- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamy Kwietniowe 2013
Mamy Kwietniowe 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
my dzis tylko do sklepu z Jasiem na zakupy polecielismy, chwila w piaskownicy i zaraz nas deszcz wygonił teraz Mlody ma drzemke, a ja biore sie za obiad, mam taka ochote na kotlety mielone mniam mniam, mam nadzieje ze to ost moja ciazowa zachcianka i ze sie w koncu rozpakuje i załapie na czerwiec
co 10-12 minut twardnieje mi brzuch, myslicie ze to moge byc takie pierwsze skurcze, niby rodziłam, ale miałam wywoływany porod i to wszystko wtedy inaczej sie dzieje, odrazu pojawiły sie mocne skurcze i teraz nawet nie wiem jak to powinno byc
prosze bardzo Azja tykajaca bompa 40 tydz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jasiek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Dave materace w zestawie z łóżkami są takie najzwyklejsze piankowe, czuję, ze cienizna straszna. Kupię mu chyba piankowy z warstwą lateksową.
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Azja Jasiek jaki czysciutki:-) wez igielka przebij swojego balonika to wyjdzie drugi Junior, albo niech maz Cie ukluje
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Agat - ja wzięłam zwykłe i jak dla mnie gitarka. Ale jasne, jeśli czujesz że to nie to to bierze lepsze
Madzia - jak ja znam te "chwile dla siebie" buhahahahahahah no dobra nie znam żadnej takiej opcji, dwa gluty mam ZAWSZE przy sobie
Zapomniałam dodać, że Jahu jak zawsze słodziak do schrupania
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale ciężki dzień, Jagoda była marudna na maxa :/ Jedną jedynkę ma już na wierzchu, ale druga przez dziasło przeswituje. Poza tym po okresie względnego spokoju ze skórą znowu ją wysypało i tym razem chyba ostro swędzi :/ Parę grzeszków e weekend i mam za swoje :/
- kaikai
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój skarbek :)06.04.2013
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Ja sie Melduje 2w1 jak mnie dziś nie ruszy jutro przed 8 mam się stawić w szpitalu :/
Agat gratuluję pierwszych ząbków Jagodki
- monia89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 10
Suzi zazdroszcze takiego długiiiego pobytu nad morzem
Agat gratuluje ząbka Jagódki!
Dave to weź sprawy w swoje ręce
Azja codziennie wertuje fb w poszukiwaniu zdjęcia Basi :-D
Tysiak jeszcze chwile i Ty będziesz miała w domu starszego brata a w ramionach maluszka:-)
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
A jak nic się nie zacznie dziś, to daj znac jakie plany mają dla Was w szpitalu.
Monia - eee to se ne da. Ja to chyba nie umiem tak
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Kocyk z arbuzami to bambusowy lekki kocyk z maylily
Do noszenia mam:
- chuste elastyczną lenny lamb M kolor niebieski - fajna od urodzenia, czy na chwilke po domu, ale na ciepłe dni czy dłuższy spacer już gorzej. Fajnie się sprawdza też jak trzeba wyskoczyć z auta z 2 latkiem i noworodkiem do sklepu po 5 produktów na krzyż Ale to pisałam
-chuste tkaną skośno krzyżową little frog morski opal - fajna na spacery, antkowi robie też z niej hamak
- boba carrier fajne od ok pol roku do max 1,5 roku
- tula toddler do 4/5 rż od ok 2 lat
lampka pabobo - przede wszystkim antek nie spi sam ;D
spi ze mną, lubi tą lampke, ale głownie sluzy mi ona do nocnego zerkania na leosia czy szukania smoczka, o tym, że dzieci uzywają jej jak sie zbudzą lub żeby przydeptac do rodziców to czytałam na forach
no a że musze już lecieć to zostawiam fotki, żeby nie bylo
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Azja - no to prawdziwy wylot juz......i Basia lipcowa jednak....
Kaikai - śliczne masz te dzieciaki, panny jak malowane a Dawid....ehh, te oczyskka
Monia -fota niewidoczna
U nas dzis dzień prawdy - wyniki matur przyszły...... SP sie spisał
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Bella - fajny hamak z chusty zrobiony Chłopaki fajne, ale fakt Leoncja to za dużo tu nie widać
Za nami kiepska nocka, młody wczoraj nie spał w dzień tylko dupkę moczył w basenie non stop. Efektem tego niespania było wiercenie, stękanie. Zawsze właśnie niespokojnie śpi jak nie ma drzemkiw dzień. A no i już była pobudka jak na zegarze była 4 z przodu
Mam nadzieję, że dziś się zdrzemnie i od razu i dzień i noc będą ok.
Miłego dnia, muszę odgonić ich od TV i telefonu. Bo Majos tez przed 6 wstała. Ja nie wiem co im się dziś tak porobiło. No i żeby zjeść w spokoju zapodałam im oglądanie, którego się masakrycznie domagali i uległam. Oj, zła matka
No to paaaa
- agat
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Słyszałam, że mnóstwo ludzi nie zdało matury. Nie wiem jakim cudem, przecież podstawowa jest banalna. No ale skoro chrześnica męża, dziecko bez żadnych dysfunkcji na koniec 5 klasy miało 2 dwóje na świadectwie to nic mnie już nie zdziwi
Azja co tam, jak tam? Dawaj nam znać!
Za mną nocka średnia, Jagoda budziła się milion razy. Na dodatek karmienie z jednej piersi bardzo mnie boli, brodawka nie poraniona, pierś miękka a boli jak cholera :/
Dziś idę z młodą do dermatologa u mnie w mieście, cudów się nie spodziewam, pewnie zestaw sterydów mi zaproponuje, no ale idę.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ciekawa jak tam Azja już pewnie przyjęta na oddział.. tylko czy zaczną działać już dziś czy będą czekać.. mam nadzieje, że nie będą jej tam długo trzymać pod samą obserwacją bo pewnie każdy dzień bez Jaśka to kolejny stres
Super cudne dzieciaczki tu widziałam same śliczności która mnie zaprosi do waszej grupy na fb co bym mogła i na Suzi i Mikusia czasem popatrzeć ?
Kubuś nam wczoraj przez sen zwymiotował mleczkiem albo wodą... na szczescie to jednorazowe było i prawdopodnie za dużo zjadł na noc ... potem spał już do rana i narazie jest oki ale.... ja mam gule w gardle i mnie przeczyściło jak tylko wstałam i tak mnie czyści co dwa dni od ponad tygodnia... raczej wiązałam to z ciąża ale teraz zaczynam się zastanawiać czy to nie wirus jakiś :/