BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

9 lata 5 miesiąc temu #989792 przez Azja
Hej

Melduje się ze szpitala 2w1 jestem na oddziale. Jak nic nie ruszy to dopiero za dwa dni mają zacząć wywoływać. Zaraz idę na Usg. Może coś się dowiem

Widziałam ze 2 lipca pełnia. Może ona go wygoni :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #989807 przez Dave
Azja - ooo w czasie pełni pełno porodów. Mam nadzieję, że jutro to będzie ten dzień :kiss: :kiss:

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

9 lata 5 miesiąc temu #989818 przez agat
Jak wczoraj patrzyłam na niebo to myślałam, ze już pełnia. No to życzę, żeby cię w nocy wzięło :)

9 lata 5 miesiąc temu #989900 przez Suzi
No spisal się dzieciaczyna :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Azja - to trzymamy kciuki za Ciebie i za Basię ;) mógłby się Basia zdecydować i nie narażać mamy na dodatkowe zabiegi typu oxy
Basiu, apeluję do Ciebie! Bąd dobrym synkiem i wyjdź po dobroci! :woohoo:

Zaprosił juz ktoś Tysiaczka na fb? Bo ja niewiem czy umiem ... :blush:

9 lata 5 miesiąc temu #989948 przez Magdalena9t
Heja :) :blush
od rana obserwuje co u Azji, ale chęci brak żeby coś co u nas napisać :blush:

poleciała mi noga ze schodów ostatnio i byłam u chirurga, i mam podobno zerwaną torebkę stawową w kostce,nie pamiętam czy dobrze napisałam, mam smarować altacetem, stabilizator nosić,i odpoczywać z nogą w górze, ciekawe jak mam to zrobić będąc sama z Tomkiem:? :S oczywiście w ciąży nie miałam prześwietlenia robionego.

Suzi gratuluję wyników, bardzo zadowalające ;)

Tomek siedzi dziś na kibelku,ja jestem niedaleko,ale daję mu chwilę intymności,żeby zrobił kupę(której oczywiście nie zrobił)
a on do siebie:"Nie baw się pisiorkiem bo popsujesz i nie będziesz miał" :laugh: padłam

Anabell u nas taka sytuacja, kładę się z Tomeczkiem w naszym łóżku i jak zaśnie to mąż później przekłada do jego, w nocy często się budzi z płaczem i zabieram go do nas z powrotem,może źle bo już z przyzwyczajenia. i tak myślę może jest ciemno i się boi, i taka lampka to by był fajny pomysł?

9 lata 5 miesiąc temu #989963 przez monia89
Bella super wyglądasz!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #989964 przez Anabelle
azja, mam nadzieje że szybko pójdzie
jedna z mam którą poznałam w 2013 roku dzisiaj urodziła córeczkę :)

macie leosia, jak wam mało ;P

magdalena - myślę, że powinien mniej płakać jak byłby półmrok w pokoju, ale mój Antek i tak zrobi awanture, jak sie obudzi sam wiec :P na dwoje babka wrózyła

dzieki Monia, na fotkach zawsze jestem tylko z twarzy, bo tam mi sie tłuszcz najmniej odkłada ;P im niżej, tym gorzej ;p

dobrej nocy :)

9 lata 5 miesiąc temu #989966 przez Azja
Hej

Oczywiści nic mnie nie rusza:( nie pisałam już wczoraj bo głową mnie przez pół dnia bolała. Bo oczywiście siedzę i rozmyślam tu o Jasku. A potem głupia płacze i takie o to skutki ze ból głowy gotowy.

A M mówi ze Jasio ma si dobrze nawet o mnie bardzo nie mówi. Malo tego wczoraj spotkał na osiedlu jakaś swoją "pierwszą dziewczyne" o rok starsza z którą się oprowadza za ręce :P

Na usg się potwierdziło ze Młody ma być większy. Nie tyle jest długi co podobno mały pudziano pulpecik ni zobaczymy jak to wyjdzie w praniu mam nadzieje ze udą mi się go naturalnie wycisnąć :P

Dzięki za trzymanie kciukow ;)

Magda uważaj na siebie i nie szalej z praca. Chyba byś nie chciała wylądować z nogą w gipsie w szpitalu

Suzi gratki dla syna :)

Nie wiem co jeszcze chciałam napisze coś rano bo jest Godzt 3.30 słabo mi idzie myślenie ;)

Pozdrawiam trzymajcie kciuki żeby Basia zaczął wychodzic ;)

9 lata 5 miesiąc temu #990026 przez Azja
Hej

Zapomniałam w nocy napisać ze śliczne dzieciaczki widziałam :)

Ja juz po obchodzie mam dobrą a zarazem niedobra wiadomosc :blush: jutro będę miała cc. Młody duży i ma dużą główkę. Boją si ze może się zaklinowac :blink:
Szyjkę mam długa nie chce się skracać i tak to wygląda. Na ktg mi się piszą dziś nawet mocne skurcze wiec może nawet dziś będę miała cc boje się dziewczyny trzymajcie kciuki. Za mnie i za Basia :)

9 lata 5 miesiąc temu #990027 przez tysiiiak
Azja tak jak piszesz to dobra wiadomość bo wiesz na czym stoisz i już jutro będzie po wszystkim i będziesz tuliła Baśka :) :kiss: :kiss: :kiss: No nie dobra bo pewnie wyobrażałaś to sobie inaczej ale to i tak lepiej jakbyś się miała męczyć niewiadomo ile pod oxy a Basiek i tak by się gdzieś zaklinował i nie chciał wyjść... będzie dobrze !! trzymam kciuki :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #990034 przez agat
Uuuuu Azja, no to wieści. Będziesz miała porównanie - co jest lepsze sn czy cc. Skoro lekarze tak zadecydowali to na pewno jest to lepsze wyjście dla Ciebie i Basia ;) Kurde, jak my się przyzwyczaimy do innego imienia? :P Trzymam kciuki.

U nas wakacje w pełni. Tatuś poszedł z dziećmi na plac zabaw, ja mam czas na kawkę. Wczoraj byłam z Jagodą u dermatologa u nas i wg niej to na 90% nie azs, bardziej się skłania ku łzs, ale też jej parę rzeczy nie pasuje. I weź tu bądź mądry i pisz wiersze... O tyle dobrze, że nie wypisała listy sterydów (z czego podobno słyną nasi lokalni "specjaliści") tylko dała skierowanie do warszawy. Dzwoniłam dziś, terminy z kosmosu. Za 1,5 mies mam wizytę na Woli (ta dermatolog polecała to miejsce m.in). Ale chyba wcześniej pojawię się u dr polecanej przez Suzi.

9 lata 5 miesiąc temu #990103 przez Suzi
Agat - jesli w ogole planujesz odwiedzać dochtorów warsiawskich to szczerze Ci polecam tę naszą doktor :) sterydy to ostateczność, zresztą efekt dzialania skraca sie z kazdą kolejną aplikacją....to pogoń w piętkę. Nie polecam. Leczą ( krotkotrwale) skutki a nie przyczyny.
A w kwestii tatusiow z dziecmi w plemerze to wczoraj widzialam superbohatera a w zasadzie SUPERBOHATERA ktory przytaszczył na plażę (!!!) CZWÓRKĘ dzieci z czego jedno w wozeczku, drugie takie na oko 3 letnie i kolejna dwojka tak z 5 i 6 lat. Rozglądalam sie dluzszy czas za jakąś towarzyszką tegoż SUPERBOHATERA ale najwyraźniej był z dziatwą sam....normalnie powiem Wam - szacun :whistle:

Azja - trzymaj sie tam kochana, wszysstkie jestesmy z Tobą duchowo Cie wsperając :kiss:
Tak, Agat ma rację...z tym imieniem to bedziemy mialy klopot :laugh: :laugh:
Basiu, dziecko drogie.....wszelkie zazalenia kieruj do brata, to on nas tego nauczył ;)

Anabelle - tez preferuję zdjęcia popiersia :P a Leoś śliczny :woohoo:

Monia - Oluś -ciasteczko :kiss: ze o Tosiu nie wspomnę :kiss:

Tysiaku -i jak, lepiej Ci juz? Przeszły historie i sensacje zoladkowe? A Kubus chodzi teraz do żlobka czy zawieszone? Bo jak chodzi to moze on coś Ci sprezentował...?

9 lata 5 miesiąc temu #990104 przez Dave
Azjetku i Basieczku trzymajcie się :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #990109 przez tysiiiak
Suzi te sensacje żołądkowe mnie nawiedziają co jakiś czas ale Kubuś ma się już dobrze :) Do żłobka nie chodzi już od lutego ;) i właśnie załapał pierwszy katar odkąd tam nie uczęszcza.. mam nadzieję, że nie rozwinie się w nic gorszego :/
Zdjęcia boskie :) nie mogę się napatrzeć :) Córka wyglądała prześlicznie :)

9 lata 5 miesiąc temu #990224 przez Dave
Azjatku jak tam?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka