- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Podoba mi się ten allegro.pl/biustonosz-karmienia-mama-chi...rny-i5005124888.html i ten allegro.pl/biustonosz-ciaza-karmienia-ma...85f-i4782686782.html
Azja ale masz cudowną piłeczke z brzucha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Chłopaki jeszcze na spacerku. Ja sie wzięłam za porządki w moich koralikach i drucikach. Bo mam ochotę coś porobić ale jak tylko tam podchodzę i nic nie mogę znalesc to mi się odechciewa. Zobaczymy czy mi cierpliwości starczy
Kurde mam ochotę zjeść coś dobrego ale sama nie wiem co. Chodzę i wesze po domu ale smaka nie mogę zlapac
Dziewczyny czy Wy wiecie że już lada moment kwiecień. Zaczną się imprezy ur naszym dzieci 2 lata matko kiedy to zlecialo przecież ja dopiero co byłam na poroodowce
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
JA dziś zrobiłam twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewką om nom nom
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
kurde do mnie nie dociera chyba ze nie długo znowu porodówka a to zbliza sie wielkimi krokami
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja mam smaka na kawę z mlekiem, ale że jestem 2 tyg na diecie bezmlecznej to muszę wytrzymać
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Agat - no patrz, nie slyszalam o tym dziecku . Ale to NIE Mikuś, spokojnie
ale ja dzis latalam na szoping. Oprocz zwyczajowej spozywki na targu , chcialam Mikiemu jakies butki wiosenne ustrzelić, bo mu sie nózka kisi w zimowkach. Zarowno w miejscowym Deichmanie jak i ccc przetrzebione, a zwlaszcza nie ma NIC z nr 23.... Czyli wszystkie dzieci w okolicy noszą ten wlasnie numer. Jeszcze w dziewczynkowych cosby sie wybralo ale dla chłopców pustynia Gobi....
chcialam koniecznoe kupic mu jakieś skorzane, bo z plastikowych toby sie ze dwie pary znalazly, no ale znów by się kisił, więc uparcie szukalam skórki. poprosilam nawet panią z obslugi o pomoc i mi znalazla -jedną jedyną parę skorzanych nr 23 ......... Na wystawie okiennej dobrze ze względnie ladne, bo glupioby było ją odeslać po takim poświęceniu... Mikus zaakceptował, więc COŚ jest. Niestety. Lasockie nie mają wyrobionego podbicia, są plaskie, więc i tak będę chciala mu coś jeszcze kupić, a te będą na zmianę.
No wlaśnie Azja, nie dość ze "dopiero" wrocilas z porodowki to za "chwilę" trzeba będzie na nią wracać
Tak w ogole to czas oszalał i to juz dawno....
A co konkretnie nie podobalo Ci sie w starym wozku? Pytam bo znam ze trzy zachwycone nim uzytkowniczki, dlatego sie zdziwilam. A teraz czego oczekujesz od wozka??
Alex -czemu jesteś na diecie bezmlecznej? Tymka sypie?
Co do rzodkiewek i twarozku, to tez za mną chodził więc kupilam 5 pęczkow rzodkiewek
Cos Dave zamilkla....Dave! Zyjesz?
Co do Kaikai, to juz stracilam nadzieję....
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
allegro.pl/biustonosz-karmienia-mama-car...arn-i5033579957.html
Nieusztywniany, z fiszbiną. Ponad 2 miesiące używam i jak nówka. Najlepszy na co dzień, na początku szczególnie.
Śliczny dzień dziś był, a miała się pogoda załamać na weekend. Choć jutro pewnie już nas nie oszczędzi. Miałam w planach mycie okien, niestety Jagoda nie chciała współpracować przez większość dnia, więc inną razą je dopadnę.
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
Trochę chorowalam, trochę Dawid goraczkowal przez zeby i tak się zlecialo.
Na fb pisze bo łatwiej mi się zalogować.
Tysiak i Azja, brzuszki macie super
Anabell Twój to już jak bomba ja myślałam, że masz termin 23 marca, a Ty już po.
Ja ledwo chodzę, skurcze mnie łapią, krocze boli, wszystko zresztą boli.
Cukier mi rośnie jak głupi. Nic insulina nie pomaga
Daria tak kopie, że mało z brzucha nie wyjdzie.
Już wszystko praktycznie mam przygotowane, jeszcze pare ciuszkow muszę poprasowac i kupić sobie koszulę do szpitala.
Muszę też już jeździć na ktg co tydzień, jeszcze tego mi brakowało, mam już dosyć tych wizyt, w tygodniu po dwie trzy mi wypadają. Jak nie gin to diabetolog, badania, usg i znowu wizyta eh.
Tu moja fotka z 7 marca, ale nie mam nowej w tel.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Rośniecie dziewczyny Niedługo same bedziecie stać pod porodówką
Aaaa i też mam wrażenie, że dopiero Antosia urodziłam.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
My byliśmy na obiedzie u teściów i tak jakoś dzien zleciał.
Monia, Anabelle - meldować się!
Kaikai wpadaj częściej, super brzusio
Suzi jak tam weselne przygotowania?
Myślałyście nad prezentami urodzinowymi dla kwietniówczątek? Adaś pewnie dostanie jakąś koparę, no i chcemy mu kupić warsztat (od nas lub dziadków). Nic drogiego, w okolicach 50zł. Zastanawiam się między mniejszym drewnianym a większym plastikowym. Ale chyba drewniany do mnie bardziej przemawia. O np coś takiego - skrzynka narzędziowa, która po odwróceniu staje się stolikiem:
Plastikowy np taki:
Co myślicie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
U nas na urodziny Antosiowe zamawiam first bike cross u dziadków.
My pewnie dokupimy kask, uchwyt obniżający oraz np dzwoneczek.
Jeśli chodzi o rodzinę meża i teściów to nie wiem co będą kupować. Nie pytali, ale raczej jakieś drobiazgi.
Antek śpi od pól godziny, ja zjadłam lody i oglądam project runway
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KaiKai ale zgrabniutko wyglądasz chwila moment i Ty wskakujesz na porodówke jeszcze Monie przegonisz
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat -swietne zdjęcia, dzieciaczki jak malowane, a dla Jagodzianki chyba faktycznie centyli juz nie staje chyba ze opracują specjalnie dedykowaną Jagodzi siatkę
Super focie! Rili
Przygotowania weselne się toczą swoim tempem. Aktualnie nic nowego się nie dzieje co do tej pory mialo byc zalatwione to zalatwili, a na co trzeba jeszcze poczekac to czekają....i tyle. Ja tam się nie wtrącam więcej niz to konieczne. Ani specjalnie nie ekscytuję.... taka zimna ryba ze mnie z pewnością nie nalezę do mamusiek opłakujących to wydarzenie ( chyba ze z radości ze mission completed ) spoko i luz
Anabelle -to dziś. Twój drugi termin jak rozumiem? To od dzis będziesz podwojnie przeterminowana , no chyba ze sie spręzysz przed pólnocą....
Kaikai - fajny brzusio, dobrze ze sie odezwalaś! A czemu juz na ktg ? To ze wzgledu na te cukry?
A co u siostry? Malenka juz w domu?
Miki dzis bez drzemki więc spodziewam sie ze niebawem nastąpi zjazd i bedziemy sie cieszyć dlugim wieczorem, moze sie nawt uda scrabbelki rozegrać
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam pytanie -czy pamiętacie ile placilyście w kosciele za ślub??? Bo panstwo narzeczeństwo byli dziś miedzy innymi w tej kwestii na spotkaniu z księdzem i .......jeszcze nie mogę wyjść z szoku ....
Więc piszcie -ile u Was!!!???
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Suzi u mnie co "łaska" coś koło 1000 tak ostatnio słyszałam
Tosikowi poprzestawiało sie wstał 6.20 padłprzed 12 wstał 13.15 od 13.45-17 na dworzu i padł po 21
Ja jutro ide na kontrol do ginki....