- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

No to widze noc skurczy ... ja nie spałam do 4 bo od ok 22 meczyly mnie skurcze idące od odcinka lędźwiowego tak co 10-8-5-15 min. Nie nasilały się i nie były mega bolesne ale były. Niedawno się obudziłam już tylko z mega twardym brzuchem. Już myślałam że coś się zacznie a tu dupa tylko się nie wyspałam.
Powodzenia na komuniach

Idę zjeść jakieś śniadanko

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

nie przejmujcie sie tesciowymi bo najwidoczniej nie sa tego warte!
u nas dzisiaj noc "kupkowa" chyba 5 kupek odbieralam hehe

teraz czekamy na pogode i pod koniec tygodnia mykamy na spacerek
- marynarka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Ja dzisiaj w nocy miałam bardzo mocne skurcze... Zawsze budzę się na siku ze 3 razy w nocy i zawsze boli mnie brzuch nim pójde do łazienki. Dzisiaj po każdym powrocie takie skurcze mnie łapały, że stwierdziłam, że się wypisuję i nie rodzę

Dziewczyny powodzenia na komuniach. Dacie radę przetrwać, a po wyjściu gości szybko do łóżka i odpoczywać

Demoniqe mam przeczucie, że będziesz następną majową mamusią

Mnie gin nastraszył, że zdejmie mi pessar i zacznę rodzić, a tu nic... Tylko skurcze mam silniejsze niż z pessarem, ale teraz też nie leżę tylko sprzątam chałupę i łażę po sklepach. Ciekawe czy nie będę jedną z tych co muszą mieć wywoływany poród

- Sysia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

u mnie noc okropna co chwile wstawałam siku wrr;/...
Darika aż miło mi się ciebie czyta

Śliczne są majowe dzieciaczki

Joasia nie martw się ja też mam nie fajną teściową jest chytra,wścipska i w ogóle... np. idziemy na grila to ona bierze 2 kielbaski dla siebie i meza 2 buleczki i tyle i jeszcze liczy na mnie zebym ja reszte wziela ;/ taki chytrus... to bedzie jej pierwsza wnuczka to nic nie kupila ;/ moi rodzice wozek a ona nic i nawet jej wstyd nie jest ! ale wielką babcie rżnie ! np jak bylo rok temu nasze wesele to moi rodzice placili za moich gosci i za alko no ogólem wszystko a ona dala 2000zł i jeszcze pozapraszal pol rodziny i ja musialam z oszczednosci placic za nich a potem sie pytala czy sie nam zwrucilo... i jeszcze pyta przed weselem jedne dzien czy moja mama mi kwiatki kupuje ja mowie ze tak bo nie chce podchodzic z pustymi rękami a ona o Boże to jeszcze bede musiala na kwiatki wydac ;/ ... a tylko sie upomina zeby jej dawac i mowi ja mam urdziny !! ja mam to .. glupia ;/...nie cierpie jej !!! w ogóle w czerwcu bierzemy kredyt na mieszkanie no i ze ja bede na macierzynskim to bank nie bierze mnie pod uwage wiec potrzebujemy zyranta (kredyt jest pod hipoteke) i zyrant ma nam podpisac zeby podniesc zarobki i maz pyta sie swojego taty bo ona na emeryturze a matka wielce oburzona ze ona nie podpisze bo potem nie bd placic my jej mowimy ze zlamanego grosza nie daje ale ona sie boi i juz ! ale w koncu ja przegadalismy taka jest małpa ! wiecznie kasy nie ma za co rusz to cos nowego.my chrzciny chcemy robic skromne rodzice chcrzesni(to rodzenstwo)dziadkowie i nawet nie zapraszamy tych co maja jakis chlopakow czy cos bez osob towarzyszacych bo kasy na to nie ma wiec ona na pewno bedzie sie plula zeby jej corka przyszla z chlopakiem to jej odrazu powiem jak chce niech przyjdzie ale ona za niego zaplaci:).
Co do opuchlizny pytałam położnej jak sie ma spuchniete nogi i dłonie to kontrola ciśnienia tylko ale jak puchnie twarz itp to w tedy trzeba sie zglosic na IP.
Jeju ja siedze jak na szpilkach jestem po terminie i sie martwie bo nic sie nie dzieje ;(... ide jutro na IP spytac czy mi zrobia KTG ciekawe czy mnie nie wygonią...
Miłego dnia :*
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

demonigue myślę że rozpakujesz sie następna

Karolkaco do teściowej to masz świętą racje-trzeba trochę tą babę przytemperowac...Chyba czas najwyższy uświadomic jej że jej kochany synuś ma ,,swoją,,rodzinę i nie powinna sie wpieprzac w nasze sprawy.Doradzic,pomóc zawsze może -nie mam nic przeciwko ale skonczyło sie układanie nam życia

Dobra koncze o tej babie pisac -tak naprawde dziś mam już lepszy humor (choc nie ma rewelacji)i mam zamiar myślec o sobie o Mikołajku

Swoją drogą dziekuje kochane za wsparcie-zawsze to fajnie usłyszec pare słów wsparcia

Kurcze laski pogoda u mnie nie teges-ja nie wiem czy w tym roku wszystkie pory roku sie wymieszały czy jak ????
Biorę sie za jakieś sprzątanko bo przez zakłądanie nowych drzwi wejsciowych w całym domku kurzu i syfu jak na budownie

Ps.ciekawe jak lalka i Jagusiamam nadzieję że wszystko ok.
Kurcze jak tu smutno bez rozpakowanych majówek -ale nie maco sie dziwic

Trzymajcie sie rybeńki

- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- JoannaL
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ostatnio znowu afera przez to że imię jej sie dla wnuka nie podoba-stwierdziła ,,JAK MOŻNA TAK DZIECKO SKRZYWDZIC,,albo pow.że jak ją ktoś zapyta jak ma wnuk na imię to ona odpowie że nie pamięta

Dobra koniec o tej babie bo znowu sie nakręce

Zmykam zrobic naleśniczki mojemu synkowi ...no i sobie też

- Karolka85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Sysia trzymam kciuki żeby skurcze rozpoczęły się lada moment!!!
Ciekawe czy Demoniqe jest już na porodówce

Ja bardzo bym chciała aby po mojej wtorkowej wizycie też się coś porządnie rozkręciło

A póki co zmykamy z M. na obiadek do rodziców.
Miłego dzionka. buziaki
- Daarikaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jutro mamy wizyte położnej, pierwszy raz po porodzie, troche sie stresuje czy wszystko dobzre:)
aaa i jeszcze jedno mialam wam dodac w zwiazku z porodem, jesli tylko mozecie to chodzcie, kucajcie, klekajcie... poprostu badzcie w ruchu (nie jest to w czasei skurczu bardzo łatwe) bardzo przyspieszycie porod w ten sposob. Jak lezałam to rozwwarcie postepowalo powoli, jak tylko ruszylam sie to rach ciach i pelna 10

forum znowu ozyje jak tylko wszystkie majówki sie rozpakuja i bediemy zadawac sobie nurtujace nas pytania dotyczacce dzieciaczków

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

u mnie już lepiej. Ale jest szansa że przy takich skurczach do wtorku zrobi się te 4 cm i wywołają
dziś zamierzam iść na dłuugi spacer, szczypać sutki przez godzinę i seks z mężem na dobranoc

musi pomóc! siostra ma dziś dyżur nocny na porodówce

- Sysia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Darika ja swojej to nawet nie pozwole na kompiel pf ! niech spada ;] ...a twoja niech traktuje delikatnie takie malństwo...
Karolka smacznego obiadku i dziekuje za wsparcie kochana :*** !! ja za Ciebie też trzymam kciuki :* będzie dobrze - no bo musi być co nie ?!

JoannaL też Ci pośle zaproszenie na FB bo chce dołączyć go grupy

Buziale w tą okropną pogodę wrr..
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-