- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Buziaczki dla Emilki
U nas zabki wychodza, Dawid tak marudzi ze na nic czasu nie mam
Ta niania to wlasnie baby monitor
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Byłam w pracy z rana, przy okazji wcisnęli mi skierowanie na badania okresowe, nawet udało mi się część zrobić. We wtorek jeszcze laryngolog.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Suzi- Moj Fabek uwielbia myc zeby, jak ja czasami zapomne to on jak go wyciagam z kompieli pokazuje na szczoteczke i krzyczy ciem!
najpierw ja mu wyszoruje zabki i daje mu na chwile szczoteczke i sam muje (chyba lubi smak pasty hehe )
nam sie wybija gorna 4 ale na dole jeszcze 2 niema i niewiem czy to ok?
Jutro jade do mamy bo maja festyn z okazji dnia dziecka i ide odwiedzic kolezanke, tydzien temu urodzila blizniaczki 2 coreczki
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oglądam z mężem meczyk siatkarzy i potem chyba spać, bo padnięta jestem (w sumie nie wiem po czym).
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Emi nie dała pospać wstała o 5:59 i zaczęliśmy dzień ale za to zdążyłam wyprawić Emilke z tatą na spacer a ja w tym czasie posprzątałam domek i zrobiłam zupkę dla Emilki chociaż podejrzewam, że znowu niewiele zje bo od wczoraj znowu jedzenie jest beee. Na śniadanie zjadła tylko (!) 3 łyżki kaszy a jak jej próbowałam dać jeszcze to pluła kaszą i tak kilka razy mając z tego niezły ubaw więc się poddałam zrezygnowana
Teraz czekam na moje skarby bo ich jeszcze nie ma i mam chwilowy luzik. Później lecę do fryzjera bo zarosłam i musze do sklepu pojechać zrobić zakupy na jutro bo jutro będą sklepy pozamykane.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale cisza na forum, wszyscy tyłeczki do słońca wypinają
Wczoraj upolowałam w Lidlu maszynę do lodów będzie dziś bezgrzeszne obżarstwo, muahahahahaaaa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Adaś szaleje w łóżeczku, chyba spać mu się nie chce, choć wyhasał się na dworze. Ooo szczebelek z łóżeczka wyjął i nim wali w ścianę...
Dziś na obiad pięknie zjadł jajko sadzone z ziemniaczkami (bo u nas dziś ambitnie sadzone, kiełbaska i ziemniaczki ). Do tej pory jajka nie lubił. A może nie smakuje mu jedynie jajecznica? Sadzonego do tej pory nie dostawał. Na podwieczorek wszamał też cały serek homogenizowany, gdzie do tej pory nabiał jedynie w słoiczkowych deserkach akceptował. Czyżby szły zmiany?
Mąż mój poszedł na piwko, ja zamierzam oglądać Opole i robić manicury i pedicury.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
jestem zabiegana od wczoraj Nie miałam kiedy napisac
wczoraj bylismy na działce, wieczorem robiłam torcik dla chrzesnicy, dzis rano go stroiłam, wena mnie opusciła, ale Oliwia była zadowolona wiec i ja sie ciesze po południu bylismy na urodzinach, Jasiek z Oliwka tak szaleli ze prawie namiot rozwalili, dobrali sie takie dwa Gagatki wracalismy to prawie nam w wozku usnał taki był zmeczony
Ilonka Jasiek tez z obiadkami kiepsko, jednego dnia zje, drugiego nie chce, albo zje 3 łyzki, dobrze ze chociaz mleczko i kaszke jeszcze toleruje, jemu wychodza czwórki moze dlatego ma gorszy apetyt :/
Creo co żeś za maszyne do lodów kupiła, u nas w Lidlu nie widziałam, tez by mi sie przydała, bo ja jestem lodożerca
my jutro jedziemy na drugie urodzinki do córki M siostry ciotecznej, tam to bedzeie dzieciaków, Jasiek uwielbia takie imprezki
Suzi sniłas mi sie dzis jakims samolotem latałas
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mieliśmy z mężusiem posiedzieć na balkonie bo super ciepło jest ale komary za bardzo atakują wygrał TV.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Melduję się.
Dziś caly dzień poza domem- nawiedzalismy dziadków i Mikiemu sie rozstroił plan dnia....wytrzymał bez drzemki do 16.30 i musialam go po prostu zgarnąć do łożka bo jeszcze był gotow szaleć z dziadkiem. Pospał 2 godziny, wstal świeży jak poranek i dalej w tango, dobrze ze i dziadek zdążył sie "odłapać"
Gorąc był u nas więc z jedzeniem ciut gorzej -zupka byla w niełasce, tzn zjadł prawie wszystko ale co sie nazabawialismy Księciunia...no i w nowym otoczeniu, i bez fotelika i tyle nowych wrazen, moze i to wpłynęlo na brak apetytu, ale posiłek ktory jadł juz po drzemce wchodził lepiej, chłodniej juz bylo..no coż, wszyscy w upał mamy gorsze apetyty, to cemu sie dziecku dziwić...
Nacykaliśmy trochę zdjęc bo dziadkowie narzekali ze mają malo zdjęć z Misiem
Jak juz wrocilismy do domu to po raz pierwszy się zdarzyło, ze Mikuś nie jadł mleczka jak zwykle-przysypiając tylko co dwa trzy łyki odsuwał butelkę i mi o czymś zawzięcie opowiadał , najpierw mu przytakiwalam to trochę był zniesmaczony, bo pewnie podejrzewał ze go nie rozumiem, więc jak zaczelam odpowiadać "na temat" mowiąc -no tak Misiu, byleś u dziadka, widzaleś kotka, kotek robił miauuu, huśtaleś się i spacerowaleś z dziadkiem a babcia Ci pokazywala......itd itp to w oczkach Misia zapaliły sie iskierki radości , ze jednak rozumiem jego wywody bo on sie straszliwie "rozgadał"ostatnio, normalnie nawija non-stop, tyle ze niestety po chińsku-mandarynsku ale bez przerwy i koniecznie wymaga aby choc raz na jakiś czas byl to "dialog"
Poza tym jest baaardzo śmiały i towarzyski, jak jedziemy na spacer to wola do przechodzących ludzi, zaczepia, zagaduje, macha i ma radochę jak mu odpowiadają. W sklepie non stop ktoś z nim "gada"lub sie usmiecha ( w odpowiedzi na jego uśmiechy i zaczepki) dzis przed odwiedzinami u dziadkow wpadlismy do CCC kupić mu wreszcie jakies sandałki ( dostawał wscieklizny przy mierzeniu ) ale jak juz wreszcie wybralismy i puścilismy go w obieg po sklepie to jesgo szczęscie nie znalo granic bo od razu wyrwał "na polowanie"i zaraz sobie "ofiary "do gadania znalazł
No niesamowity jest i to tak z dnia na dzień sie u niego pojawilo, do tej pory bywał nieśmialy a nawet bal sie niektorych osób a teraz....showman po prostu, dusza towarzystwa
Agat - a co to jest ta literka B na zwolnieniu??????
Azja- no nie wiem czy sen ze mną w tle to miłe doświadczenie...
CreMoniu - lody???? A dietka je przewiduje???
Ilonka - komary? A u nas nie ma...no moze kilka...ale na prawde niedużo
Pokażę Wam mojego Mistrzunia z dziś..
Chyba nie pokażę bo znowu mi sie nie chce nic otworzyć
Chollera, o co z tym chodzi????????
Na fejsie oglądnijcie zatem
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pstrykam!
Dobranoc
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Suzi, B na zwolnieniu to kod ciąży.
Adaś tarmosił mi się już o 6.30 ale zapodałam smoka i pospał jeszcze godzinę Niedługo jadę z nim do rodziców bo mąż ma jakieś zawody przez cały dzień i go nie będzie. Młody siedzi teraz na balkonie i krzyczy "kaaaa kaaaa" co chwilę, co w tłumaczeniu na nasze oznacza "kra kra" czyli lecą wrony
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
A my właśnie przyjechaliśmy rowerami do portu I siedzimy sobie na plaży Jasiek grzebie w piasku, posiedzieć jeszcze trochę i wracamy na drzemke