- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
daarika aż miło czytać jak jesteś taka szczęśliwa i Twoja córcia to taki aniołek:) przez to i ja myślę że wszystko będzie dobrze i nie będzie źle
Ewela nie ma innej opcji, napewno bedziesz rownie szczesliwa.
Pamietajcie dziewczyny każdy poród nawet ten najtrudniejszy zapomina się jak tylko położą tą cieplutką, lepką istotkę na waszej piersi.... ehhhh juz sie wzruszylam na samo wspomnienie tejże chwili
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja szczerze uzyłam tantumrosa do przemywania ale nie czułam zadnej różnicy po tym.
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
sylwiagratuluję śliczniutka dziewczynka.
W maju same pięknotki i przystojniaki się rodzą
Ane przykro, że poród wspominasz tak strasznie... Mam nadzieję, że synek wynagrodzi Ci trudy i szybko zapomnisz.
Ewelina moje skurcze są dosyć bolesne i długie. Te nocne po wstawaniu na pewno trwają z 5 minut.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Posprzątałam dzisiaj troszkę, ale głowa mnie rozbolała boję się, że to zatoki bo boli mnie część czołowa głowy...
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ane mam nadzieje, że jednak szybko zapomnisz o tym porodzie, napewno widok Kubusia szybko Ci to wynagrodzi
a co do tych obrzęków to też uważam, że w końcówce to normalne. No chyba, że rano się wstaje i wszystko jest napuchnięte, ręce, nogi, twarz, wtedy można się niepokoić.
Jak było bardzo gorąco to ja nie będąc w ciąży czułam, że puchną stopy i dłonie, a co dopiero teraz. Więc jak jest upał to ja nawet nie wychodzę na dwór, ewentualnie tylko w cieniu.
Jestem ciekawa, która z nas następna będzie a już najbardziej ciekawa jestem kiedy mnie złapie
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale niestety nic wam nie wywróżę bo jestem w mega kiepskiej formie psychicznej
Oczywiście wszystkiemu winna teściowa Wyjechała wczoraj ,ale to co zostawił po sobie...tego nie da sie opisac .Wczoraj z nerwów myślałam że urodzę Nie mogę sobie poradzic z tą ,,doliną,, Ryczec mi sie chce i tyle...do tego M.dziś wyjechał na tydzien do pracy i wogóle mam dosc życia Wiem że to chorę co napiszę ale poprostu na dzien dzisiejszy NIE CHCE MI SIE ŻYC -wiem,wiem grzeszę -mam cudownych synów (jeden nadal w brzuszku)mam świetnego męża ,jesteśmy zdrowi...ale uwierzcie głupie babsko tak mnie zdołowało że nie mam siły na nic . Wczoraj wieczorem działy sie u nas w domu takie cyrki z PANIĄ że w pewnym momencie mój M.chciał ją uderzyc Ogólnie jest spokojnym facetem ale stanął za mną murem i wyszły nie złe numery Ajjj szkoda gadac...sorki laski że wam tak tu marudzę ale nie potrafie sie dziś ogarnąc Ryczec mi sie chce i tyle
Ajjjj dobra przestaje marudzic ...może jutro będzie lepiej Oby... bo mam wyrzuty że dołuję i siebie i Mikusia
Oczywiście SERDECZNIE GRATULUJE wszystkim odpakowanym mamusiom modlę sie żeby miec taki poród jak Daarikaa
Ajjjj chyba dziś dużo nie napiszę bo poprostu humor mnie dobija -idę sobie troszkę popłakac-może sie lepiej poczuję
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Zaczęłam od ostatniej strony teraz szukam opisów porodu aby się wzmocnić he
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ajjjjj szkoda słów!!!!!
ps.marynarka swoją drogą -masz racje faceta jak w domu nie ma to cieżko czasem ;-( Pisałaś że twój wyjeżdża 28 maja (to mój termin ) a ty masz na 30 ? mój dziś wyjechał ale wraca za tydzien i bedzie do połowy czerwca w domku Aaaaajjjj taki nasz los
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
- KaRoLiNaaaaa
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
Wracając do teściowej, to ja tam ze swoją rzadko gadam. Mąż wie jakie mam podejście do niej i jej życia. Na szczęście ona się nie wtrąca a ja się nie spowiadam
- aleksandraludw
- Wylogowany
- gaworzenie