BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #885700 przez agat
Fajna książeczka :) Leo będzie miał fajną pamiątkę :)

My już po lekarzu. Dr nic na oskrzelach na szczęście nie znalazła, osłuchała go z każdej strony. Wygląda to na infekcję wirusową. Podobno u takich młodocianych gorączka może się utrzymywać kilka dni. Także jeszcze dzień, dwa może go męczyć, ale jakby po weekendzie nie było lepiej z temp (bo katar dłużej się pewnie będzie ciągnął) to mam się pokazać. Syrop wykrztuśny dała, Nasivin, Lipomal wspomagająco przy gorączce. Mam nadzieję, że gorączka szybko minie.

Aaaa i buziaczki 13tkowe dla Jasieńka :* :* :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 7 miesiąc temu #885728 przez Suzi
Hej
Po Lipomalu wlasnie Miki strzelał pawiem

CreMoniu - super książeczka, jak taką książeczke sie "robi"?

Calusy dla Jasienka i znikam bo Miki nie daje slowa napisać, aaaaaa

10 lata 7 miesiąc temu #885729 przez Azja
hej

Jasio dziekuje za buziaczki, wycałowałam go na maxa:)

poczytałam u Was o katarze i sama sie dzis z katarem obudziłam, ale mam nadzieje ze mi to zaraz minie, bo wyjscie mi sie dzis wieczorne szykuje :p

Dżon ma drzemke, bylismy na krótkim spacerku, bo zimno jak cholera, kto to widział zeby z dnia na dzien z 30 stopni robiło sie 10 :p

Creo super ksiażeczka i fajna pamiątka dla Leosia :)

Dave eh Ci męzowie, ja ostatnio mojego musiałam opierniczyc, bo juz mnie wkurzał i narazie jest spokoj :/

cos jeszcze chciałam ale nie pamietam, napisze pozniej, a teraz lece obiad ogarniac, znalazłam fajny przepis, jak mi wyjdzie i bedzie dobre to sie z Wami podziele :)

10 lata 7 miesiąc temu #885734 przez ilonah
Dużo buziaków dla Jasia :* :* :*

My już po drzemce. Teraz Emilka będzie jadła rosołek a później polecimy na sposcerek póki nie pada. No zimno jak cholerka, u nas 13 stopni :( brrr

10 lata 7 miesiąc temu #885761 przez Dave
Młody pospał godzinkę, a na drzemola udał sie ok 12.

Super książeczka;))))

Jasieczku buziole na Twoją 13;))

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 7 miesiąc temu #885810 przez kaikai
Czesc

w koncu wbilam sie przez telefon :) juz mozna sie logowac i odpowiadac :) :)

10 lata 7 miesiąc temu #885813 przez agat
Spersonalizowane książeczki można zamówić na necie. Np tutaj:
www.bajkopisarze.pl/ksiazki/books/personalizable

Adaś trochę lepiej się czuje, temperatura jeszcze jest, ale nie rośnie tak gwałtownie, na samym nurofenie jadę, nie muszę (na razie) z paracetamolem mieszać.

Przy okazji wizyty w przychodni zapisałam młodego na kontrolną wizytę. Myślałam, ze będzie za 3 tygodnie, że będę odraczać szczepienie na razie, a wizyta 21 lipca!!! Zaczyna mnie przerażać ta przychodnia :/

10 lata 7 miesiąc temu #885815 przez kaikai
Ilonka to wapno to takie w syropie Sanosvit calcium, ja Dawidkowi takie podaje.

Creo super ksiazeczka :)

Suzi ale Ci dobrze z tym dlugim wyjazdem, u nas P nie ma az tyle urlopu :(

10 lata 7 miesiąc temu #885833 przez creatura
Leosiowa książeczka jest stąd:
szukamprezentu.pl/

10 lata 7 miesiąc temu #885836 przez ilonah
No super Suzi z tym wyjazdem nad morze :)
Dzięki Kaikai skocze po to wapno do apteki bo krostki nadal są.
Emi znów dziś nie chce jeść :( no ręce mi opadają :(

10 lata 7 miesiąc temu #885846 przez kaikai
Dawid ma apetyt jak dzik ;) wlasnie zjadl obiadek cale udko ziemniaczka i prawie pol cukinii :) w nagrode dostal ode mnie kawaleczek czekoladki :)

10 lata 7 miesiąc temu - 10 lata 7 miesiąc temu #885886 przez Suzi
Kaikai- no to faktycznie -jak dzik!! Ale super! Chcialabym zeby i moj jadl takie rzeczy, no moze oprocz czekoladki;-)
Co do urlopu, to faktycznie cudownie, baaardzo dlugo czekalismy na taką mozliwośc, m będzie raz na jakś czas wracał na kilka dni popracować, (dobre uklady w pracy i z kolegami, tak sobie "idą na rękę ") do nas wtedy dziadkowie mają wpaść:-)

Dziś dzień laskawości starszej sis -wziela Misia na spacerek, jak trochę nadgonie robotę bo jutro znowu goscie, goście :-)
Bylam w tesq i kupilam Mikiemu parę ubranek bo promocja jest -30% na wszystkie :-) dwa Tshirty, krotkie ogrodniczki i blękitne płócienne spodenki dlugie z mozliwoscia podwinięcia i podpiecia :-)

No i trochę czarnych wiesci -moja dobra kolezanka zachorowala na raka....piersi:-( :-( :-(... To Juz druga moja bliska kolezanka, pierwsza umarla, Boze, boję się o nią! :-(
Pieprzone środki antykoncepcyjne!!! To one sa winne wiekszości tego typu dramatow kobiet, a pośrednio calych rodzin :-( :-( :-(

10 lata 7 miesiąc temu #885888 przez agat
Suzi trzymam kciuki za koleżankę! W jakim stadium ten rak?

Jak już jesteśmy przy złych wiesciach to i mojego brata mogiła totalna. Rodzina próbowała już i prośbą i groźbą, mój brat ma wszystkich w poważaniu, z mieszkania wyprowadzić się nie chce, a bratowa ani sama nie chce mieszkania opuszczać i się tułać z dzieckiem gdzieś ani nie potrafi jego wywalić...
A dziś się jeszcze dowiedziałam, że siostra mojej koleżanki, która brała udział w rządowym programie in vitro nie zaszła w ciążę, a pozostałe zarodki, które były pobrane nie przetrwały :( W dodatku wyszły jakieś kwiatki w ich małżeństwie i chyba rozwód będzie na rzeczy. Nie wiem dlaczego ludzie sobie tak rozpieprzają życie (i całej rodzinie przy okazji) :/

Adaś mi zasnął teraz na rękach, gorączka mu wróciła i biedaczek się ululał. Ciekawe o której pójdzie spać "na noc", bo przecież ani mleka ani mycia nie było.

10 lata 7 miesiąc temu #885898 przez linda
Cześć Dziewczyny!

My już w domku, wróciliśmy wczoraj wieczorem. Tosia podróż przespała a jak podjechaliśmy pod blok to sie obudziła.Zobaczyła swój pokoik i się rozbudziła, witała się z ulubionymi zabawkami i na nowo "przeżywała"swój pokoik:)
Fajnie było,sporo spacerowaliśmy,była wycieczka w góry, spacery po lesie,wizyta w skansenie i całe dnie na świezym powietrzu. Wózek przestał być złem koniecznym(na szczeście bo zapomnieliśmy zabrać nosidło) i udawało się trochę pojeździć:)
Wczoraj padało od rana więc wybraliśmy się na Termy do Białki.Tosia pierwszy raz była na basenie-na początku była oszołomiona ale póżniej bardzo zadowolona:) I tak ją woda zmęczyła,że prawie mi usnęła na ręach w wodzie;)

Dziwne to nowe forum,trzeba się przyzwyczaić,choć nie wiem czy warto bo to jeszcze nie koniec zmian przecież...

Świetna ta spersonalizowana książeczka-muszę zapisać stronę-super pomysł na prezent:)
Buziaczki dla Mikiego i Jasia!!!!!!!!!!!!!!!:*

10 lata 7 miesiąc temu #885910 przez agat
Coś zmieniają na forum bo mogę już z komórki posty dodawać. Na komórce korzysta się świetnie, o wiele lepiej niż w starszej wersji.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka