;-)

Ja daje Tosiowi wode Nestle soki kompot truskawkowy.
No i u nas z apetytem lepiej :-)
u nas skwar wczoraj byl bylismy u tesciów najadlam sie truskawek we wszelakich postaciach Antoś pochłonà dosłownie miske makaronu z musem truskawkowym. Ale nic mu nie wyskoczylo.
gaduła z niego ze szok śmiać mi sie chce jak nie raz z psami w dyskusje wchodzdzi no i te Tosikowe miny :-D

Cdn

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889173 przez Suzi
Hej :)
I u nas upał straszny B)
Nocka ok, po pobudce o 6.15 na mleczko dospalismy do 9 wiec niezle

Annabelle - na Boga!! A co to jest adres zdjęcia??? :blink: ja juz na to nowe forum wstawialam zdjecia wiec tym bardziej mnie dziwi i wqrza fakt ze teraz d.... :blink: :S
A Antek na tym zdjęciu to jak z przyszlości ;) , ma na nim ze 3.4 lata :side:

10 lata 6 miesiąc temu #889175 przez creatura
Anabelle, toż to jakiś 5-latek, a nie roczny Antoniusz :silly:

Adaś zagarnął wszystkie poduszki :laugh: :laugh: :laugh:

Suzi, chyba nie ma tych zdjęć na serwerze, z dysku dodaje, tak? To wtedy sposób z url nie działa. Suzi, bo to jest tak, że najpierw ładujesz to zdjęcie, jak piszesz wiadomość, a potem wstawiasz:

10 lata 6 miesiąc temu #889279 przez Magdalena9t
Hej, jestem :) wczoraj miałam takiego nerwa na męża,że już nie miałam ochoty nic pisać :angry:
Niech się ta moja pierwsza @ od prawie dwóch lad nieobecności skończy :sick:

U nas też upały, wczoraj Tomek w stroju Adama po domu biegał :cheer: raz tylko obsiurał szafkę, później miał gatki ubrane, i chodzi sobie chodzi,a za jakiś czas zuważamy z mamą,że coś z tyłu mu w tych galotkach zwisa a to kupsztal był :laugh:

Tomeczek mi na farmera wyrośnie, bo uwielbia nasze kury, ładnie już powie , kury, czasem kujty i codziennie przynajmniej kilka razy musimy kury odwiedzić ;)
Uwielbiam patrzeć na niego jak już tak ładnie chodzi, zawraca, sam wstaje, :kiss:

Creo bo ciągle zapominam napisać,co Tomeczek dostawał w szpitalu: paracetamol,enterol, płyny infuzyjne

Agat ,świetne zdjęcie, Tomeczek też podobnie śpi, mam nawet jedno zdjęcie jak mąż nam rano zrobił jak śpimy, obydwoje tak samo, trochę kompromitujące, może kiedyś pokażę :P

Antoniusz jaki dojrzały na zdjęciu, Anabelle też za mało pokazuje ;)

Mikuś jaki fajny blondynek, Tomeczek też po ojcu (i po mnie) blondyn,po ojcu swym to jeszcze loczki mu się robią,zwłaszcza jak się spoci :P

Jasieniek jak grzecznie w foteliku siedzi :) :)

Porobilam sobie wyniki i mam za mało żelaza, muszę do lekarza pójść, pewnie coś mi przepisze, i znów w przychodni wypytują o szczepienie Tomeczka :unsure:

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889293 przez Suzi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

CreMoniu a co to znaczy "ładowac zdjęcie"???? No ja jestem jemioł jakiś z tymi zdjęciami :angry: :unsure:

Madziu - a co małż narozrabiał?

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889298 przez Azja
wow super dużo Wasze dzieciaczki mówią , Jasiek tak jak Adaś Agat najbardziej lubi mowic eeee, no i duzo mowi po chinsku i jakies słowo apke, albo cos podobnego ale niestety nie wiemy co znaczy bo mowi to przy róznych okazjach :P

Adaśko na zjezdzalni super, a pod drzewem czatując na kota jeszcze lepiej wyglada :)

Creo jak zacznał Ci wychodzic lody to daj znac moze i ja sie na taka maszynke skusze :)

ja daje Jaskowi do picia wode przegotowana, ale chętnie przestudiuje test wód zamieszczony przez Creo :)

Creo jak Wasz bidon, bo nasz to jak po wojnie, uzywamy go około 2 miesiecy a poobijany jak nie wiem co :P, ale tak to jestem bardzo z neigo zadowolona,teraz zastanawiam sie nad bidonem z Aventu bo one po przekreceniu nie ciekną, a Mlody ostatnio lubi sie w ten sposob bawic, co wiąże sie z tym ze jest zaraz do przebrania, bo jest cały mokry :huh:

Agat wcale Ci sie nie dziwie ze nie masz siły na spacer w ten upał, my sie dzis wybralismy z rana na spacerek, szlismy prawie cały czas w cieniu, a myslałam ze padne taka patelnia :sick:

Anabelle wow ale Antek sie duzy wydaje :)

co do truskawek to Jasiek nie jest specjalnie smakoszem truskawek, obgryza po kawałku a potem rozrzuca po domu, albo probuje karmic kota :P

Suzi wstawiająć zdjecie wciskasz dodaj plik i po wybraniu pliku masz pozniej z boku wstaw i wciskasz to i gotowe

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889315 przez creatura
Madzia, no antybiotyku nie dostawaliścue, ale i tak odczekaj sobie te min 8 tyg do szczepienia po jakiejkolwiek infekcji.

Suzi, tam na dole jest przycisk "Dodaj plik, potem wybierz jakieś zdjęcie z kompa, i on Ci się robi pod cyferką 1, teraz kliknij przycisk Wstaw

i powinno Ci się pokazać w wiadomości w kwadratowch nawiasach kod ze słowem attachment
Teraz wprowadz wiadomość

To Happy Bday to na próbę, chyba, ze ktoś dziś obchodzi urodzinki;]
Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #889318 przez agat
U nas dziś jednak nie ma upału. Jest pochmurno, słonko przedziera się od czasu do czasu, ale patelni nie ma. I dobrze :) Adaś wstanie to polecimy na spacer :)

Adaś pije z niekapka z twardym ustnikiem, ale wkurza mnie on powoli, bo ciężko go doczyścić (chodzi mi o ten ustnik od środka). Może też w jakiś bidon zainwestuję. Azja, który z Aventu masz na oku? Bo u nas też musi być z funkcją niekapka bo inaczej mały chodzi i chlapie po całym domu. Mamy jeszcze kubek 360 stopni, ale Adaś nie umie tak pociągnąć by woda leciała i denerwuje się po chwili.

10 lata 6 miesiąc temu #889333 przez patrycja280791
hej - wpadam tylko sie pokazac ze pamietam o was :)

moj maly chory, 3 dni mial goraczke ,myslalam ze to od zebow bo mu 4 wychodza , pojechalam dzis do lekarza zeby sprawdzil a maly ma ANGINE :(

poza goraczka mu nic nie jest kataru niema, nie kaszle, wszystko je, bawi sie, nie marudzi a tu angina masakra jakas

moj pacjent u lekarza :)

10 lata 6 miesiąc temu #889334 przez patrycja280791
nie dodalo mi zdjecia :(

Załączniki:

10 lata 6 miesiąc temu #889335 przez patrycja280791
ooo a teraz sa dwa :) moj dzielny pacjent u lekarza, nawet nie widac ze chory :)

10 lata 6 miesiąc temu - 10 lata 6 miesiąc temu #889354 przez Azja
Agat ten bidon to cos takiego sa różne pojemności allegro.pl/avent-kubek-niekapek-ze-slomk...12m-i4267010947.html

zdrówka dla Fabianka, faktycznie na chorego nie wyglada :blink:

10 lata 6 miesiąc temu #889574 przez Azja
ludzie dobijcie mnie, jak gorąco, wymiękam :sick: :sick: :sick: :sick: a do tego te okropne komary :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

10 lata 6 miesiąc temu #889580 przez Suzi
CreMoniu- ja wiem ze pod tabelką do pisamia wiadomości jest ikonka "dodaj plik" i kiedys po czymś takim wyskakiwalo mi polecenie "wybierz zdjęcie"czy cos w tym rodzaju a teraz wlasnie nie wyskakuje tylko tuz kolo tego klawisza "dodaj plik" pojawia sie napis "dozwolone rozszerzenia plików : jpg, jpeg, gif,png, zip, txt, doc, gz, tgz" :S i nic więcej nie chce sie zadziać ani uruchomić. Jak ponownie klikam w "dodaj plik"to ten ww napis przemieszcza się po tym szarym polu miedzy "dodaj plik"a "wprowadź" i to jest wszystko co się dzieje....zadne źrodlo moich zdjęć sie nie otwiera....a jeszcze niedawno wszystko dzialalo i nawet chwalilam NOWE forum za łatwość dodawania zdjęć...najwyraźniej w złą godzinę pochwalilam bo sie wzięlo i s....... Skończyło :S :angry: :unsure:

10 lata 6 miesiąc temu #889585 przez monia89
U mnie nawet teraz jest ukrop....
Patrycja angina i tak bezobjawowo? Masakra!
Ja padam dziś na twarz dobrzr ze od pt ochłodzenie idzie...
my jutro mamy rehabilitscje wiec pół dnia nam zejdzie oby było chłodniej niż dziś.
a tu Ładowanie bateri :-)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka