- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jasiek jak cudnie prezentuje sie w kasku
Adaś jaki zadowolony. Agat musisz odwrotnie fotki cykac telefonem
Antek jakie długie włoski ma
Ja daje Tosiowi wode Nestle soki kompot truskawkowy.
No i u nas z apetytem lepiej
u nas skwar wczoraj byl bylismy u tesciów najadlam sie truskawek we wszelakich postaciach Antoś pochłonà dosłownie miske makaronu z musem truskawkowym. Ale nic mu nie wyskoczylo.
gaduła z niego ze szok śmiać mi sie chce jak nie raz z psami w dyskusje wchodzdzi no i te Tosikowe miny :-D
Cdn
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
I u nas upał straszny
Nocka ok, po pobudce o 6.15 na mleczko dospalismy do 9 wiec niezle
Annabelle - na Boga!! A co to jest adres zdjęcia??? ja juz na to nowe forum wstawialam zdjecia wiec tym bardziej mnie dziwi i wqrza fakt ze teraz d....
A Antek na tym zdjęciu to jak z przyszlości , ma na nim ze 3.4 lata
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Adaś zagarnął wszystkie poduszki
Suzi, chyba nie ma tych zdjęć na serwerze, z dysku dodaje, tak? To wtedy sposób z url nie działa. Suzi, bo to jest tak, że najpierw ładujesz to zdjęcie, jak piszesz wiadomość, a potem wstawiasz:
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Niech się ta moja pierwsza @ od prawie dwóch lad nieobecności skończy
U nas też upały, wczoraj Tomek w stroju Adama po domu biegał raz tylko obsiurał szafkę, później miał gatki ubrane, i chodzi sobie chodzi,a za jakiś czas zuważamy z mamą,że coś z tyłu mu w tych galotkach zwisa a to kupsztal był
Tomeczek mi na farmera wyrośnie, bo uwielbia nasze kury, ładnie już powie , kury, czasem kujty i codziennie przynajmniej kilka razy musimy kury odwiedzić
Uwielbiam patrzeć na niego jak już tak ładnie chodzi, zawraca, sam wstaje,
Creo bo ciągle zapominam napisać,co Tomeczek dostawał w szpitalu: paracetamol,enterol, płyny infuzyjne
Agat ,świetne zdjęcie, Tomeczek też podobnie śpi, mam nawet jedno zdjęcie jak mąż nam rano zrobił jak śpimy, obydwoje tak samo, trochę kompromitujące, może kiedyś pokażę
Antoniusz jaki dojrzały na zdjęciu, Anabelle też za mało pokazuje
Mikuś jaki fajny blondynek, Tomeczek też po ojcu (i po mnie) blondyn,po ojcu swym to jeszcze loczki mu się robią,zwłaszcza jak się spoci
Jasieniek jak grzecznie w foteliku siedzi
Porobilam sobie wyniki i mam za mało żelaza, muszę do lekarza pójść, pewnie coś mi przepisze, i znów w przychodni wypytują o szczepienie Tomeczka
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
CreMoniu a co to znaczy "ładowac zdjęcie"???? No ja jestem jemioł jakiś z tymi zdjęciami
Madziu - a co małż narozrabiał?
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Adaśko na zjezdzalni super, a pod drzewem czatując na kota jeszcze lepiej wyglada
Creo jak zacznał Ci wychodzic lody to daj znac moze i ja sie na taka maszynke skusze
ja daje Jaskowi do picia wode przegotowana, ale chętnie przestudiuje test wód zamieszczony przez Creo
Creo jak Wasz bidon, bo nasz to jak po wojnie, uzywamy go około 2 miesiecy a poobijany jak nie wiem co , ale tak to jestem bardzo z neigo zadowolona,teraz zastanawiam sie nad bidonem z Aventu bo one po przekreceniu nie ciekną, a Mlody ostatnio lubi sie w ten sposob bawic, co wiąże sie z tym ze jest zaraz do przebrania, bo jest cały mokry
Agat wcale Ci sie nie dziwie ze nie masz siły na spacer w ten upał, my sie dzis wybralismy z rana na spacerek, szlismy prawie cały czas w cieniu, a myslałam ze padne taka patelnia
Anabelle wow ale Antek sie duzy wydaje
co do truskawek to Jasiek nie jest specjalnie smakoszem truskawek, obgryza po kawałku a potem rozrzuca po domu, albo probuje karmic kota
Suzi wstawiająć zdjecie wciskasz dodaj plik i po wybraniu pliku masz pozniej z boku wstaw i wciskasz to i gotowe
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Suzi, tam na dole jest przycisk "Dodaj plik, potem wybierz jakieś zdjęcie z kompa, i on Ci się robi pod cyferką 1, teraz kliknij przycisk Wstaw
i powinno Ci się pokazać w wiadomości w kwadratowch nawiasach kod ze słowem attachment
Teraz wprowadz wiadomość
To Happy Bday to na próbę, chyba, ze ktoś dziś obchodzi urodzinki;]
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Adaś pije z niekapka z twardym ustnikiem, ale wkurza mnie on powoli, bo ciężko go doczyścić (chodzi mi o ten ustnik od środka). Może też w jakiś bidon zainwestuję. Azja, który z Aventu masz na oku? Bo u nas też musi być z funkcją niekapka bo inaczej mały chodzi i chlapie po całym domu. Mamy jeszcze kubek 360 stopni, ale Adaś nie umie tak pociągnąć by woda leciała i denerwuje się po chwili.
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
moj maly chory, 3 dni mial goraczke ,myslalam ze to od zebow bo mu 4 wychodza , pojechalam dzis do lekarza zeby sprawdzil a maly ma ANGINE
poza goraczka mu nic nie jest kataru niema, nie kaszle, wszystko je, bawi sie, nie marudzi a tu angina masakra jakas
moj pacjent u lekarza
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zdrówka dla Fabianka, faktycznie na chorego nie wyglada
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Patrycja angina i tak bezobjawowo? Masakra!
Ja padam dziś na twarz dobrzr ze od pt ochłodzenie idzie...
my jutro mamy rehabilitscje wiec pół dnia nam zejdzie oby było chłodniej niż dziś.
a tu Ładowanie bateri