- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
To straszne co spotkalo Gosię... , tym bardziej ze juz nie pierwszy raz.... Strasznie jej współczuję
Kaikai- nie wiedzialam.... to sie stalo przed Dawidkiem? Poznalaś przyczynę?
U nas dzis kolejni goście, obchodow urodzin Mikusia ciag dalszy, a i moje imieniny sie za mną "ciągną" teraz przerwa dwa tygodnie i 14.06 ostatnia tura
Agat - no dobrze ze Adasiowi juz lepiej, a i małż zapewne wkrotce "zmartwychwstanie"
Monia- gratulacje z okazji zakonczenia edukacji, choć....nie mow hop! Moze Ci sie jeszcze jakiś drugi fakultecik zamarzy...?
Jutro podobno pogoda ma sie skiepścić...ehh
Na zdjęciu Mikuś z prezentem z dzisiejszej tury urodzin
Dobranoc
Pstryk
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niestety, nie mogę dodac zdjęcia, wrrr
Szanowni admini i modernizatorzy forum, czy dlugo jeszcze będziecie testować....naszą cierpliwość??????
Łaski bez...- obejrzyjcie sobie na fb :-p
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Jak tam po weekendzie?
ja bylam u mamy fabek sie nawcinal truskawek
a dzis mam smaka na lazanki na obiad to zaraz lece do sklepu i dzialam
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ja dziś idę na usg. Dobrze, że spojrzałam w kajet, bo byłam pewna, ze to jutro. Także już dziś zobaczę glutka, trochę się denerwuję (jak to przed każdym usg).
Adaś zdrowieje, dziś w nocy ładnie spał, raz się tylko obudził. Katar jeszcze jest, ale już mniejszy, gorączki nie ma już drugi dzień Tylko kurde ten kaszel mi się nie podoba :/ Rano ma takie napady kaszlu, w ciagu dnia jeszcze ze dwa razy. Mam dziś wyznaczoną wizytę u lekarza (zapisałam się przezornie już w pt, znając terminy w mojej przychodni), tak się zastanawiam czy by nie pójść i go osłuchać.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Agat trzymam kciuki za USG
Suzi u mnie to sie stalo przez konflikt serologiczny.
Z Ewelina nie mialam problemow, miala tylko zoltaczke wieksza po urodzeniu ktora trwala ponad miesiac, po porodzie dostalam szczepionke.
Potem Ola po urodzeniu bylo gorzej, miala bardzo duza zoltaczke, konflikt grupowy, lezala w inkubatorku na naswietlaniach chcieli jej przetaczac krew, ale naswietlania pomogly.
Obydwie odziedziczyly grupe krwi po moim pierwszym mezu, a to i on mial rh - , wiec konflikt byl tylko grupowy.
Z P staralismy sie o dziecko ponad 5 lat temu . On ma Arh+, a ja Orh-. Wiedzielismy ze moga byc problemy, przeciwciala byly bardzo duze, nie pamietam czy po Oli podali mi szczepionke, albo moze juz nie dzialala.
Po tym poronieniu dostalam kolejna szczepionke, ale dlugo czekalismy na kolejna ciaze, juz myslalam ze nie bedziemy mieli dziecka.
Pojechalismy na wakacje w rodzinne strony mojego swietej pamieci taty i na grobie mojego dziadka modlilam sie o Dawidka. I stalo sie to tego samego dnia ( nocy) .Wiem dokladnie, bo nie kochamy sie z P za czesto
Smiejemy sie ze moj tata i dziadek pomogli nam
Z Dawidem od poczatku nie mialam przeciwcial, to jakby cud. Nawet po porodzie nie mial zoltaczki fizjologicznej.
Oczywiscie dopilnowalismy zebym tym razem dostala szczepionke.
A Dawidek dostal po moim tacie drugie imie Ryszard
Az sie poplakalam teraz jak to Wam pisalam.
To byla dla mnie tragedia, dlugo mialam depresje nawet leczylam sie u specjalisty
No ale wszystko teraz jest dobrze
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj Kaikai, nie zazdroszczę przeżyć, współczuję, ale dobrze ze sie udalo je roszkę chociaz zatrzeć dzieki Dawidkowi. Oby i nastepny raz był szczęśliwy:-)
Agat -czekamy na wieści z usg!
U nas dziś buro i ponuro ale na spacerek Misia wysylam, dzis dzień dobrej siostry a ja po zakupy, goscie wszystko wyjedli jadę do Lidla, ama nadzieje ze amatorzy crocsow juz stamtąd wybyli.. widzalyście filmik z bitwy o crocsy? Masakroza!!! Dobrze ze mamuśki maluchow nie sa az takie waleczne i pampersy da sie tam kupić w miare normalnie...
Pati, sliczne zdjecie, opraw w ramkę i na komodę lub kominek. Nie wyparlabyś sie syna, podobny, ojjjj podobny do Ciebie!
A tak swoja drogą, to jak Ci sie udalo dodac zdjecie? Ja wczoraj poleglam...no nijak sie nie chcialo dodać, ani w ogole nawet zacząć dodawać...
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Amelka* to straszne.
Agat trzymam kciuki. Pokaz potem zdjęcie glutka nr 2;-) ja bym poszła z Adasiem do lekarza.
kaikai ściskam!
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z Adasiem też ok, dr nic na oskrzelach nie znalazła, kazała dalej przyjmować syropek wykrztuśny, plus robić inhalacje i za kilka dni powinno być po infekcji.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Piszę, jeszcze raz..... :/
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Tak, dokładnie o te wyciskane owoce z Hippa mi chodziło. Kubuś też to robi, tylko, że z zagęszczonych soków, a Hipp z owoców ;]
Kaikai, bardzo współczuję Ci takich przeżyć. Strata dziecka zmienia człowieka - na zawsze. Oby tym razem poszło równie dobrze jak z Dawidkiem, no może nawet lepiej, niech tym razem Twój woreczek (dobrze pamiętam?) będzie łaskawszy ;] I ta cudowna historia o modlitwie do dziadka - uwielbiam, takie opowieści utwierdzają mnie w przekonaniu, że ta dobra, Boska "Magia" działa
Leoś...cdn
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No zdjecie jakos mi sie udalo ,moze pozniej sprobuje dodac jakies
Agat - gratuluje "WIELKIEJ " fasolinki
Mam pytanko- czy wasze dzieci tez tak spia?
- patrycja280791
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
zabierałam sie dzis kilka razy za pisanie i sie zebrac nie mogłam :/
Biedna Gosia, co ona musi teraz przeżywac ...
Kaikai Ty tez musiałas bardzo przeżyc strate,:/
Agat ciesze sie ze widac juz serduszko i dzidzia rośnie,
ja dzis miałam troche nerwa chyba mi sie @ zbliza, Jasiek latał jak szalony, na spacer nie mozna wyjsc, non stop pada i stwierdziłam ze jeszcze jednak troche poczekamy z dzidzia
Patrycja Jasiek tez tak czesto spi z kuperkiem w górze, a Fabian na tym zdejciu do Ciebie bardzo podobny
Suzi Mikuś z kosiarka super sie prezentuje, uśmiech od ucha do ucha, a bez skarpetek lata, moze takie masaże stóp sobie funduje
Magda miała pisac i cos jej nie ma, Dave chyba jednak na urlop pojechała, bo tez cos nie pisze
lece ogarnac kuchnie po obiadku
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10