BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 1 tydzień temu #497676 przez kasia1329
Aga no w końcu przeprosił bo już się we mnie gotowało. Ale wymyśliłam sobie że w ramach pokuty to on mi pociąga firanki do prania i on porządki zrobi na szafkach bo ja skakać nie będę. Tak było z Mateuszkiem jak byłam w ciąży że się zawzielam i gdy.zdejmowałam firanki spadłam z drabiny. Na szczęście skończyło się.na.kilku siniakach na nogach.

A co do.fryzjera to ja kiedyś chodZiłam do takiego chłopaka który odcinał na prawdę świetnie. I kiedyś mi mówi że ma wizję i czy chcę niespodziankę. No w sumie pomyślałam czemu nie. I o ile kolor mi się podobał to długość włosów nie koniecznie bo z włosów prawie do pasa zrobił mi bardzo krótkie
:dry: :dry: :dry:
Chciałam żeby mi przyklejał je spowrotem.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 tydzień temu #497678 przez Dave
klikam z tel i fotek nie widze,ale popatrze w domu.

ja mam pokí co 3 rodzaje ciasteczek, mysle ze jeszcze z min.5 zrobie:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 tydzień temu #497679 przez MoNiaaa
nie no nie jest tak ze kochamy sie tylko w te dni tylko bardziej mialam na mysli ze w pozostale dni czesciej to robimy niz wtedy kiedy jest najwieksza szansa :P

Julke tez nie wiem kiedy poczelam:P zreszta nie byla planowana a jak liczylam jakies dni plodcze i niepolodne to tylko dlatego zeby wybierac te nieplodne i co :P teraz bym jej za nic nie oddala.

a ciasteczka to w ramach przeprosin dla julki bo ostatnio nie mialam do niej cierpliwosci i w ramach rekompensaty moze cos upichcimy dzis kupie co czeba moze sie nie potrujemy :side:

http

]

12 lata 1 tydzień temu #497706 przez agi-p
My zawsze kochaliśmy się codziennie , nei patrząc na plodne czy niepłodne dni . Podobnie jak staralismy sie o Amcię . Mimo,ze wiedziałam kiedy mniej wiecej sa dno płodne , to żadnego ciśnienia w te dni nie było . A teraz to był totalny spontan :P Mężuś powiedział , ze może się uda i bach :) udało sie za pierwszym podejściem , bo poza tym jednym razem odkąd przestałam tabsy brac , to wychodził przed ... :P

Kasiu dobrze to wykombinowałaś ... tylko i tak jeszcze jakąą rekompensatę powinnaś wybrac :P

12 lata 1 tydzień temu #497716 przez MoNiaaa
u nas nigdy tak czesto nie bylo sexu pewnie troche ze zmeczenia i ja chyba az takiej potrzeby nie mam :side: dlatego lepiej wiedziec kiedy

http

]

12 lata 1 tydzień temu #497734 przez agi-p
Ale jak wiesz kiedy , to jest dodatkowy stres , napięcie i podświadomosć nie działa na korzyść . Takie obciazenie jest i potem główkowanie :p

12 lata 1 tydzień temu #497750 przez MoNiaaa
no wlasnie to jest w tym najgorsze.predzej czy pozniej sie uda moze sie zalapie teraz i moj stres nie wplywa tak negatywnie na moj organizm ;)
a ja w sumie sie tu troche rozladuje i wygadam a w domu to nie mam czasu tak rozmyslac :S

http

]

12 lata 1 tydzień temu #497757 przez glikomama
Cześc dziewczyny:)
Dzięki za gratulacje:) Ciesze się wkońcu moge sie zacząc ogladac za ubrankami choc te 20 % zawsze zostaje niepewnosci:).Ale imiona juz praktycznie postanowione Maja Pola:)
Martynka bardzo sie zrobiła uczuciowa dla mojego brzuszka po tej wspoólnej wizycie na Usg bardzo sie ciesze ze poszła ze mną:).

Mam pytanie do słodkich mamus.Czy wasza diabetolog tez kjazała wam sie skrupulatnie trzymac norm ze godzine po posiłku powinno byc nie więcej niż 140 cukru a po dwóch godzinach do 120?

bo ja ostatnio sobie pozwalałam na cos więcej i dostałam uwage do dzienniczka samokontroli :P.
Jak to u Was wygląda ta dieta?

Monia firanki super:) Ja niestety musiałam zrezygnowac z takich ozdób moja martyna jak i ja w sumie jesteśmy silnie na kurz uczulone wiec jak najmniej ozdób mamy żeby łatwo było sprzątac.

12 lata 1 tydzień temu #497827 przez kasia1329
Glikomama ja kiedyś miałam 135 po dwóch godzinach i.dostałam mega opieprz że.już powinnam insulinę brać. Pamiętam.wtedy wyszłam z płaczem od lekarki bo mi nagadala że.jestem nieodpowiedzialna itd. A zdarzyło mi się raz. Lepiej się pilnować do.120 w końcu.to.się.o zdrowie naszych dzieciaczków rozchodzi.

12 lata 1 tydzień temu - 12 lata 1 tydzień temu #497935 przez agi-p
Glikomama ja 2 godziny po posiłku mam zazwyczaj dużo więcej niż 120 i moja diabetolog wczoraj powiedziała , że mam wiecej insuliny wbijać . Tez mi powiedziała , ze 2 godziny po, powinnam miec max 120 . Do tej pory tym sie nie sugerowałam :P Takie zalecenia sa dla ciężarnych .
A Ty mierzysz jeszcze dodatkowo godzinę po posiłku ?

Imiona piękne :) Maja Pola ...oba superowe :)

12 lata 1 tydzień temu #497940 przez Anabelle
Monia, daj spokój z liczeniem :) Ja jak miałam ciśnienie to nawet test kupiłam, wyliczający z moczu dni płodne - ani razu nie użyłam. Z mężem nie sypiamy codziennie, bo nie mieszkamy sami, musimy mieć okazję i nastawienie odpowiednie :) Najważniejsze jednak w staraniach jest czerpanie z nich przyjemności - organizm na pewno to wyczuje i ciąża się pojawi :)

Muszę coś dzisiaj posprzątać bo bałagan straszy na kilometr :D

12 lata 1 tydzień temu #497979 przez kaikai
Witam

monia89 śliczne firanki , ja tez muszę kupić nowe ale chce proste bez ozdób i tak się wybieram i wybrać nie mogę , bo kupić to raz dwa ale potem do krawca jeszcze , a mam jeszcze spódniczkę do skrócenia , muszę się do świąt wyrobić z tym wszystkim

moniaaa uda się na pewno , przecież wcześniej nie miałaś problemów z zajściem a jak będziesz o tym myślała to na złość będzie dłużej to trwało

ja mam dziś gorszy dzień i płakać mi się chce leżałam w łózko do 14 i tak bym leżała bo nic mi się nie chce, ale musiałam wstać bo przecież etat sprzątaczki i kucharki czeka , samo się nie zrobi niestety .
nie mam już siły robić tego wszystkiego ani ochoty, najchętniej bym do mamy pojechała na parę dni, ale zaraz były by pytania czy się z Piotrkiem pokłóciłam
te siedzenie w domu mnie wykańcza psychicznie :(

12 lata 1 tydzień temu #498005 przez Dave
to lubię jest co czytać:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 1 tydzień temu #498014 przez agi-p
Dave i jaki efekt po fryzjerze ?

12 lata 1 tydzień temu #498131 przez monia89
Dziękuję dziewczyny cena atrakcyjna pasowała więc wzięłam, Ale dziś do salonu nic nie było :( Kupiłam tylko narzutę.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka