BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

9 lata 9 miesiąc temu #972840 przez Anabelle
Alex ja kupowałam na allegro.
Dziewczyna sprzedawała nową Boba Carrier 3G z metkami, ponoć miała już inne nosidło a to dostała w prezencie i kupiłam za 320 zł

A tak to raczej nówki ok 400 zł sklep.chusty.com.pl/boba-kangaroo-p-2185.html?cPath=4_245

to jest jakieś wypasione niby chusta :P
kangurkowo.pl/emeibaby-unikalne-nosidelk...-dzieci-antigua.html

W ogóle ergonomiki to tak się sprzedają, ze głowa mała.

Na mamazonce dziewczyny spuszczały 50-80 zł z ceny zakupowej i sprzedawały nawet tego samego dnia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #972856 przez Magdalena9t
Hejka :) mam tyle energii dziś,że mnie rozniesie :laugh: rano pobudka, po 7 już wstaliśmy, coraz wcześniej Tomek się budzi :P popracowaliśmy w ogródku, posadziliśmy malinki, :) drzemka nam się opóźniła przez tą piękną pogodę, Tomek pospał z 3 godzinki z małymi 2 przerwami na pobudkę i przytulenie do mnie :P
Muszę go pochwalić bo zaczyna stać się "jadkiem" a może ja poprawiłam się kulinarnie? :P zje zupkę na pierwsze danie i później drugie danie. Już chce "siam" kroje na małe kawałeczki kotleciki, pierożki, pulpeciki i sobie nabija widelcem :cheer: oczywiście muszę cały czas przy nim czuwać,bo jak się znudzi to wyrzuca,a tak to jeszcze na koniec coś wcisnę :P :P ostatnio zostawił pulpeciki tomu troszeczkę w keczupie posmarowałam i zjadł wszystko ;)

Dave nic się nie odzywa bo taaaaaką długą recenzję firstbika pisze dla nas :laugh:
Creo fajny ten skuterek taki stylowy, jak u tej babki z 2b cute :P ;) mi się spodobał ten firstbike, ta gwarancja,niemiecka jakość, muszę z mężem pogadać bo on nie w temacie i znów będę musiała sama zdecydować. :silly: :silly:

Przyszedł materac, nie zdążyłam zadzwonić do nich, bo kurier mnie uprzedził, sam zadzwonił,że przyjedzie następnego dnia :lol: w łikęd tatuś z dziadkiem mają się zabrać za ten domek, nie mogę się doczekać :)

Ja jestem całkiem zielona w temacie,chust,nosideł, miałam parę razy ubraną elastyczną,nie było źle,zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. ja dopiero na jesień rodzę :)

Creo, ale Leosia stroisz :) jaki on czyściutki przy tej taczce ;) Tomek to kilogramy piachu przesypuje :cheer: :cheer:

Jak dolezę do łóżka to dodam foty. w końcu zrobiłam sobie zdjęcie z brzuchem, bo na męża nie mogę liczyć :whistle: to nic ,że w biurowym kibelku :woohoo: :woohoo:

9 lata 9 miesiąc temu #972857 przez Anabelle
Oj Monia coś milczy ;)

A u mnie tak się sprawy mają

Czekam na foty od Dave :woohoo:

9 lata 9 miesiąc temu #972858 przez Magdalena9t
Anabelle ale piłeczka,Antek zaraz Ci wyciągnie :cheer: :cheer:
Monia na fejsie woli siedzieć,niż z nami :P :P

9 lata 9 miesiąc temu #972860 przez Anabelle
Czyli Monia nie rodzi? :P

Nie miałabym nic przeciwko, żeby Antek wyciągał :P
Niech mnie ktoś ratuje :P Mały się chyba wszczepił na stałe :P

9 lata 9 miesiąc temu #972867 przez monia89
Szaleństwo postowe widze :-) jutro nadrobie jak odpale laptopa no chyba że urodze
Hejo.
u nas 2 pak dalej niestety wszystko mnie już boli od tej ciàży i mam dość... w sobote wizyta i masowanieee mam nadzieje ze pomoże bo z bólu maleńkiej bioder i krzyża z opuchnięcia chodze po ścianach....

9 lata 9 miesiąc temu #972868 przez monia89

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #972869 przez Magdalena9t
No prosze jaki informatyk :) nasz laptopek dawno rozwalony :P. Monia a Ty jakie zadbane pazorki, chcesz byc miss porodowki :) to i ja dodam 15 tydzien
Załączniki:

9 lata 9 miesiąc temu #972880 przez agat
Bella, Monia, wasze brzuszki wyglądają, jakby miały zaraz eksplodować :) Superanckie balony :) Madzia Twój na razie nieśmiało, ale już widać :)

Wczoraj teściowa porwała Adasia na cały dzień, więc wyskoczyłam z młodą na miasto. Córeczka współpracowała, przespała 3,5h ;) Odbiła to sobie oczywiście po południu, bo większość przewyła :P Akurat wpadła do nas w odwiedziny kuzynka, która będzie chrzestną Jagody i się biedna nasłuchała arii operowych :P Jagoda dostała dwa śliczne pajacyki, ale niestety rozmiar 0-3 to ona dawno już pożegnała, śmiga w 3-6 na całego, więc ciuszków nie założy.

9 lata 9 miesiąc temu #972882 przez tysiiiak
Witam z kubkiem kawy w ręku :D :)

Anabell, Monia no no brzuszki już takie w sam raz na wielkie bum :) macie ten komfort, że juz raczej nie urosną a będą się zmniejszać :D :silly: Czekamy na chłopców :kiss: :kiss: Monia współczuję opuchlizny :( mnie w ciąży nie dopadła ale za to dzień po cc to miałam nogi jak słonica !
Antoś jaki informatyk :) a drugi Antuan uroczy :) chce już wyjąć braciszka z tego brzucha :)

Magda super zgrabniutki brzuszek :)

Suzi pytałaś o spanie Kuby w swoim łóżeczku... otóż no śpi w nim tak do 4 rano potem biegnie ze swym miesiem do nas :pinch: czasem jak zaśnie to go odnosze ale i tak przyłazi przylepa mała :P a ja już niewiem jak mam się układać w tym łóżku do spania :(

9 lata 9 miesiąc temu #972969 przez Azja
hej

u nas dzis piekna słoneczna pogoda, jasio poszedł z tesciowa na spacerek, ja zaliczyłam dentyste, teraz sprzatam i ogarniam obiad :)
a tak w ogole to strasznie mi sie zeby w tej ciazy sypia :(

nadrabiam zaległosci :blush:

Magda brzuszek super, jeszcze malutki :)

Monia Antos informatyk słodziak :)

Monia, Anabelle brzuszki chyba gotowe do akcji : :woohoo: )

Creo Leos slicznotek, :)

tyle piszecie o tych chustach moze i ja z drugim sie do niech przekonam, a teraz jestem na etapie ogladania wozków, ale nic mi sie nie podoba :( z pierwszym było łatwiej bo nie miałam jakis konkretnych wymagan, a teraz jest troche gorzej

co do oxy przy porodzie tez miałam, brr jak sie zaczęły skurcze to jeden za drugim, prawie bez wytchnienia, ciekawe czy teraz obejdzie sie bez :ohmy:

a to moj dzisiejszy brzuch

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 9 miesiąc temu #972982 przez agat
Azja super brzuszek :) Uwielbiam brzuchalki na tym etapie-nie za duże, nie za małe :)

A dlaczego kupujesz nowy wózek? Ten po Jasku się nie nadaje?

9 lata 9 miesiąc temu #972985 przez Azja
Agat wózek po Jasku sprzedałam. Bo raz ze nie chciał już jeździć w tamtej spacerowe. A dwa ze stwierdziłam ze nie do końca jestem z niego zadowolona i ze przy drugim dziecku chciałabym inny. No ale jak widać wcale nie jest łatwo znalesc coś co mi odpowiada i jeszcze jest w miarę możliwe cenowo :blink:

Teściowa miała przyjść 13.30 ŻEBYM młodego mogła położyć spać, jest 14 a ich nie ma co za kobieta :woohoo:

9 lata 9 miesiąc temu #973005 przez monia89
Tysiak Azja Magda śliczne brzuszki :-)
Co do chust nie wypowiem się.
Rowerki biegowe podobają mi sie ale nie wiem czy Antonio da rade najpierw musimy gdzieś wypróbować go.
Leoś i Jasiu doschrupania :-)
Anabell super fotka:-)

9 lata 9 miesiąc temu #973014 przez creatura
WOW! Monia i Bella, tylko brzuszki szpilą przebic, wyłazic chłopaki! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Madzia, u Ciebie to jeszcze malutki, a u Azji idealny :) :) :) :)

Monia, co to za laptop Antosia?

Madzia, ja tam ubrań nie przeżywam, jak wybrudzi, to się wypierze. A jak już kupuje ubranka, z ktorych i tak wyrośnie, to niech sobie chociaż ponosi :)

Azja, a z Mama's&Papa's nic ci sie nie podoba?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka