BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #650696 przez sisina
Witam :)

Aleksadraludow śliczna kruszynka a jakie ma cudaśne włoski :)

Ja wam zazdroszcze dzieciaczków te co urodziły też już bym chciała małego przytulić :dry: ale jeszcze troszeczke...

Wczoraj była u mnie moja siostra z Lenką boże jaka ona cudna już a jak gaworzy najlepiej by juz wstala i poszła tak sie dzwiga :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #650699 przez JoannaL
Karolina przyślij mi na fb zaproszenie do znajomych "Joanna Lasek" a ja cię dodam do naszej grupy

11 lata 7 miesiąc temu #650700 przez KarinaM
Witam z rana.
Pogoda brzydka.
Noc spokojna a rano oczywiście brzuch boli jak na okres. Narazie bez skurczy.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #650701 przez lili91
Witam Kochane.

Dzis wielki dzien braciszka. Ja wlasnie wstalam nogi strasznie mnie bola i pachwiny tez. Noc przespana nawet dobrze 1 raz siku ale boli z plecow do brzucha mialam z 5 a pozniej jakos zasnelam.

Ciekawa jestem jak Kosciol wytrzymam taki tlok i te WYPACHNIONE PANIE to mozna tam fiknac:/

Teraz lecie cos zjesc bo Malenka sie upomina a pozniej trzeba sie szykowac.

11 lata 7 miesiąc temu #650711 przez Sevilla
Witam z ranka :)

U mnie noc w miarę przespana, dwa sikańce w nocy, do tego od 1,30 przez godzinę co chwilę taki skurcz, jakby mi ktoś wnętrzności ściskał i przekręcał, promieniujące do pleców aż się nie dobrze robiło. Teraz cisza i spokój, tylko Maks od czasu do czasu się przeciągnie ...

Aleksadra malutka super, a jaka ciemna :)

Alex, co do gmerania to mój gin powiedział, że to dość powszechne odczucie kobiet i całkiem normalne. Ja też tak mam, ostatnio chyba tak było przez 20 minut i jedyną najdogodniejszą pozycją było stanie w rozkroku.

11 lata 7 miesiąc temu #650720 przez KarinaM
Sevilla ja wczoraj miałam takie skręcanie wnętrzności. A dzisiaj spokój i cisza. Brzuszek miękki tylko boli dół jak na okres.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #650721 przez Karolka85
Dzień dobry dziewczynki,

U mnie nocka kiepska. wieczorem 4 razy takie mocne spięcia brzucha z silnym bólem miesiączkowym co 12min... już myślałam że się coś rozkręci, ale wszystko osłabło. przez całą noc w sumie odczuwałam te spięcia i bóle ale w dużo większych odstępach czasowych. Póki co spokój. Zaraz idę zjeść śniadanko.

Darika cudownie się czyta te Twoje posty. zazdroszczę Ci porodu, szybkiego dochodzenia do siebie i tego że malutka jest taka grzeczniutka :) Dajesz mega nadzieję i siłe!!!!

Ane życzę Ci aby Kubuś szybciutko wymazał z Twojej pamięci te bolesne wspomnienia porodu. I obyś szybko wróciła do formy.

Aleksandra masz uroczą córcie!!!

Joasia współczuję sytuacji z teściową. Dobrze że Twój mąż stoi za Tobą murem i że masz w nim oparcie. Szczerze mówiąc skoro ta baba potrafi tak zatruć Ci życie to powinniście zabronić jej przyjeżdżać przez jakiś czas. Niech się kobieta ogarnie i zrozumie że nie ma prawa wtrącać się z Wasze życie i Wasze decyzje.

11 lata 7 miesiąc temu #650724 przez Sevilla
KarinaM napisał:

Sevilla ja wczoraj miałam takie skręcanie wnętrzności. A dzisiaj spokój i cisza. Brzuszek miękki tylko boli dół jak na okres.

Dokładnie ten sam horror przeżyłam w nocy i aż przez cały kręgosłup poszło ...

11 lata 7 miesiąc temu #650729 przez KarinaM
Sevilla a czy miałaś wrażenie że skręca Cię z głodu mimo że głodna nie byłaś?

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #650736 przez JoannaL
Witam. U mnie noc w miarę ok. Do łazienki nie wstawałam wcale, ale jakoś spać nie mogłam, praktycznie co pół godz musiałam zmieniać pozycję tak mnie biodra bolały. Ja sporadycznie czuje takie bóle jak na okres, ale wczoraj znowu czułam kłucie w kroczu jak stałam albo chodziłam

11 lata 7 miesiąc temu #650738 przez Sevilla
Karina dokładnie tak, ale mi się najzwyczajniej zrobiło niedobrze i przepraszam, za opis i cały kwas żołądkowy podszedł mi do gardła ...

11 lata 7 miesiąc temu #650739 przez KarinaM
Miałam dokładnie to samo. Tylko że ja zamiast zwymiotować to cofnęło się z powrotem. Przepraszam że tak bezpośrednio o tym mówię. Mało tego rozwolnienie mnie złapało. Ale dzisiaj nic.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #650744 przez Sevilla
haha, u mnie również się cofnęło :P

11 lata 7 miesiąc temu #650751 przez demoniqe
No ja od wczorajszej wizyty mialam skurcze i pol nocy tez i taki meeega nacisk na odbyt. Jakos zasnelam ale dzis nie jest lepiej. Moglyby sie te skurxze zdecydowac czy rodzimy czy nie.
Po tym jak nie wiedzialam ze nie mam czopa to sie mocno zastanawiam czy zauwaze saczace sie wody.

Daarika dzieki za wsparcie.

11 lata 7 miesiąc temu #650753 przez Karolka85
demoniqe napisał:

No ja od wczorajszej wizyty mialam skurcze i pol nocy tez i taki meeega nacisk na odbyt. Jakos zasnelam ale dzis nie jest lepiej. Moglyby sie te skurxze zdecydowac czy rodzimy czy nie.
Po tym jak nie wiedzialam ze nie mam czopa to sie mocno zastanawiam czy zauwaze saczace sie wody.

Daarika dzieki za wsparcie.

Demoniqe obserwuj się. Ja mam jakieś dziwne przeczucie że Twoja pora właśnie nadchodzi :) i myślę że duży udział ma w tym wczorajsza wizyta :) trzymam kciuki aby akcja się rozkręciła na dobre!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka