BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

12 lata 3 miesiąc temu #497500 przez monia89
Wstawię potem zdjęcie Monia.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #497502 przez MoNiaaa
wiem zeby sie nie nakrecac ale jakos mnie to flustruje juz troche chodza mi juz po glowie mysli ze jak teaz sie nie uda to zawieszam starania...

ja przed swietami tez ide do fryzjera sie farbnac w koncu :):) juz sie nie moge doczekac :P
dave pochwal sie tez nowa fryzurka:)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #497514 przez agi-p
Moniaaa super awatarek :) I fajna zmiana .. do 13-stej :)
Ty się tak spinasz tymi starankami , piszesz że Cię to wkurza i nawet o zawieszeniu myslisz :( A tak naprawdę jesteście na samiuteńkim początku drogi , a Ty taka zrezygnowana . Co mają powiedziec dziewczyny na Staraczkach , które starają się po kilka miesięcy,lat ? Udzielasz sie tam , więc znasz ich historię . Nie powinnaś tak pisać , albo zmienić podejście , bo źle się nastawiasz .

Moniu89 ja ostatnio chciałam nowe firaneczki sobie sprawić , ale ceny mnie odstraszyły . No i ja do salonu potrzebuję 3 identyczne firanki , bo mam 3 okna osobne .
Koniecznie sie pochwal :)

12 lata 3 miesiąc temu #497528 przez MoNiaaa
wiem ze dziewczyny sie latami staraja
ale mi maz nie pomaga nie wiem czemu faceci(bynajmniej moj)sa tak powsciagliwi w mowieniu o uczuciach. moze teraz tak gadam a jak przyjdzie nowy cykl to bede miala inne podejscie ten tydzien jakis dla mnie ciezki:(
ja pracuje na 3/4 etatu dlatego do 13 :) i calyd zien jesczze mam do dyspozycji :)
ide dzis na zakupy a za tydzien w koncu sie ufarbuje na moj ulubiony rudy i napewno mi sie humorek poprawi no i musze sie w koncu wyspac :)) sory ze tak wam marudze ta moja ciaza..jak sie uda bede marudzic ze sie boje :S

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #497540 przez monia89
Monia nie marudzisz.
Agi ja mam ten problem w salonie okno balkonowe + drzwi = jeszcze jedno okno.
Ale umnie na targu są ciemnoskórzy i zawsze mają gotowe i w przystępnej cenie
wczoraj za 4 m dałam 55 zł

12 lata 3 miesiąc temu #497549 przez MoNiaaa
monia to super rzeczywiscie niezla cena:)

i sory jak macie mnie juz dosc postaram sie naprawic teaz ida swieta wiec moze mnie porwie wir przedswiateczny:)

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #497576 przez monia89
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #497580 przez monia89
Słaba jakoś ale po słońce :)
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #497585 przez monia89
u góry ma taki lambrekin bąbka brązowy lamówka brąz i dółteż wykończony brązowym materiałem.

12 lata 3 miesiąc temu #497593 przez kasia1329
Witam.

Ja dziś się wyyyspałam :) Mati w miarę dobrze spał, ale ostatnio uruchomiliśmy nawilżacz powietrza i od razu lepiej się śpi.
Mój M dziś zaczął się rano do mnie przymilać i przeprosił :) a już myślałam że będę musiała go naprostować na właściwą drogę.

Agi Eucerinu nie używałam jeszcze. Ja i tak większość tych wszystkich kosmetyków kupuję przez internet bo wychodzi o połowę taniej jak nie więcej niż w aptece czy jakiś drogeriach,
A co do prezentu do pokoju to wiesz my wynajmujemy mieszkanie i nie mogę sobie pozwolić na zbyt dużo rzeczy, bo jak się okaże że nam nie przedłużą umowy i będę się musiała przenieść gdzieś na mniejsze to sobie nie chcę zagracić.
Pomysł fajny ale jak byśmy mieli swój kąt.

Moniaaa nasi mężowie to wszyscy ostatnio coś szaleją. Chyba ich dopada gorączka przedświąteczna. A co do fasolki to nie nakręcaj się. Ja się wczoraj dowiedziałam, że ta moja koleżanka co musiała usunąć ciążę jest w ciąży :) Ona nie mogła się starać od razu bo musieli przejść badania genetyczne itd. Później musiała jeszcze brać leki i dopiero od dwóch miesięcy lekarz dał im przyzwolenie :) Także spokojnie uda się napewno nie ma co się zniechęcać czy załamywać jak od razu się nie uda. Pomyśl o tym w sposób taki że lepiej jak się nie uda niż miałabyś przechodzić znów przez to samo!
Mój chłop też jest mało wylewny w uczuciach. Ale co zrobić nie ma mamy ani ojca i kto go miał miłości nauczyć i okazywania uczuć - opiekunki w domu dziecka?
Ja już się z tym trochę pogodziłam. Przyjdzie czas że powie coś miłego i mnie zaskoczy ale generalnie to jest mało otwarty.

Ja dziś jestem po zdrowym śniadaniu. Wczoraj poszalałam ze słodkim więc dziś musiałam troszkę odpokutować :) zjadłam biały ser z jogurtem i ciemne pieczywko ze słonecznikiem :)
Dzidziulek znów mi dokazuje.

No nic muszę się wziąć do pracy bo dziś laska po haracz przychodzi :) muszę trochę ogarnąć.

Miłego dnia!!!

12 lata 3 miesiąc temu #497632 przez MoNiaaa
moj M tez stracil ojca jak do gimnazjum chodzil i moze dlatego taki zamkniety??czasem jest taki mily ze az mnie podziw bierze ze to nie ten sam czlek a czasem sam z siebie nie wydusi nic po za "kocham cie" a ja za to jestem straszna gadula i jak zaczne to nie moge skonczyc i jemu z kolei to przeszkadza :side:
wiem ze nie wolno sie nakrecac sama tak innym mowie ale wiecie jak to jest jak przychodzi godzina zero nagle to ciagle mysli ze dzis czeba itp i wtedy wlasnie mi ochota mija i po zabawie :S

z tymi prezentami to tez nigdy nie wiem co bo dzieci teraz maja az nadto zabawek!!

ja mam ambitny plan i sprobuje zrobic jakies ciasteczka z julka:D ale moze jutro bo mam wolne :)

ja juz swoj haracz oddalam tzn jesczez pewnie rachunek przyjdzie za prad ale najwieksza czesc poszla...

http

]

12 lata 3 miesiąc temu #497645 przez Dave
ja juz na fotelu u fryzjera. jakis kolorek i ciecie. ha,nawet nie wiem co mam na glowie. moja fryzjerka wybrala,pytala czy chce wiedziec co robimy,a ja ze poczekam na efekt koncowy:-)

MoNiaa-kochana,co Ty wygadujesz. jestes nasza i badz tu jak najczesciej!!!!
pragnienie dziecka to niewyobrazalna sila. my Cie rozumiemy,miej nadzieje i usmiech na buzi. przeciez dzidziolek woli szczesliwa mamusie:-) nie poddawaj sie. z reszta nie masz pewnosci ze nie wyszlo.
czekaj i z przyjemnoscia baraszkuj z mezem a nie z musu. i porzuc wszelkie kalendarze i wyliczenia.
spontan i pelnia szczescia:-)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

12 lata 3 miesiąc temu #497647 przez agi-p
Minia89 bombowe firanki :) A cena marzenie !!! Kurcze u mnie nie ma takich sprzedawców :(

Kasiu super , ze Mąz przeprosił :) No ... !!! Ci faceci :P
Nawlżacz też u Amci w pokoju idzie całą noc , dodaję jeszcze olejki miętowy i eukaliptusowy i jest super :)
Czyli z prezentami musisz sama pokombinować . Nie pomogę niestety :(
Zdrowe śniadanko mówisz ? Hmm .. ja mam nadzieję , ze mi ochota na słodkie minie , bo oszaleje . Normalnie cały czas bym coś słodkiego jadła , ale sie hamuję jak mogę :P

Moniaaa super sprawa z tymi ciasteczkami i Julcia będzie zachwycona :)

A my wróciłysmy ze spacerku , Amusia wypiła mleczko i zasypia :)

12 lata 3 miesiąc temu #497652 przez agi-p
Dave o powodzenia :) Ja też zawsze u swojej fryzjerki mówię , ze kolorek ma byc ładny i tyle ...sama wybiera :)

12 lata 3 miesiąc temu #497665 przez kasia1329
Otóż to Monia Dave dobrze pisze. Nie myśl o kalendarzu i obliczeniach. Wczoraj chyba na fb o tym pisałam że ja nie znam dokładnej daty poczęcia bo to nie jest tak że seks.raz w miesiącu :)
To ma się wiązać.z przyjemnością a nie obowiązkiem bo to dZiś ten dzień.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka