- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
Widzę ze proza życia dominuje na forum

Kobiety zdecydowanie muszą posiadać i regularnie ćwiczyć cnotę cierpliwości bo jesli nie, to sie rypie. Od faceta oczekiwac cierpliwości i wyrozumialości ( na dluzsza metę oczywiscie ) to jak szukać kompleksu basenów na Saharze...

Ale kto jak nie my, drogie kolezanki...bez kobiet ten swiat dawnoby juz nie istniał. Pomijam kwestię nadrzędną czyli dostarczanie swiatu mieszkańców. Gdyby zamieszkiwali ten swiat tylko faceci, toby sie juz dawno w pień wycieli. Kobieta potęgą jest i basta. My to wiemy a oni nie chcą sie do tego przyznać.

U nas pogoda w kratkę i zdecydowanie nie plazowa. Spacerowa jak najbardziej tylko czasem zrywa sie wiatr i łeb urywa. Poza tym slonko, chmurki i temperatura umiarkowana. Z tego co wiem w centrum jest pogoda przyjażniejsza a juz na pewno temperatura, no ale widać nie mozna miec wszystkiego

Wczoraj doszly profesjonalne zdjecia ślubne, ale pewnie juz macie dość tego tematu....
Miki jest zdecydowanie czlowiekiem stąd,,bo zadna pogoda nie zniechęca go do chodzenia nad morze ( "mo modzie mamusia chodź") i w piachu mogłby grzebac godzinami ( gdybyż go tylko nie jadł

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 33
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Świetne okulary

Dzis od rana króluje "bi bi bi"....

Po plocie chodzą robaczki ktore Miki troskliwie zdejmuje ( ciekaweco zrobi jak go ktoryś w koncu dziabnie ) ileci do mnie wrzeszcząc "jojak mama, jojak! "

Juz wolę kurcze zjadanie kamieni na plazy niz adopcję jojaków

- kaikai
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój skarbek :)06.04.2013

Co tam u Ciebie Azja ?
Suzi, ale Ci zazdroszczę urlopiku, my na działkę jedziemy dopiero po 18 i tylko na dwa tygodnie, a Ty całe wakacje sobie odpoczywasz, oj zazdroszczę.
Na razie tylko weekendy spędzamy na działce.
Dziś zapisałam się do mojej ulubionej ginekolog, termin dopiero we wrześniu

Tu moje dzieci tylko trójca

- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Madzia fajny brzuszek

Jak zobaczyłam na fb filmik Tysiaka z szalejącym dzidziem w brzuchu to na sekundę zapragnęłam mieć taki brzuszek jeszcze, ale szybko mi przeszło

Suzi czekam na foty ze ślubu!!!!
Miki zbiera robaki, a Adaś ślimaki. Jak gdzieś jakiegoś wyhaczy to stoi nad nim i woła "simak simak pokaż jogi"

Byliśmy na spacerze, wszędzie przemykały dzieciaczki w białych bluzkach i ze świadectwami w łapkach

Aaaaa tak w ogóle to może nas ospa zaatakować, bo solenizantkę z niedzielnych urodzin po 3 dniach od party wysypało :/ Adaś niby z dziećmi mało siedział, bo wolał się wyzywać w kulkach, ale kto wie.
- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
ja dzis pracowicie, Jasiek z tesciowa na spacerku, a ja ogarnełam chate, złozyłam łóżeczko, dopakowałam torbe, przejrzałam papiery z koszyczka i je posegregowałam, jeszcze mi prasowanie zostało i moge isc spokojnie rodzic, tylko jest jedno małe ale, NIC MNIE NIE RUSZA

Suzi czekamy na zdjecia

Magda super brzuszek

Kaikai sliczne Twoje dzieciaczki i te małe i duze

dobrze ze Jasiek nie zbiera robaków, informuje mnie tylko ze idzie mrówka albo leci mucha czy jakies inne cholerstwo, ale jakby zbierał slimaki oj to by dobrze nie było, jakos slimaki mnie odrzucaja

dobra narazie tyle lece na doł do sklepu poki Gagatek nie wrocił, trzymajcie kciuki zeby w koncu cos mnie ruszyło

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
Poi co tylko ode mnie dzien dobry i miłej niedzieli, ale wpadnę później

- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem

Dzieciaki padły, mi się udało ocaleć. Pora jeszcze w miarę więc muszę pogonić z robotą.
Kaikai - przesłodkie to foto dzieciaków

Madzia - piękna piłeczka

Wśród moich znajomych posypały się ciąże i aż się zachciewa

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas wreszcie cieplej, bylismy dzis na plazy. Miki to czlowiek morza, zdecydowanie. Z morza najchętniej by nie wychodził, chociaz woda ziiiiiiimna

Tatus nas chwilowo opuścił, musiał wrocic do pracy, dopiero wroci na nastepny weekend

Mikuś opalakal wiadomość o wyjeździe taty, ale jak juz wyjechał to nawet o niego nie spytał, choc to tata go tu zawsze kąpie, usypia i opowiada bajeczki. Widać u niego co z oczu to i z serca

- Magdalena9t
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kaikai śliczne dzieciaki

Azja Tysiak dobrze napisała Lennylamb, też sobie zapisałam bo bym chciała elastyka wypróbować

A tu jeszcze do września tyle czasu, chyba brzuch mi pęknie jak tak będzie rósł.

Muszę się pochwalić, Tomek od tygodnia chodzi w gaciorach i co idę z nim do łazienki to robi ładnie siusiu

U nas niestety namiętne zbieractwo petów

Azja aTY się melduj nam.

Anabelle napisz więcej o tej lampce PABOBO, czy Antek śpi z nią sam? bo tak myślę,żeby Tomkowi kupić do pokoiku jak już będzie sam spał.żeby się nie bał.
nie wiem czy to dobry pomysł/?
- Dave
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Carpe Diem
Suzi - no ponoć tak bywa. Aaaa tam jak coś to się skombinuje cosik

Zazdroszcze pogody u mnie juz się chce rzygać tą szrówką i deszczem.
Piękne foty widziałam na FB

- Azja
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzięki dziewczyny za namiary na chusty ja bym chciała wypróbować ta elastyczna ale to wszystko wyjdzie w praniu
Wczoraj na grupie na fb zobaczyłam jakie są ceny chust i jaki popyt na nie to w szoku byłam. Ja wolę żeby Młody był grzeczny i żeby nie trzeba było go nosić w chu
ście. No ale może tak czasem przy okazji
Dobra koncze narazie bo mnie Jasiek maltretuje
- agat
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23

Wczoraj mega upalny dzień a dziś pochmurno i chłodno.
Dave jakie masz materace w dziecięcych łóżkach? Zwykłe piankowe czy jakieś lepsze? Ktoś jeszcze śpi już w kolejnym łóżku? Nie wiem co zamówić dla Adasia. Tzn na pewno biorę łóżko piętrowe, górną część na razie schowam, za 2 lata wyciągnę. W zestawach są cienkie materace piankowe, ale wolałabym coś porządniejszego.