- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Dziewczyna sprzedawała nową Boba Carrier 3G z metkami, ponoć miała już inne nosidło a to dostała w prezencie i kupiłam za 320 zł
A tak to raczej nówki ok 400 zł sklep.chusty.com.pl/boba-kangaroo-p-2185.html?cPath=4_245
to jest jakieś wypasione niby chusta
kangurkowo.pl/emeibaby-unikalne-nosidelk...-dzieci-antigua.html
W ogóle ergonomiki to tak się sprzedają, ze głowa mała.
Na mamazonce dziewczyny spuszczały 50-80 zł z ceny zakupowej i sprzedawały nawet tego samego dnia.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Muszę go pochwalić bo zaczyna stać się "jadkiem" a może ja poprawiłam się kulinarnie? zje zupkę na pierwsze danie i później drugie danie. Już chce "siam" kroje na małe kawałeczki kotleciki, pierożki, pulpeciki i sobie nabija widelcem oczywiście muszę cały czas przy nim czuwać,bo jak się znudzi to wyrzuca,a tak to jeszcze na koniec coś wcisnę ostatnio zostawił pulpeciki tomu troszeczkę w keczupie posmarowałam i zjadł wszystko
Dave nic się nie odzywa bo taaaaaką długą recenzję firstbika pisze dla nas
Creo fajny ten skuterek taki stylowy, jak u tej babki z 2b cute mi się spodobał ten firstbike, ta gwarancja,niemiecka jakość, muszę z mężem pogadać bo on nie w temacie i znów będę musiała sama zdecydować.
Przyszedł materac, nie zdążyłam zadzwonić do nich, bo kurier mnie uprzedził, sam zadzwonił,że przyjedzie następnego dnia w łikęd tatuś z dziadkiem mają się zabrać za ten domek, nie mogę się doczekać
Ja jestem całkiem zielona w temacie,chust,nosideł, miałam parę razy ubraną elastyczną,nie było źle,zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. ja dopiero na jesień rodzę
Creo, ale Leosia stroisz jaki on czyściutki przy tej taczce Tomek to kilogramy piachu przesypuje
Jak dolezę do łóżka to dodam foty. w końcu zrobiłam sobie zdjęcie z brzuchem, bo na męża nie mogę liczyć to nic ,że w biurowym kibelku
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie miałabym nic przeciwko, żeby Antek wyciągał
Niech mnie ktoś ratuje Mały się chyba wszczepił na stałe
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Hejo.
u nas 2 pak dalej niestety wszystko mnie już boli od tej ciàży i mam dość... w sobote wizyta i masowanieee mam nadzieje ze pomoże bo z bólu maleńkiej bioder i krzyża z opuchnięcia chodze po ścianach....
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Wczoraj teściowa porwała Adasia na cały dzień, więc wyskoczyłam z młodą na miasto. Córeczka współpracowała, przespała 3,5h Odbiła to sobie oczywiście po południu, bo większość przewyła Akurat wpadła do nas w odwiedziny kuzynka, która będzie chrzestną Jagody i się biedna nasłuchała arii operowych Jagoda dostała dwa śliczne pajacyki, ale niestety rozmiar 0-3 to ona dawno już pożegnała, śmiga w 3-6 na całego, więc ciuszków nie założy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Anabell, Monia no no brzuszki już takie w sam raz na wielkie bum macie ten komfort, że juz raczej nie urosną a będą się zmniejszać Czekamy na chłopców Monia współczuję opuchlizny mnie w ciąży nie dopadła ale za to dzień po cc to miałam nogi jak słonica !
Antoś jaki informatyk a drugi Antuan uroczy chce już wyjąć braciszka z tego brzucha
Magda super zgrabniutki brzuszek
Suzi pytałaś o spanie Kuby w swoim łóżeczku... otóż no śpi w nim tak do 4 rano potem biegnie ze swym miesiem do nas czasem jak zaśnie to go odnosze ale i tak przyłazi przylepa mała a ja już niewiem jak mam się układać w tym łóżku do spania
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
u nas dzis piekna słoneczna pogoda, jasio poszedł z tesciowa na spacerek, ja zaliczyłam dentyste, teraz sprzatam i ogarniam obiad
a tak w ogole to strasznie mi sie zeby w tej ciazy sypia
nadrabiam zaległosci
Magda brzuszek super, jeszcze malutki
Monia Antos informatyk słodziak
Monia, Anabelle brzuszki chyba gotowe do akcji : )
Creo Leos slicznotek,
tyle piszecie o tych chustach moze i ja z drugim sie do niech przekonam, a teraz jestem na etapie ogladania wozków, ale nic mi sie nie podoba z pierwszym było łatwiej bo nie miałam jakis konkretnych wymagan, a teraz jest troche gorzej
co do oxy przy porodzie tez miałam, brr jak sie zaczęły skurcze to jeden za drugim, prawie bez wytchnienia, ciekawe czy teraz obejdzie sie bez
a to moj dzisiejszy brzuch
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
A dlaczego kupujesz nowy wózek? Ten po Jasku się nie nadaje?
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Teściowa miała przyjść 13.30 ŻEBYM młodego mogła położyć spać, jest 14 a ich nie ma co za kobieta
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do chust nie wypowiem się.
Rowerki biegowe podobają mi sie ale nie wiem czy Antonio da rade najpierw musimy gdzieś wypróbować go.
Leoś i Jasiu doschrupania
Anabell super fotka:-)
- creatura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6
Madzia, u Ciebie to jeszcze malutki, a u Azji idealny
Monia, co to za laptop Antosia?
Madzia, ja tam ubrań nie przeżywam, jak wybrudzi, to się wypierze. A jak już kupuje ubranka, z ktorych i tak wyrośnie, to niech sobie chociaż ponosi
Azja, a z Mama's&Papa's nic ci sie nie podoba?