BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 5 miesiąc temu #899435 przez ilonah
Z Dave to niezła ;) lasencja tylko nas tu tak kokietuje

Agat ja Ci wywróżyłam córunie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #899436 przez Dave
Ilona - ale fajnie, że Emisia juz taka gaduła. Mój Mateo dalej z tym 100 lat za murzynami.
A co do mnie jako mnie dzięki, ale super dupa to ze mnie żadna. I nie mówię tak żeby kokietować, bo to nie w moim stylu.

Kolejny raz wypadłam z rytmu ćwiczeni coś nie mogę się nawrócić;((((

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 5 miesiąc temu #899450 przez Anabelle

Alex_87 napisał: Anabelle jakie niestety ;) każde szpilki możesz założyć i będziesz niższa od męża :D a ja nawet zmieniłam partnera na studniówkę bo w szpilkach byłam od niego wyższa haha no ale teraz już jestem dojrzalsza i męża nie szukałam pod wzrost do szpilek hihih
ja mam 172cm dopóki nie zaszłam w ciąże na wadze 52-54kg, byłam chuda jak patyk, a teraz 63kg, no i mam nadzieję, że po ciąży zostanie mi trochę kg :D taka waga 58-60kg byłaby ok :)

Dave To z Ciebie też chudzinka ;)

Tylko że nie mogę chodzić w szpilkach :(
Miałam kontuzję stawu skokowego, nie wróciło wszystko do normy i w wyższym obcasie puchnie mi kostka, później zaczyna boleć i nie mogę chodzić :(

Dave, dave, dave :P :P :P

10 lata 5 miesiąc temu #899459 przez Dave
No hallo, co mi tu Davujecie :blink: :blink: :silly: :silly: :P :P

10 lata 5 miesiąc temu #899481 przez monia89
Creo super efekt wow!
Azja tez super!
Ja tez musze sie ogarnac bo masakra jest....

Agat super fotki!
Alex piękbie wyglądasz.

BUZIAKI DLA EMILKI I DAWIDKA! ♡♥♡

Kaikai ja mam tez w pidobnych dniach ale narazie mam malzowstret....
Podziękowania: creatura

10 lata 5 miesiąc temu #899483 przez Azja
Ilonka wow brawo dla Emilki gadułki, super :)

Dave TY "grubasie" :laugh: :laugh: :laugh: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :P :P :P :P :P

lece spac dobranoc :)

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #899487 przez creatura
Jejku, dziewczyny, dziękuje za takie miłe komplementy :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Dave, Alex, Ilonka ja do Waszej ligi długonogich, wysokich i naturalnie szczupłych nigdy nie wejdę, bo nie dość, że karakan (163 cm) to jeszcze inna (gorsza ;) ) budowa ciała :lol: :lol: :lol: :lol: Wam żadne diety nie potrzebne :) :) :)
Dave, nic nawet nie wspominaj o życiu z jednej wypłaty. Ja już czekam na nowy rok szkolny, żeby mieć choć swoje "kieszonkowe" :laugh: Jakoś mi źle być czyjąś utrzymanką :blink:

Alex, śliczny brzuszek, a Zuzka MIszcz z tą koszulką do góry, Twje nogi hmmmmmmmm :silly: :silly: :silly:

Agat, wiedziałam, że wszystko z dzidkiem ok, z Waszą superpłodnościa nie mogło być inaczej :silly: :lol: . Mnie tam wersja lekarza nie przekonuje, dalej obstawiam siusiaka :lol: :lol: :lol: :lol:

Ilonka, fajna z Emisi gadułka. Leoncjusz, choć chłopak, wcale nie odstaje, powtarza jak papuga, nawet dziś się jedna ciotka nadziwić nie mogła, że dopiero po roczku, a tak się do rozmowy rwie. ;)

10 lata 5 miesiąc temu #899490 przez Dave
Creo super. Mega szacun dla Cebie. Wygladasz bosko.

Mnie to przeraza. Zawsze zarabialam lepiej a teraz mam miec zero... jakis koszmar

Podziękowania: creatura

10 lata 5 miesiąc temu #899491 przez creatura
Emilko buziaczki dla Ciebie Laleczko nasza :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Anabelle, ta dieta jest jak najbardziej wskazana dla kobiet starających się, w ciąży i karmiących - przy karmieniu oczywiście obserwuje się reakcje dziecka na produkty. Tyko wiem, że w tych okresach gorzej z motywacją ;) ;) ;) ;)

Suzi, nom karmię jeszcze, ale mam wrażenie, że karmienie jakoś zbawiennie nigdy na mnie nie działało, a nawet zwiększało apetyt.. Ostatnio trafiłam na pogląd, że część kobiet może reagować na długotrwale podwyższony poziom prolaktyny przybieraniem na wadze, choć do takich też bym siebie na szczęście nie zaliczyła (moje przybory to były złe nawyki żywieniowe). Najlepiej wdrażaj zmiany stopniowo, po jednej. Jak już coś wejdzie w krew, np. pozbycie się glutenu, wprowadzaj następną, wszystko na raz to raczej droga do klęski.

Azja, mój małż to też mięsożerca, do niedawna głośno grzmiał, że mu mięso służy i będzie jadał często, aż dał się przekonać do tygodnia bez żadnego mięsa, calkiem vege (ale za to z kluskami śląskimi z jaglanki, plackami z soczewicy, coś smaczego musiało być w zamian)./ Po tyg pojechaliśmy do rodziców na weekend, a tam roladki, grill itd i nagle małż stwierdził, że czuje się ociężały, wydęty i zbyt częste mięso jednak mu nie służy :lol: :lol: :lol: :lol: To się też przekładało na wagę, im mniej porcji miecha tygodnioow tym szybciej leciały mu kilogramy. Muszę mu fotę trzasnąć i Wam pokazać, bo moja metamorfoza przy jego to pikuś.

10 lata 5 miesiąc temu #899492 przez Azja
Creo koniecznie wrzuc męza fotki, pokaze mojemu M to szybciej sie zmotywuje :)

miałam isc spac ale cos mlodego kaszel meczy, musze czuwac :huh:

10 lata 5 miesiąc temu #899496 przez agat
Emilka to prawdziwa kobieta-piękna i inteligentna :) Z taką już sobie porozmawiać można :) A nie ten mój oszołom, który namiętnie używa słowa "eeee" i pokazuje palcem o co mu chodzi :P

10 lata 5 miesiąc temu #899589 przez Dave
Oooo a tu jeszcze nikt dzień dobry nie zapodał.

Uffff.... jak gorąco. My juz o 8 byliśmy w basenikach. No ale pobudka o 5 :S :S :S :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Mateo juz śpi, Maja ogląda bajki bo za gorąco na plażowanie. Młody dalej zasparkany całkowicie.

A i mamy jechać do nietopery i dżizas jak mi się nie chce. Prawdopodobnie mykniemy dziś w nocy, żeby uniknąć ugotowania się w aucie.

10 lata 5 miesiąc temu #899598 przez Anabelle
hmm nic tu nie pisałam? a gdzie mój post, że mąż przytył 18 kg? :P
ja bym chętnie schudła, ale jakby mnie od razu teleportowało za te 3 miesiące :P

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #899617 przez kaikai
Hej

U nas też katar, od czwartku już jest i końca nie widać :(
Ale to taki wodnisty, na pewno od zębów. Jedna górna dwójka już się prawie przebiła.
Dawid się męczy szczególnie jak śpi i jeszcze to walenie u sąsiadów.
Oby do jutra,rano napiszę odpowiedź i wyjazd jak P wróci z pracy.
Muszę się spakować a jakoś weny nie mam.

Dawid nie mówi konkretnych słów, tylko takie gadanie ble ble ble bla bla bla, ja nic nie rozumiem ;)
Moja starsza córka szybko ładne mówiła, a jak miała 1,5 roku to już wierszyki recytowala. Każdy w szoku był.
Jak miała 2 lata to tak szybko mówiła,aż się jakac zaczęła. Przeszło jej po roku.
Niestety szybko też nauczyła się przeklinac i to takie wiązanki jakich ja nigdy nie słyszałam, nie raz mi wstydu narobila.
Nie zwracalismy uwagi i przestała, zanim skończyła3 lata i do przedszkola poszła.

10 lata 5 miesiąc temu #899708 przez creatura
U nas w okolicy burza przeszła i znowu można się żyć :silly: Leosia dziś jakieś rzadkie kupiszony męczą, albo zęby, albo wychodzą malinki prosto z krzaczka, ale humor ma fajny, więc go chyba choróbsko nie bierze.

Kaikai, wow, szybko Twoja córka zaczęła mówić :woohoo: :ohmy: :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka