- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz odpocznę to może uspokoi się.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aleksiaa88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Znowu dopadło mnie dziwne pytanie Czy można rodzić naturalnie jeśli dziecko nie jest główką w dół? Np jak by było nóżkami? Coraz dziwniejsze pomysły mi przychodzą do łepetyny
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Te kocyki w stonce sa fajne ale ja juz mam i pewnie goście też coś kupią więc już nie będe szaleć
Joasia na kopytka to i ja sie pisze
Gabi współczuje przejść z lekarzami wiem jak potrafia zdołować w szpitalu mam nadzieję, że Twoja cudna córeczka sprawi, że szybko zapomnisz
Aleksia u pierworódek robią cesarke w takiej sytuacji
- Sysia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Gabi witaj w domku... w tym szpitalu to masakra oni są jacyś nie normalni jak można tak odpowiadać !! Masz piękną córeczkę .
Karolka wow uordziłaś tak nagle Cię wzięło ale fajnie cieszę się bardzo GRATULACJE ..
Byłam dziś w szpitalu chciałam żeby mi zrobili KTG oczywiście nie zrobili musiałabym się przyjąć na oddział pf ;/ ...
Miłego dnia :*
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Karina a te koszule do karmienia to chyba dopiero od 20 maja. Ja dziś w biedrze nabyłam tylko buty ogrodowe będą w sam raz na lato na ogródek. Chciałam jeszcze kupić ten rożek kąpielowy, ale nie dość, ze mały to jeszcze wyglądał jakby ktoś go już z 5 razy wyprał nie wiem czy tylko u mnie taka partia się trafiła.
Bodziaki i kocyki fajne, ale ja poczekam aż je przecenią, u mnie w Biedronce robią taki myk, że za jakiś czas część rzeczy przeceniają i jeszcze dowożą z innych okolicznych sklepów. W ten sposób ostatnio nabyłam rajstopki dla małej po 1 zł, tak samo dla siebie szaliki po 1zł. A te piżamki co wszystkie kupiłyśmy do szpitala są po 14zł
Kurcze laski czy te bóle jakby na okres to są normalne im bliżej porodu? Bo dziś to już czuje konkretnie, że boli mnie krzyż i podbrzusze, a od czasu do czasu twardnienie brzucha. Nie są to bardzo silne bóle ani regularne, ale jednak z dnia na dzień bardziej je odczuwam.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Z reguły jakieś pudła blaszane, śrubki itp..(te są na przecenie już nie wiem ile, bo nikt tego nie bierze).
Może to wiąże się z tym, że u nas są tylko dwie Biedronki. Ja byłam dziś dość wcześnie, a sporo rzeczy już było przebranych.
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabi - to juz nie znieczulica tylko chamstwo. kurcze, nie wiem co bym zrobila jakbym takie rzeczy uslyszala
ja sie wzielam za scielenie lozeczka dla malca, scielenie to duzo powiedziane. odpakowalam materac, polozylam przesleradlo i instaluje ochraniacz na szczebelki. musze jednak pare wstazeczek przeszyc bo kupiony ochraniacz w ikei nie jest dokladnie na moje lozeczko. wstawie zdjecie jak bedzie gotowe. trzymajcie kciuki bo nie umiem szyc
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ja wiem że pewnie lepiej i prościej bylo by prosto z cyca ale u mnie małą to męczy mnie męczy bo nie moge dalej usiąść wiec karmie tylko a leżąco nim sie zbiorę żeby ją później podnieść ehhhh w dodatku moje sutki jej nie odpowiadają i zjada mi brodawki co boli niemiłosiernie.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do bóli okresowych to ja mam już od kilku dni. Nie wiem czy to normalne. Ja już nie pamiętam jak to było z Igorem.
Nie wiem czy kupiłyście sobie w Biedronce pomarańcze ale ja wzięłam tylko dwie i żałuję bo są słodziudkie. Jak będę jechała po męża do pracy to podjadę jeszcze po nie.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Karina też już od kilku dni tak mam, gdybym czekała na okres to pewnie już by przyszedł, a poród to niewiadomo kiedy
U mnie łóżeczko złożone, literki z imieniem i naklejki też już są, tylko mąż musi przesunąć łóżeczko tam gdzie ma stać, założę ochraniacz na szczebelki i prześcieradło i gotowe może Mała się ruszy jak zobaczy gotowy kącik
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż przyjedzie z koleżanką z pracy więc pomarańczy nie będzie. Lipa.
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam depresje bo nie jestem w stanie zrobić wszystkiego wokół mojego synka... Dupsko boli, z rana juz lepiej troche dzięki Bogu ale co z tego jak chwile postoje to mam takie parcie na odbyt jakby mi chciały wszystkie wnętrzności wypaść dołem.... Na porodowkach pracują rzeźnicy - bez kitu...