BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #899306 przez kaikai
Hej :)

My na działce byliśmy,więc się nie odzywalam
Wróciłam a tu sąsiad remont robią, hałas nie do wytrzymania :(
Chciałam jutro jechać znowu na działkę,tym bardziej,że Dawid mi choruje, tz ma katar okropny i zęby górne dwójki wychodzą. Dziecko wyspać się nie może w tym hałasów :(
Ale dziś przyszła do mnie mama z prośbą o napisanie odpowiedzi od nakazu sądu,dla sąsiadki. Dziś już bym to napisała, ale kobieta dopiero w środę będzie miała wszystkie dokumenty i dupa, muszę czekać:( nie odmowie przecież, bo to ostatni termin w tym tygodniu.
W piątek jedziemy już na dwa tygodnie,a na działkę nie przygotuje odpowiedzi,bo jeszcze ksero muszę porobić.
No wkurzona jestem, jakoś może wytrzymamy.

Dziękujemy za buziaki :)

Agat super fotki :) ładnie wyglądasz

Creo też super i waga ok aż pozazdrościć.
Poczytałam trochę i będę próbować zmienić dietę.

Monia ja w tym miesiącu 11,12 mam dni będę,będziemy próbować ;)
Podziękowania: creatura

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #899307 przez kaikai
Buziaczki dla księżniczki Emilki cmok cmok :)

10 lata 5 miesiąc temu #899308 przez kaikai
Sorki za spam ale jak piszę z tel to boję się że mi post zje.

Agat czekam na wiadomości z usg i fotkę :)

10 lata 5 miesiąc temu #899344 przez Suzi
EMILKO nasza Księżniczko, łapaj buziaczki 15x :kiss:

( boszszsz, juz 15 :ohmy: czasie, apeluję do ciebie!!! SLOW DOWN!!! :ohmy:

Kaikai - to trzymamy kciuki za testing ;)

CreMoniu, a wzrostu ile masz? Bo to zupelnie inne kilogramy ( te nadprogramowe )przy np moich 163 a kogos kto ma powyzej 170 ;) :P
Poza tym Ty masz ciągle turbodoladowanie w odchudzaniu, ktorym jest karmienie UU . Ja karmiąc Misia moglam WSZYSTKO, no ale syn zdecydował inaczej ku memu wielkiemu żalowi, bo wiedzialam ze sie skonczy moje eldorado i zaczną się schody......w górę :unsure:
A w wersji "80" tez juz bylam..... :blush: :blush: :blush: i to PRZED ciążą..... :S
Dojrzewam do diametralnej korekcji diety, dojrzewam, bo ciagle coś :blink: , ale......zawezmę się! Powiesze sobie zdjęcie.....CreMoni na lodowce :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Alex -poka poka brzucholka :cheer:

Agat -czekamy w napięciu na wiesci z usg :laugh: ja tam wietrzę siostrunię dla Adaśka.....

10 lata 5 miesiąc temu #899347 przez agat

Przedstawiam Wam dziecia nr 2 :) :) :)
Na usg wszystko w normie, wszelkie przeziernosci, kości nosowe, serduszka i główki w normie :) Także big uffff :)

Wg lekarza na dzień dzisiejszy wygląda na dziewczynkę, bo chłopcom siurki rosną w górę, a dziewczynom łechtaczki w dół, no i u nas jak na razie coś "rośnie" w dół. No ale absolutnie się nie nastawiam, już raz mnie moje dziecię zrobiło w bambuko w tej kwestii, tym razem się nie dam ;)
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #899362 przez Anabelle
mrrrrr ;D
pierwsze koty za płoty z prenatalnym super!!! :) :)

suzi to my tego samego wzrostu?
163? ;)

10 lata 5 miesiąc temu #899374 przez Alex_87
Agat superowo, że wszystko ok :) a co do płci to masz rację, dużo za wcześnie żeby się nastawiać, nie pierwszy i nie ostatni raz natura potrafi zrobić psikusa :D ja mam połówkowe za tydzień, może dowiem się kto tam siedzi :)

Ja też trzymam kciukasy za wszystkie staraczki :)

Anabelle Ty masz 163cm? Po zdjęciach chociażby ze ślubu powiedziałabym że dużo więcej :)

Suzi akurat mam świeże fotki :)
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #899375 przez Azja
buziaczki dla Emiki i Dawidka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Creo ciesze sie ze mogłam pomóc :P teraz ja bede korzystac z Twoich rad, mi to ze 3 kg jeszcze i starczy, M musze odchudzic, tylko on taki bardzije miesny, wiec nie wiem jak to bedzie, ale jak chce schudnac musi sie zastosowac :laugh: :laugh: ślicznie wygladasz, w zyciu bym nie powiedziała ze 80 kg wazyłas, na zdjeciach szczupło wygladasz , a Leoś model na kazdym zdjeciu swietnie sie prezentuje :)

Agat super ze u gina wszystko ok, ciekawe czy chłopiec czy dziewczynka :P u nas od poczatku było widac siusiaka i sie nie zmieniło, choc M liczył do konca na córcie :laugh: :P

Agat wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, dużżoo miłości :)

dobra narazie spadam ogarnac chate po przejsciu huraganu "Dżon" :laugh: :laugh: :laugh:

Alex jaka Ty chuda, a brzusio jaki ładny i zgrabniutki :)

10 lata 5 miesiąc temu #899386 przez Dave
Witam sie na szybciora.

Creo - WYGLĄDASZ PIĘKNIE!!!!!!!!
I mało z krzesła nie spadlam jak poczytałam o tych 20 kg!! W szoku jestem totalnym.
Mikołaja mi szkoda, tym bardziej że taki młody. To co będzie za x lat?

Agat - ale piękny dzidziola a raczej dzidziolka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Alex - śliczny brzusio i Ty zgrabna lachona jesteś :cheer:

U nas dziś cały dzień w basenie dzieciaki przesiedziały. Młody dalej zasmarkany no ale nie odmówię mu ciaprania w wodzie z resztą nie da się od niej odciągnąć.
Takie zmęczone że popadąły o 19.30 już oba gluty spały.

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

10 lata 5 miesiąc temu #899402 przez Anabelle

10 lata 5 miesiąc temu #899413 przez Dave
U nas ja-170 i 53 kg, a mąż 194 i 104kg. ale on to ma atletyczną budowę. co dziennie trening, odżywki suplementy itp.

Fajne sa te wszystkie przepisy itp. Ale u mnie nie do przejścia.
1) mąż musi mieć mięcho nie co dziennie, ale do każdego posiłku (dwa zastępuje odzywką bo bym zwariowała i zbankrutowała).
2) no way żebym gotowała różne dania dla nas, mając te moje dwa małe huragany w domu.
3) od sierpnia jedziemy only na wypłacie męża, jak idę na wychowawczy to sobie wymyślanie kulinarne mogę wsadzić w d***
I jeszcze by się pewnie kilka punktów wyznaczyło, ale te to tak ekspresem:)

10 lata 5 miesiąc temu #899419 przez Alex_87
Anabelle jakie niestety ;) każde szpilki możesz założyć i będziesz niższa od męża :D a ja nawet zmieniłam partnera na studniówkę bo w szpilkach byłam od niego wyższa haha no ale teraz już jestem dojrzalsza i męża nie szukałam pod wzrost do szpilek hihih
ja mam 172cm dopóki nie zaszłam w ciąże na wadze 52-54kg, byłam chuda jak patyk, a teraz 63kg, no i mam nadzieję, że po ciąży zostanie mi trochę kg :D taka waga 58-60kg byłaby ok :)

Dave To z Ciebie też chudzinka ;)

10 lata 5 miesiąc temu #899420 przez kaikai
Agat jaki śliczny dzidziuś :) cudowne maleństwo :)

Alex brzuszek zgrabny,a Twoja mała jaka śmieszna:) też brzuszek pokazuje he he :)

Creo po fotkach nie widać że wazylas 80 kg !!!
Ja mam 172 i waże72 kg, chciałbym tak z 10 kg mniej.
Brzuch mam jakiś taki tłusty, boczki i uda :(

DaveTy to chudzina, ja tyle wazylam jak miałam 17 lat :)

10 lata 5 miesiąc temu #899430 przez Dave
No jasne, chudzinka fest. Cycka zero, brzuch z rozstępem i dupa jak szafa. Tak mogę się podsumować.

10 lata 5 miesiąc temu #899433 przez ilonah
Creo- piękna z Ciebie kobietka :)
Mi niestety brakuje konsekwencji w stosowaniu zasad zdrowego odżywiania :blush: i czasu oczywiście też

Emi po południu szalała w baseniku przed domem po czym zasnęła w trzy sekundy taka była zmęczona. Aha i całkiem przypadkiem odkryłam u niej dwie górne całkiem już spore czwórki.
A teraz hit dnia- Emi na pytanie kto ty jesteś odpowiada Emila ( brzmi to jak Emija)!!! :laugh:
Powiem Wam, że jak na 15 miesieczne dziecko Emisia całkiem sporo mówi- przez weekend wzbogaciła słownictwo o " nie chce" i " daj picie" no i oczywiście Emije :cheer:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka