- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- ilonah
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
A co do mnie jako mnie dzięki, ale super dupa to ze mnie żadna. I nie mówię tak żeby kokietować, bo to nie w moim stylu.
Kolejny raz wypadłam z rytmu ćwiczeni coś nie mogę się nawrócić;((((
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Alex_87 napisał: Anabelle jakie niestety każde szpilki możesz założyć i będziesz niższa od męża a ja nawet zmieniłam partnera na studniówkę bo w szpilkach byłam od niego wyższa haha no ale teraz już jestem dojrzalsza i męża nie szukałam pod wzrost do szpilek hihih
ja mam 172cm dopóki nie zaszłam w ciąże na wadze 52-54kg, byłam chuda jak patyk, a teraz 63kg, no i mam nadzieję, że po ciąży zostanie mi trochę kg taka waga 58-60kg byłaby ok
Dave To z Ciebie też chudzinka
Tylko że nie mogę chodzić w szpilkach
Miałam kontuzję stawu skokowego, nie wróciło wszystko do normy i w wyższym obcasie puchnie mi kostka, później zaczyna boleć i nie mogę chodzić
Dave, dave, dave
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Azja tez super!
Ja tez musze sie ogarnac bo masakra jest....
Agat super fotki!
Alex piękbie wyglądasz.
BUZIAKI DLA EMILKI I DAWIDKA! ♡♥♡
Kaikai ja mam tez w pidobnych dniach ale narazie mam malzowstret....
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Dave, Alex, Ilonka ja do Waszej ligi długonogich, wysokich i naturalnie szczupłych nigdy nie wejdę, bo nie dość, że karakan (163 cm) to jeszcze inna (gorsza ) budowa ciała Wam żadne diety nie potrzebne
Dave, nic nawet nie wspominaj o życiu z jednej wypłaty. Ja już czekam na nowy rok szkolny, żeby mieć choć swoje "kieszonkowe" Jakoś mi źle być czyjąś utrzymanką
Alex, śliczny brzuszek, a Zuzka MIszcz z tą koszulką do góry, Twje nogi hmmmmmmmm
Agat, wiedziałam, że wszystko z dzidkiem ok, z Waszą superpłodnościa nie mogło być inaczej . Mnie tam wersja lekarza nie przekonuje, dalej obstawiam siusiaka
Ilonka, fajna z Emisi gadułka. Leoncjusz, choć chłopak, wcale nie odstaje, powtarza jak papuga, nawet dziś się jedna ciotka nadziwić nie mogła, że dopiero po roczku, a tak się do rozmowy rwie.
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Mnie to przeraza. Zawsze zarabialam lepiej a teraz mam miec zero... jakis koszmar
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anabelle, ta dieta jest jak najbardziej wskazana dla kobiet starających się, w ciąży i karmiących - przy karmieniu oczywiście obserwuje się reakcje dziecka na produkty. Tyko wiem, że w tych okresach gorzej z motywacją
Suzi, nom karmię jeszcze, ale mam wrażenie, że karmienie jakoś zbawiennie nigdy na mnie nie działało, a nawet zwiększało apetyt.. Ostatnio trafiłam na pogląd, że część kobiet może reagować na długotrwale podwyższony poziom prolaktyny przybieraniem na wadze, choć do takich też bym siebie na szczęście nie zaliczyła (moje przybory to były złe nawyki żywieniowe). Najlepiej wdrażaj zmiany stopniowo, po jednej. Jak już coś wejdzie w krew, np. pozbycie się glutenu, wprowadzaj następną, wszystko na raz to raczej droga do klęski.
Azja, mój małż to też mięsożerca, do niedawna głośno grzmiał, że mu mięso służy i będzie jadał często, aż dał się przekonać do tygodnia bez żadnego mięsa, calkiem vege (ale za to z kluskami śląskimi z jaglanki, plackami z soczewicy, coś smaczego musiało być w zamian)./ Po tyg pojechaliśmy do rodziców na weekend, a tam roladki, grill itd i nagle małż stwierdził, że czuje się ociężały, wydęty i zbyt częste mięso jednak mu nie służy To się też przekładało na wagę, im mniej porcji miecha tygodnioow tym szybciej leciały mu kilogramy. Muszę mu fotę trzasnąć i Wam pokazać, bo moja metamorfoza przy jego to pikuś.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
miałam isc spac ale cos mlodego kaszel meczy, musze czuwac
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Uffff.... jak gorąco. My juz o 8 byliśmy w basenikach. No ale pobudka o 5
Mateo juz śpi, Maja ogląda bajki bo za gorąco na plażowanie. Młody dalej zasparkany całkowicie.
A i mamy jechać do nietopery i dżizas jak mi się nie chce. Prawdopodobnie mykniemy dziś w nocy, żeby uniknąć ugotowania się w aucie.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
ja bym chętnie schudła, ale jakby mnie od razu teleportowało za te 3 miesiące
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
U nas też katar, od czwartku już jest i końca nie widać
Ale to taki wodnisty, na pewno od zębów. Jedna górna dwójka już się prawie przebiła.
Dawid się męczy szczególnie jak śpi i jeszcze to walenie u sąsiadów.
Oby do jutra,rano napiszę odpowiedź i wyjazd jak P wróci z pracy.
Muszę się spakować a jakoś weny nie mam.
Dawid nie mówi konkretnych słów, tylko takie gadanie ble ble ble bla bla bla, ja nic nie rozumiem
Moja starsza córka szybko ładne mówiła, a jak miała 1,5 roku to już wierszyki recytowala. Każdy w szoku był.
Jak miała 2 lata to tak szybko mówiła,aż się jakac zaczęła. Przeszło jej po roku.
Niestety szybko też nauczyła się przeklinac i to takie wiązanki jakich ja nigdy nie słyszałam, nie raz mi wstydu narobila.
Nie zwracalismy uwagi i przestała, zanim skończyła3 lata i do przedszkola poszła.
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kaikai, wow, szybko Twoja córka zaczęła mówić