- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czesc! nie jestem na biezaco ale bede powoli nadrabiac. Wpadąłm oznajmic ze zostałam mama 07,05,2013 o godz 20:55 Klaudia ma 3420g i 56 cm rodziłam naturalnie, wiecej informacji i zdjecie pozniej. Dzisiaj dopiero wyszlysmy do domku wiec musze ogarnąć sprawę. Na tą chwile wiem jedno : NIE MA wspanialszej rzeczy niz byc MAMĄ!!!! 3majcie sie.
Daarikaa gratulacje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Czesc! nie jestem na biezaco ale bede powoli nadrabiac. Wpadąłm oznajmic ze zostałam mama 07,05,2013 o godz 20:55 Klaudia ma 3420g i 56 cm rodziłam naturalnie, wiecej informacji i zdjecie pozniej. Dzisiaj dopiero wyszlysmy do domku wiec musze ogarnąć sprawę. Na tą chwile wiem jedno : NIE MA wspanialszej rzeczy niz byc MAMĄ!!!! 3majcie sie.
A ja akurat dziś o Tobie myślałam Darikaa tak czułam, że coś się u Ciebie święci
GRATULACJE !!!!
Kurcze dziewczyny, Anabelle od dawna nie wchodzi na forum i nikt nie ma dostępu do tego wątku z datami i imionami naszych dzieciaków, a fajnie by było zapisać gdzieś kto kiedy urodził Bo ja już zgubiłam rachubę ile już jest po, a ile przed
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Daarikaa cudownie!!! gratulacje i ucałowania dla Klaudynki oraz dla Ciebie
Ja też już właśnie się zaczynam się gubić, które już urodziły... Anabelle przepadła na dobre chyba.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Karolka brzuch mnie nie boli, tylko plecy. Ewentualnie promnieniuje w górę kręgosłupa.
Wczoraj mąż mi próbował rozmasować, ale bolało jeszcze bardziej, więc daliśmy spokój.
Wcześniej zdarzały mi się te bóle co jakiś czas, ale teraz non stop.
Ale jeszcze 17 dni, może przeżyję
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ewelinczok Witaj
ja też już powoli nie ogarniam, która jest po, która pred trzeba bedzie pomyslec o nowym watku z tabelka
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
ja też już powoli nie ogarniam, która jest po, która pred trzeba bedzie pomyslec o nowym watku z tabelka
Hmm może jak mi się będzie nudzić po obiedzie to cofnę się w czasie i pospisuje co nieco, najwyżej będziemy później uzupełniać wspólnie
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Alex_87 wspólnie damy rade
- Karolka85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Karolka85 ciekawe ciekawe ciekawsze jest to że ja też mam wizytę we wtorek
Alex_87 wspólnie damy rade
Heh no to niezłe jaja no to w takim razie życzę nam obu żeby wizyty przebiegły pomyślnie i żeby szybciutko po nich się coś u nas ruszyło
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gratulacje! czekamy na relacje
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Alex mam to samo co Ty.wszedziec widze kurz i ciagle mam wrazenie ze jeszcze nie jest wszystko gotowe.łozeczko mam poroskładane zeby sie wietrzyło ale nie złozone (czekam na M), no i łózko do sypialni nie kupione.stare juz nie było do uzytku i wymieniamy.ciagle łaże i sprzatam i sama sie na siebie wkurzam ze juz wpadam w paranoje z tym sprzataniem.
Kurde ale Wam fajnie ze tak szybko do domu wychodzicie.u mnie po CC lezy sie 6dni w szpitalu.zwariuje chyba tam.
co do mezów to dziewczyny po porodzie/połogu zmieni sie ich nastawienie do Was.(przynajmniej u mniev tak było po 1porodzie).dalej beda sie tulic i seksiku sie domagac.teraz sie boją.tez w pierwszej ciazy miaąłm takie dylematy jak Wy,teraz wiem ze oni tez to przezywaja.napewno jest wiecej obowiazków ale trzeba tez znalesc czas dla dorosłych:)
dzisiaj mam kiepski dzien.humor do d..py a poza tym wszytsko mnie boli.jestem juz zmeczona tymi dolegliwosciami, tym ze nie mam w cos sie ubrac,ze nawet po sklepach nie moge polazic bo sapie jak nie pwoiem co a poza tym wszytsko boli.synek ciagle chce sie bawic a ja juz nie mam sił.M miał w niedziele przyjechac a bedzie w poniedz w nocy.szlag mnie trafia,za duzo tego wszytskiego na raz.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Wietrz krocze bo pewnie jutro to będzie dopiero obolałe.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I cieszę się, że dałaś radę .
Teraz czekamy na zdjęcia Twojej małej księżniczki.
Dochodź szybko do siebie
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chociaż 16 maja mam jeszcze wizytę to może lekarz coś wcześniej karze mi się zgłosić do szpitala...