BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 6 miesiąc temu #663538 przez joasia10015
Alex ojejejjjj ale z tym obojczykiem Zuzi to jakoś ogarniacie ? Słyszałam że czasem dzieci mają problemy z obojczykiem ...ale żeby złamany ? Zmartwiłaś mnie ;-( Życzę zdrówka dla Zuzi i dla ciebie też ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #663540 przez tysiiiak
KarinaM gratulacje :)

Tweety na fb pisała, że urodziła :)

11 lata 6 miesiąc temu #663547 przez moniaaak
Joasia mam mieć cc ze względu na wzrok.Konkretnie siatkówka na jednym oku jest słaba podobno...
Karina gratulacje:)

tweety urodziła Kacperka- napisała dziś na fb

11 lata 6 miesiąc temu #663552 przez moniaaak
Ale się dziś urobiłam dziewczyny... wszystko mnie boli- nawet palce u rąk :(.
I zapowiedziałam mężowi, że mieszkanie ma być przynajmniej w takim samym stanie jak wrócimy ze szpitala ;). Zobaczymy czy się zastosuje;).
Jeżeli wysiłek fizyczny wywołuje poród to ja powinnam dziś ze 3 razy urodzić... a tu nawet jednego małego skurczu nie ma ;).

M-brava- jak po zabiegu? Daj znać?

Joasia to ile nas zostało? Jakieś jednostki chyba...

11 lata 6 miesiąc temu #663570 przez joasia10015
Aaaaaaa no tak ...moniaaak faktycznie pisałaś o problemie ze wzrokiem -achhh ta moja pamięc ;)
Czyli co...zostałam Ja,ty moniaak,Gusia,szósteczka,i marynarka choc dwie ostatnie nie dają znac to nie wiem ....Aaaa i Ewelinczok ale sie nie odzywa od wczoraj wieczora...
No to takie pewne dwupaki to Ja,moniaaak,Gusia...hmmm ale nas malutko moniaaak ;)

11 lata 6 miesiąc temu #663577 przez Ewelinczok
Alex Gratulacje!!
Miałyśmy taki sam termin, a ja dalej nie urodzilam :(

11 lata 6 miesiąc temu #663589 przez munnecabrava
Hej gratuluję wszystkim rozpakowanym. ;) złamany obliczył to poważne? Bardzo się meczylas Alex? Mam nadzieję że nie ;) fajnie mieć dzieciątko koło siebie. Ja juz po zabiegu wykorzystuje wszystkich do okola żeby się zajęli małą a ja się regeneruje . Ale malz juz ma dość... Zabieg się ponoć udał jeśli nic się nie.zmieni to jutro idziemy do domu. Przyznam szczerze. Nie było kapa strasznie źle ;) nie pamiętam nic po zabiegu gadalam jakieś głupoty podobno. Powtarzalam 15 razy mamie że muszę ściągnąć.pierwszy pokarm i wylac bo zaszkodzi pyszczkowi. Kolejną rzecz to że muszę zadzwonić do.jakuba i nie będę spać po czym dobudzilan się dwie godziny później ;)gdyby nie to że jakub ma jutro egzamin oddalabym mu ia na.noc bo ma jakieś kilku czy coś a ja się tak boję że jak się przesile czy za bawrdzo zmecze skoczy.mi temperatura ...i każą mi zostać....mam juz dość serio psychicznie wymieklam.....

11 lata 6 miesiąc temu #663699 przez szósteczka
Pisalam rano ze skurcze ustały mi w nocy dzis miałam parę moze jeden na godz lub dwie wiec wszystko powoli albo ustaje albo posuwa sie do przodu. Dzis sie duzo nalazilam wiec moze cos mi to pomoże jutro mamy spotkanie wspólnoty domowego kościoła i grila jesli nie urodze to bede szalec. Pozdrawiam spokojnej nocy
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych. I spokojnego karmienia i wdrażania sie w bycie mamą.

11 lata 6 miesiąc temu #663769 przez Gusia
Melduję ze my jeszcze w dwupaku :( od 8 rano w szpitalu , podali mi jedna dawkę żelu, skurcze sie pojawiły , dzienna zmiana położnych stwierdziła ze wiecej żelu nie trzeba bo urodze a teraz nocna stwierdziła ze to jeszcze nie te skurcze i maja podać mi zel :(
Cały dzień w szpitalu i ledwo co :(

11 lata 6 miesiąc temu #663780 przez KarinaM
Miałam Irinę przy sobie ale nie karmiłam bo ulewala wodami plodowymi. Mają przywieźć w nocy jak by co. Ja dalej leżę pod aparaturą bo okazało się że straciłam dużo krwi i macica nie chce wracać do normy. Dostałam oxy na obkurczenie i lód na brzuch. Brzuch boli strasznie ale nie wezmę przeciwbólowych bo to rozluznia macicę. Mam dostać jeszcze 3 kroplówki.
Dobrej nocy i powodzenia nierozpakowanym.

Była pielęgniarka i mówi że trochę lepiej.

Igorek

Irina

11 lata 6 miesiąc temu #663880 przez Suzi
Joasiu, dziś imieniny Joanny i Zuzanny, i ja ta druga współsolenizantka właśnie, :blink: :side: ale co do Mikusiów to sie wszystko zgadza :lol:
Caluski :kiss: , szybkiego rozpaczkowania zycze :woohoo:

Aaa, pytałaś czy Mikuś grzeczniutki i spokojniutki.....hmmmmm, jakby to ująć..... Ma charakter(ek) :silly: i zdecydowanie wie czego chce :silly: i bezwzględnie realizuje, zeby nie powiedzieć forsuje swoje plany :silly: ( to dziś), wczoraj był grzeczniutki i spokojniutki. :lol:
Więc to taki dr Jackyl i Mr Hyde :silly: :blink: :S ........albo meteopata :P

Ale Twój na pewno będzie grzeczniutki i spokojniutki :woohoo: , tego Ci życzę!

11 lata 6 miesiąc temu #663898 przez joasia10015
Ha,ha dzieki Suzi już zapomniałam jak fajnie potrafisz pisac ;) Już mi humorek poprawiłaś ;)
No to się okażę jaki Mikuś bedzie miał charakterek :blink: Już sie nie mogę doczekac :blush:
Dziewczynki ja znikam -jutro rano muszę sie stawic w szpitalu :( Już mi serce pęka na mśl że mam Miłoszka zostawic na tyle dni B) :( B) :(
Trzymajcie za mnie kciukasy -odezwe sie chyba dopiero jak wróce :( Aaaaaale mam pietra :cheer: :dry: :huh: :blink: :S
I żeby mi tu były wszystkie rozpakowane jak wrócę ;)

11 lata 6 miesiąc temu #663922 przez munnecabrava
Ja sobie dopiero dzisiaj zdalan sprawę że moje dziecko skończyło juz dwa tygodnie ;) szaleństwo ;) dwa tygodnie z malym słońcem ;). Obchod o 9 ehhh o dziwo się Wyspalan ;)

11 lata 6 miesiąc temu #663958 przez tysiiiak
Hej dziewczynki Wy moje :*

u nas nocka spokojna :) karmienie 23-3-7 malutki budził się co 4 godziny z zegarkiem w ręku :):P
wczoraj była pierwsza kąpiel :) szybko poszło, maluszek troche popłakał ale tragedii nie było :) tatuś też się spisał :)

dziewczyny, które urodziły też macie takie zmiany temperatury ? Raz mi zimno raz uderzenie gorąca :dry:

M-brava 3mam kciuki żeby Cię dziś już wypisali :)
Joasia oby ten czas bez Miłoszka szybko Ci zleciał :) i wracaj do nas szybciutko z Mikusiem :*
Gusia mam nadzieję że ruszyło w nocy i już po wszystkim :)

11 lata 6 miesiąc temu #663963 przez joasia10015
Haha to jeszcze ja :)
Zaraz wyjazd...a ja i tak o was myśle ;)
Pół nocy nie spałam,a teraz ręce mi sie trzęsą :cheer:
Buziaki moje kochane...Już bym chciała wrócic z Mikusiem :kiss: :blush:
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka