- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
creo zgadzam sie z Tobą w sprawie szczepionki mojej kolezanki siostry córka dostała szczepionke tydz po antybiotyku na gardło i dziecko z dnia na dzień zgasło zaczeło się cofać w rozwoju... ale nikt im o tym odtruwaniu nie wspomniał! U nas dzwonià juź od 15.04 o szczepienie ale a to Tosik ząbkował a to coś znosa leciało a dziś jedziemy do pediatry bo jakies czerwone gardło ma i chrypkę problemy z łykaniem. A co mnie wkurzyĺo u mnie w przychodni to źe pielęgniarka piwiedziała ze chore gardło to nie przeciwskazanie do szczepienia i jednak zapisze mnie od razu na nie dzis

Agat dużo zdrówka dla Adasia.
suzi super! Gratulacje dla Mikusia.
a Leos jaki przystojniak.
A o to wygłupyTosia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- monia89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
poczytałam ale Mateo nie da odpisać. Zbliża się pora drzemki więc już jest okropny.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013
Monia ja nie widze fotki Toska

Creo no Twoj maly to pulpecik

Slodki

Suzi, w koncu ksieciunio sie ruszyl :)gratuluje

My Dawida w ogole nie bedziemy juz szczepic. U nas nie ma w przychodni problemu, nie wydzwaniaja, moze dlatego ze to prywatna.
Teraz tez uwazajcie bo panuje wirus ospy, w ogole duzo wirusow wszedzie, a jeszcze u nas po ostatnich przejsciach z wirusami to boje sie o malego.
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Crea - no Leoncjo to już poważny kawaler

Suzi - teraz się nie martw o kalorie. Jak będziesz musiała za Mikusiem biegać maratony i sprinty na przmieiennie

Do mnie też nikt nie przypomina, nie wydzwania. Ciekawe jak by zareagowali gdybym szczepić już nie chciała??
W naszym regionie ponoć panuje angina. Kurka a moje dalej zasmarkane. Mam nadzieję, że przejdzie. Do lekarza póki co nie polecę, bo ja nie z tych. Nie lubię tych instytucji.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Leonardo jaki słodziutki, rzeczywiście kawał chłopa z niego

Gratulacje dla Mikiego, teraz będzie nie do zatrzymania

Adaś chory

Zapisałam go na wszelki wypadek do lekarza (termin na dzieci chore w mojej przychodni to +2 dni :/ :/ ). No ale tym razem mi pasuje, bo pójdę w piątek rano o ile mu się dziś i jutro nie polepszy.
- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

U nas maly tez nie lubi czopkow, tak sciska dupke i wypycha, ale jak pokremuje dobrze i przytrzymam to udaje sie.
Syropki ladnie polyka, ale to tez zagaduje, ja wole syropki po po czopku Dawid robi kupke.
Paracetamol dziala bardziej przeciwbolowo a nurofen lepszy na goraczke, mozna podawac na zmiane, gdy goraczka wysoka, co 3-4 godziny raz nurofen raz paracetamol.
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33

Tomek już śpi, pobudka byłą o 8:30, i już jakieś pół godziny śpi;-) z wielkim płaczem było usypianie

Creo dzięki za przepisik

Napiszę później dokłądnie co dostawaliśmy w szpitalu bo nie pamiętam a papiery są w sypialni, w której aktualnie Tomek śpi, na razie nie wchodzę, niech pośpi

Fajna ta okazja w Tesco, tylko my mamy małe, byłam wczoraj w większym ale też nie widziałam, szkoda bo bym brała..
Agat zdrówka dla Adaśka

U nas znajoma ma ospę, w dzieciństwie nie przechodziła,i teraz ma podobno ropną, miałam z nią kontakt zanim to wszystko u niej wyskoczyło, myślicie ,że mogę się zarazić?
Suzi gratki dla Mikusia

Dobra do potem

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Mikusiu, gratulacje, teraz to mamie nie tylko szyja strzeli, ale i całe plecy od ganiania za Tobą

Madzia, a nigdy nie miałaś ospy? Jak nie to szansesą

To zmęczenie i drażliwość - dokładnie takie samem objawy miałam - przeszło po odstawieniu glutenu i porannej kawy z ogromną ilością mleka

No Leoś jest właśnie taki napakowany, ale wszyscy meżczyźni u mojego męża, nawet jak są szczupli, to właśnie mają taką "barczystą" budowę, więc geny

Agat, oj malutkie biedactwo Twoje, a jaki ma humor?
Monia, tak, oni jakoś tą małą odtruwali, to się nazywa chelatacja, czy coś takiego. Ich córka nauczyła się ponownie chodzić, a było z nią naprawdę źle, nie raczkowała, nie poruszała się wcale.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- ilonah
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Emi śpi, znowu mi zasnęła w wózku zanim dotarłam do domu mimo, że wcześniuej wracałyśmy z placu zabaw aby zasnęła w łóżeczku ale ją przeniosłam i mogłam spokojnie i domek ogarnąć i obiad przygotować. Te szaleństwa ją tak wymęczyły.
Wiecie co lekarka mi mówiła, że teraz weszły takie wytyczne, że do 38 stopni temperatury i przy katarze można dzieci szczepić ale ona powiedziała, że nie będzie ryzykować i woli poczekać 2 tygodnie niż takie dzieci szczepić

Creo Leoś rzeczywiście przypakowany ale cudny

Agat dużo zdrówka dla Adasia

No i ogromniaste brawa dla Mikusia

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Biedactwo moje śpi. 38,8 ma i za bardzo zejść nie chce :/ A humor w miarę ok, dużo śpi, ale jak nie śpi to raczej pogodny.
- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
ilonah napisał: Wiecie co lekarka mi mówiła, że teraz weszły takie wytyczne, że do 38 stopni temperatury i przy katarze można dzieci szczepić ale ona powiedziała, że nie będzie ryzykować i woli poczekać 2 tygodnie niż takie dzieci szczepić
Cuda świata.
No masakra!!!! Jakby celowo chcieli dzieci obciążać