- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Ja wizytę mam jutro i nie mogę się doczekać chyba jeszcze nigdy nie chcialam zeby lekarka mi wsadzala "tam" ręcę i gmerała
W nocy prucz wędrówek do toalety nic sie działo ... cały czas mam schizę czy mi wody się nie sączą pomalutku człowiek to chyba musi sobie coś ubzdurać zawsze
sisina nie mam pojęcia o czym świadczy za duża ilość płynu owodniowego nie pomogę
JoannaL super że mąż szybciorem się uwinął
M-brava ja też jestem panikara i będę pewnie siać zamęt na pewno z dnia na dzień będzie coraz lepiej
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Mnie dziś pierwszy raz w nocy obudziły skurcze :/ już wiem o co chodziło położnej z tym zaciskaniem się brzucha. Na dodatek miałam straszny ból krzyża. Ale po 2 godzinach jakoś zasnęłam.
Kurde znowu mam jakieś wątpliwości czy rozpoznam, że to już, ale to chyba taki ból, że nie da się przy tym zasnąć ?
M-brava ja coś czuję, że będę podobnie panikować do Ciebie ale taka jest prawda, że im więcej my panikujemy tym dziecko jest bardziej poddenerwowane :/
Sisina zazdroszczę spacerku nad morzem, też bym chciała, ale 300km to trochę daleko, chyba bym urodziła 5 razy przez ten czas
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie na ktg ponownie wszystko ok. tym razem jednak spedzilismy na IP 4 godziny. tyle czekalo sie na lekarza mimo iz juz wiedzialam co powie. no troche nas to poddenerwowalo bo stracilismy cala niedziele wspolna ale coz... dla pewnosci i synka robi sie duzo.
U mnie ciagle nic nie wiadomo. skurczy brak na ktg, rozwarcie ze wchodzi palec, szyjka nadal 2,5 cm ale miekka. i badz tu czlowieku madry. a tak fajnie byloby wiedziec kiedy nadejdzie godzina zero.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie rodzinny bezplatny, nawet jakby maz chcial wejsc na cesarke, ale za to znieczulenie jest platne, i to nie mala kwote 700 zl. smiejemy sie z mezem, ze jak mi sie zachce znieczulenia to najpierw mam pomyslec o tych butach ktorych sobie nie kupie to moze zrezygnuje. no cos, wybralam sobie ten szpital wiec jak cos to zaplace za znieczulenie. Teraz to mysle ze bedzie to placenie bolesne, ale pewnie jak przyjdzie co do czego to uznam ze bylo warto.
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
My dopiero wczoraj wrocilismy ze szpitala- lezałysmy 10 dni, mała miała bakterie i zółtaczkę, lezała w inkubatorze i miała antybiotyki. Nie mogła znieść okularków do naswietlania, płakała.Co przeszlysmy to nasze- nienormalni pediatrzy którzy nie chcieli nic powiedziec Wczoraj pierwsza noc w domu strasznie niespokojna.Karmię piersią, ale mała sie nie najada, a ponoc przystawiam dobrze. Bawi sie piersia kombinuje, zasypia w trakcie, nie chce pozniej ssac dokarmiam ja i jest ok...
Musze Was nadrobic, bo w szpitalu pozniej lezałam na sali gdzie net nie docierał ...z tego co widziałam DOMIS i KAROLKA urodziły- gratulacje.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja już po badaniu krwi i moczu:), właśnie zjadłam śniadanko
Byłam też w Biedronce- fajne te body są (3-pak za 19,9). Wzięłam 3 paczki większych rozmiarów, bo i tak się przydadzą.
Oprócz tego kupiłam taki cieniutki kocyk, będzie w sam raz na lato, za jakieś 15 zł.
Dziś w Biedronce wysyp brzuszków .
M-brava, trzymam kciuki za Ciebie, ale Ty się biedactwo musisz umęczyć.
Poza tym ja też pewnie dołączę do grona panikar.
Wczoraj zapytałam mojego męża kiedy ja się w końcu wyśpię- popatrzył na mnie i stwierdził, że pewnie nie prędko... teraz nie mogę spać za bardzo, budzę się koło czwartej i koniec. A podejrzewam, że jak będzie mały to nawet jak on będzie spał, to ja będę czuwać... taki los
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam dziewczynki:)
My dopiero wczoraj wrocilismy ze szpitala- lezałysmy 10 dni, mała miała bakterie i zółtaczkę, lezała w inkubatorze i miała antybiotyki. Nie mogła znieść okularków do naswietlania, płakała.Co przeszlysmy to nasze- nienormalni pediatrzy którzy nie chcieli nic powiedziec Wczoraj pierwsza noc w domu strasznie niespokojna.Karmię piersią, ale mała sie nie najada, a ponoc przystawiam dobrze. Bawi sie piersia kombinuje, zasypia w trakcie, nie chce pozniej ssac dokarmiam ja i jest ok...
Musze Was nadrobic, bo w szpitalu pozniej lezałam na sali gdzie net nie docierał ...z tego co widziałam DOMIS i KAROLKA urodziły- gratulacje.
Gabi witamy w domu:)
- lili91
- Wylogowany
- budujemy zdania
Noc nieprzespana. Wieczorami dziwnie sie czuje. Moze sobie wkrecam bo chcialabym urodzic. Nie chce miec wywolywanego porodu. Wole jakby mnie nagle zlapalo.
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
W niektórych szpitalach ci lekarze to normalnie tragedia. W tym szpitalu gdzie rodziłam synka pediatrzy byli niesamowicie przyjemni, a ordynatorka pediatrii to lekarz z prawdziwego powołania, normalnie do rany przyłóż...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karolka gratulacje!!!
Gabi nareszcie w domku Teraz już z górki
Noc u mnie przespana tylka dwa razy na ,,sikunde,, chodziłam
POgoda do d*** i humor taki sam
No to laseczki która następna????
Ha,ha cofałam wczorajsze posty to Karolka wogóle nie była nastawiona na poród Pisała że wróciła z obiadu u rodziców i mają isc z M.do szpitala dogadac sie ze znajomą położną odnośnie porodu Wspominała też że liczy na rozruszanie porodu po wtorkowej wizycie A tu nie złe zaskoczenie
Kurde znowu przykład na to że może sie zacząc NAGLE
Czekam z niecierpliwością na opis porodu
Zmykam coś zjesc ,a na obiad kopytka z pysznym sosem z żeberkami i kapustką -wpadnie któraś? Bo mam sporą ilośc
Kurcze ciekawe jak lalka
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kinia90
- Wylogowany
- gaworzenie
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- marynarka
- Wylogowany
- gaworzenie
joasia ja z miłą chęcią zjem kopytka tak dawno nie jadłam, a jakoś nie mam weny do zrobienia...
Też się chyba wybiorę do stonki dzisiaj. Może coś ciekawego upatrzę Moja ciążowa niemoc mózgowa niedługo osiągnie taki stan, że zapomnę jak się nazywam Ciągle coś mi z głowy wylatuje Najgorsze jak zapomnę, że muszę clexane wziąć, a to przecież ważny lek. Nawet przypomnienia w telefonie nie pomagają...