BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 7 miesiąc temu #651815 przez moniaaak
Kiniaczek idź może do lekarza, bo jeśli to zapalenie to może samo nie przejść. A na to dają jakieś antybiotyki, które nie przeszkadzają w karmieniu.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #651816 przez Gabi31
Wiem co so tym Kiniaczku :((( Mnie tez boli i mam parcie na odbyt :((( Brrrrrrr....u mnie mleko tryska a mała sie nie najada, bo pozniej ciagnie butle jak milo, a niby przystawiam dobrze. Piersi mnie nie bola na szczescie. Niby mam mleka duzo a laktatorem nie moge wiele odciagnac i o co tu chodzi???Ale jak spojrze na Polcie to warto cierpiec....

Co ile karmcie maluchy?

Nie jestem wstanie Was nadrobic przy małej. Widze ze wiele z Was sie rozpakowało. Dla wszystkich Mamusiek gratulacje.

11 lata 7 miesiąc temu #651817 przez KarinaM
Kiniaczek współczuję Ci. Nie możesz w pełni cieszyć się macierzyństwem.

Igorek

Irina

11 lata 7 miesiąc temu #651818 przez Kiniaczek
moniaaak napisał:

Kiniaczek idź może do lekarza, bo jeśli to zapalenie to może samo nie przejść. A na to dają jakieś antybiotyki, które nie przeszkadzają w karmieniu.

Jutro przychodzi polozns to zobaczy co jest grane. W środę mamy wizytę patronarzowa w domku z pediatra to też wypytam co i jak, może ona coś zapisze na to !!!! Nie wiem dokładnie czy to zapalenie bo ciężko to wszystko odróżnić (nawał, zastój, zapalenie) takze czekam na jutrzejsza wizytę położnej, w końcu się zna na tym lepiej niż ja
...

11 lata 7 miesiąc temu #651823 przez Alex_87
Zaczyna mnie to wszystko przerażać :huh: może ja jeszcze jednak pochodze troche w tej ciąży ;) dziewczyny trzymajcie się :kiss:

a tak wogóle to Ewela86 odzywała się dzisiaj? ;) może ją po tej Komunii coś wzięło :D

11 lata 7 miesiąc temu #651832 przez demoniqe
echh cudna Polcia :) pozazdrościć!

ja też już bym chciała tulić malutkiego :)

11 lata 7 miesiąc temu #651853 przez Daarikaa
Graatulacje dla swiezo uieczonych mamusiek!

Pola przesliczna!

Ja malutką karmię srednio co 2,5 godziny ale czasem czesciej malunia szuka cycola.. u mnie z pookarmem jest roznie czasem sciagne 60 ml a czasem tyko 30ml. Jakim mlekiem dokarmiacie?

Była dzisiaj polozna i akurat mala strzelila kupke wiec moglam sie zapytac czy wszystko okey z nimi i ich czestotliwoscia, mowila ze takie dzieci moga robic nawet 12 kupek na dobe :lol:

11 lata 7 miesiąc temu #651854 przez Sevilla
demoniqe ty jeszcze nie urodziłaś, a już myślałam ...

Ja od dwóch dni chodzę jakaś nieswoja, łapią mnie takie dreszcze jak przy grypie, choć temp nie mam podwyższonej, chora nie jestem ani przeziębiona, nie mówiąc już o bólu krocza i odcinka krzyżowego. Moja głupia podświadomość mówi mi, że to już tuż, tuż, wręcz na dniach ...

11 lata 7 miesiąc temu #651858 przez Gabi31
Ja dokarmiam Nan 1 Pro.

11 lata 7 miesiąc temu #651867 przez JoannaL
Ja dziś czuje się lipnie. Mała jakoś tak dziwnie się ułożyła że mam wrażenie jakby miało mi brzuch rozsadzić tak się rozpycha, dodatkowo znowu mnie kłuje jak chodzę:(.

Kurier przywiózł łóżko dla syna, więc w końcu mogę wziąć się za szykowanie łóżeczka dla niuni. Przetarłam je z kurzu, przeczyściłam materacyk, uprałam pościel, rożek, kocyki. Muszę jeszcze jakieś naklejki kupić

11 lata 7 miesiąc temu #651900 przez tysiiiak
załamka :( właśnie zauważyłam okropne rozstępy na brzuchu pod pępkiem :( przez całą ciąże nic aż tu nagle na sam koniec :( pewnie od kiedy Kubuś się obniżył się pojawiły :( buuuuuuuu

a Ewela rzeczywiście coś cicho siedzi :P a może wręcz przeciwnie :> głośno ale na porodówce :P

11 lata 7 miesiąc temu #651938 przez joasia10015
Laseczki kopytka jeszcze zostały -zapraszam serdecznie ;)

tysiiiak ja mam to samo z rozstępami co ty -przez całą ciążę nic nowego nie miałam (oprócz kilku kreseczek z poprzedniej ciąży)a od kilku dni nowe czerwone kreski :angry: Chyba kupię ten BIO OIL -nie wiem czy pomoże ale na pewno nie zaszkodzi :S
Swoją drogą masz chyba racje-ja też zauważyłam że mi sie brzuszek obniżył-to może z tego te rozstępy :dry: :unsure: :cheer:

Kurcze laski czy wy czujecie takie kłucie ,,tam na dole,, ;) Jak chodzę to mam czasem wrażenie jak by mi ktoś tam szpilki wbijał :unsure: Głupie uczucie :huh:
Kurcze wizyta dopiero za tydzien i jestem strasznie ciekawa co tam sie dzieje :unsure: :blink:

Mam ochotę na rabarbar :blink: Albo truskawki :blink: albooooo porzeczki :silly:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ps.Kiniaczek szczerze współczuje takiego połogu :( Widzę że jesteś strasznie zawiedziona szpitalem :( Poszłabyś rodzic drugie dziecko na POLNĄ :unsure: :unsure: :unsure:

11 lata 7 miesiąc temu #651949 przez joasia10015
Sevilla masz chyba rację-mama mi dzis pow.że jak będe któregoś dnia czuła sie nieswojo,nie będe mogła sobie miejsca znalezc to już tuż,tuż i mam czekac -tak wiec szykuj sie ostro ;-P

11 lata 7 miesiąc temu #651954 przez Sevilla
Joasia zobaczymy na ile Twoja mama ma rację, ale fakt albo leżę, albo kręcę się z kąta w kąt te okropne dreszcze ...

11 lata 7 miesiąc temu #651956 przez KarinaM
Widzę że coraz więcej z Was ma to kłucie w kroczu co ja miałam. Mi już przeszło ale trzymało tydzień czasu.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka