BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #440540 przez Dave
Ja z racji przeprowadzki nie miałam wagi nigdzie w zanadrzu, i ostatnio na wizycie gin mi kazał wskoczyć na wagę. Wyszło 55,5 w ubraniu, więc nie jest źle.
Nie wiem czy też tak macie. Ale ja jak się rano zważę to ważę mniej, a wieczorem więcej. Wizyta była wieczorem to i na wadze więcej :P

Ja bym nie chciała więcej niż 8-10 kg przytyć. To by było tak optymalnie :)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #440541 przez agi-p
Kasia dzięki za cenne informacje . Zaraz przeczytam artykuł . A do lekarza dopiero w poniedziałek pojadę . Wcześniej nie mam jak , bo jestem u Mamci .Szczerze Wam powiem , ze ja opryszczkę na ustach swego czasu miałam bardzo często :( Potem problem jakby zanikł i czasami o sobie przypomina . Podobno jak sie raz dostanie tego wirusa , to juz całe życie pozostaje . W poprzedniej ciąży też miałam , ale nic z tym nie robiłam .
I biedny ten Twój synuś :( Oby tylko nie przytafiło się to mojej Amelce . Już miała raz opryszczkę , ale nic groźnego sie z tego nie wywiazało .
Ppaulinka 1 kg ? Oj to Wy będziecie miały super wagę . Ja to tyję i tyję i niestety na wadze to widać :(

Mankowa a jak Gabusia ?

12 lata 3 miesiąc temu #440543 przez agi-p
Dave oj taki przyrost byłby optymalny i mile widziany . Ale juz sie nie łudzę :( Teraz mam 4,5-5 kg na plusie , a to początek...zapewne pobije przyrost , któy miałam w ostatniej ciaży . Zaraz z ciekawości sprawdzę ile miałam w poprz ciąży w 10 tyg , bo mam wszystko popisane :P

12 lata 3 miesiąc temu #440546 przez Dave
A ja kurka nie mam żadnych notatek :( No tylko to co w karcie ciąży. No i zdjęć też malutko.
Więc teraz 20 każdego miesiąca obowiązkowo pstryk :lol:

12 lata 3 miesiąc temu #440563 przez agi-p
To Ty masz kartę ciąży ? Mi zabrali w szpitalu podczas porodu :(

12 lata 3 miesiąc temu #440567 przez Dave
Mam wszystkie dokumenty, zdjęcia, badania. Wszystko co miałam.

12 lata 3 miesiąc temu #440632 przez ppaulinka1990
Dziewczyny nie orientujecie sie ile wagonów papierosów mozna zabrac do samolotu w ryanair? no i czy wlozyc je do podrecznego czy rejestrowanego bagazu?
probowalam szukac na innych forach ale nic znalezc nie moglam...kazdy co innego pisze

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43735 [/image] [/link]

12 lata 3 miesiąc temu #440745 przez Paletka
hejka;)

dziekuje za zyczonka;)

Jutro imprezka....

Leonek dzis dostal duzego buziaka i Klocki z Fiser Price--www.skapiec.pl/site/cat/2600/comp/646776

ogolnie udany dzien i taki fajny padziernikowy:)

ja czuje sie bardzo dobrze wrecz kwitne...jak to moja Mama mowi:)

buziaczki spijcie slodko

3-Grudniowe Szczescie!!!!!

12 lata 3 miesiąc temu #440749 przez klaudia_286
Witajcie
weekend to cisza:)
ja mam jakoś ostatnio nienajlepszy czas mimo ze czas leci to jest jakos dziwnie
moj mąż nie ma wogole pojecia o zycu w polsce,i juz mam go dosyc mogl by sobie juz jechac ale jeszcze tydzien no masakra

i jak ja mam odpoczywac i sie nie stresować

dzis dzwonila do mnie lekarka i mowila ze mam przyjechac po recepty bo zalatwila mi na zniszke na te zastrzyki,wiec zobaczymy ehh

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #440753 przez kasia1329
No dziewczyny, ale tu cicho dzisiaj. Ja dopiero wstałam od maszyny do szycia, już ledwo patrzę.
Mąż mi zrobił kanapeczki i herbatkę, zjem idę pod prysznic i spać.

Śpijcie dobrze.

12 lata 3 miesiąc temu #440754 przez Paletka
klaudia_286 napisał:

Witajcie
weekend to cisza:)
ja mam jakoś ostatnio nienajlepszy czas mimo ze czas leci to jest jakos dziwnie
moj mąż nie ma wogole pojecia o zycu w polsce,i juz mam go dosyc mogl by sobie juz jechac ale jeszcze tydzien no masakra

i jak ja mam odpoczywac i sie nie stresować

dzis dzwonila do mnie lekarka i mowila ze mam przyjechac po recepty bo zalatwila mi na zniszke na te zastrzyki,wiec zobaczymy ehh

to dobrze jak by ci ta znizke zalawil:)

3-Grudniowe Szczescie!!!!!

12 lata 3 miesiąc temu #440764 przez kasia1329
No widzisz Klaudia, a jednak lekarka się postarała :) oby więcej takich miłych gestów z jej strony.

A Ty się nie stresuj. Tak to jest że jak się długo przebywa za granicą to się odzwyczaja od życia w pl. Mój mąż kilka lat temu też pracował za granicą, byłam też razem z nim przez jakiś czas i fakt inne życie tam jest. Ale podjęliśmy decyzję, że wracamy do pl. Czasami żałuję że tak bardzo nalegałam, może będąc tam mielibyśmy łatwiej. Ale byliśmy sami, bez rodziny, bez bliskich przyjaciół.

Jeszcze trochę i będziesz się cieszyła że mąż jest w domu jak trójką maluchów i starszą córcią trzeba będzie się opiekować :)

12 lata 3 miesiąc temu #440840 przez agi-p
Dzień dobry :)

A ja tam nawet lubię jak tu troszkę ciszej się robi :P Przynajmniej nie trzeba czytać 10 stron wstecz :P I na bieżąco można wtrącić się do rozmowy :)

Ppaulinka ja tam nie orientuje się ile można fajek zabierać . My jak lecieliśmy to nawet sie tym nie interesowałam . Wiem , ze na terenie UE można bez limitu było alkohol przewozić i fajki chyba też . W bagażu normalnym , bo do podręcznego nie mozna było wsadzić nic , co nie jest na terenie lotniska kupione ( bez cła) .

Klaudia cieszę się , ze lekarka załatwiła zastrzyki na zniżkę :) Jak się chce , to się da :)
I nie denerwuj sie tak ...Mąż na pewno chce dobrze . Niestety jak większość czasu spędza za granicą to przyzwyczajony jest do tamtych reali . Ciężko mu się przestawić . Tak mało czasu macie dla siebie , szkoda go na kłótnie czy nerwowe sytuacje :P

Kasiu jesteś wielka z tym szyciem . Ale wyrobiłaś się ?

Paletka udanej imprezki w takim razie :) Leonek zapewne będzie zadowolony z prezentów :)

Dave ja też mam wszystkie zdjęcia,wyniki badań czy wypisy,ale karte ciąży mi zabrali :(

Zmykam na śniadanie,bo już mnie mdli :( Zaraz muszę wszystko poprasować , przygotować , do fryzjera jechać , a na 13-stą już ślub :)

Miłej soboty :)

12 lata 3 miesiąc temu #440844 przez klaudia_286
Witajcie
no tak sobota i cisza :)

Moje malenstwa :)

12 lata 3 miesiąc temu #440847 przez HERI
Ja dopiero oko otworzylam :)
Wiecie co? Wczoraj musiałam iść do pracy na trochę... Byłam dosłownie 3,5h...i czarno widzę mój powrót póki brzusio boli... Posiedzialam w pozycji 'biurowej' a potem do wieczora mnie bolało :(
I co mam zrobić? Dzidzia najważniejsza.... Mam nadzieję że z pracą mi się jakoś ułoży.... Ehhh...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka