- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny jak to jest z noszeniem takich maluchów w pozycji pionowej? Tzn nie chodzi mi o takie typowe noszenie jak starszych dzieci, ale jednak bardziej spionizowaną pozycję na rękach? Można czy nie? Bo moja lubi sobie położyć głowę na moje ramię i wtedy wszystko widzi i jest zadowolona.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
CO do becikowego to ja czekałam ....UWAGA...3 DNI i juz kaska była na koncie
Ocho mój szkrab płacze-ide zarwac noc którąś z kolei
- ny152
- Wylogowany
- gaworzenie
Mam do odsprzedania 2 opakowania niemieckich kropelków na kolkę Sab Simplex. Zostały mi nie wykorzystane po moim półrocznym synku. Gdyby któraś z mam była zainteresowana to proszę o kontakt.
Nr tel.: 504-120-154 lub @ Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..
Cena jednej sztuki to 35 zł + ewentualna przesyłka.
Istnieje możliwość odbioru osobistego lub podrzucenia pod wskazany adres w okolicach Tarnowskich Gór, Częstochowy, Bytomia po wcześniejszym kontakcie.
Pozdrawiam i życzę zdrówka dla mam i dzieciaczków
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Co do noszenia go pionowo na rączkach to też uwielbia i też sobie wszystko obserwuje ma jedno ulubione miejsce w domku więc jak płacze to M. to tam zabiera i ciszaaa niewiem co on tam widzi - szafkę
Raczej nie powinno się nosić tak maluszka ale przecież nie chodzę z nim tak cały dzień tylko czasem
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiak 20 min leży na brzuchu?? No ładnie, moja z 5 minut poleży :/ Zuzka też ładnie podnosi główkę i trzyma, ale wolałabym żeby ćwiczyła to trzymanie jak leży na twardym a nie jak ją kładę na kolanach albo podczas noszenia.
Dziewczyny jak to jest z noszeniem takich maluchów w pozycji pionowej? Tzn nie chodzi mi o takie typowe noszenie jak starszych dzieci, ale jednak bardziej spionizowaną pozycję na rękach? Można czy nie? Bo moja lubi sobie położyć głowę na moje ramię i wtedy wszystko widzi i jest zadowolona.
Podczytuje Was czasami to i wtrące pięć groszy
Alex ja też noszę Zuzię tak jak opisujesz i uwielbia to, od początku ja tak trzymam najczęściej bo wtedy też łądnie jej się po jedzonku odbija.Nic się nie stanie maluszkowi, no i niech poznaje świat Ja też noszę ją przodem i wtedy sobie chodzimy a ona się rozgląda wszędzie.
Pozdrawiam.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja też czasem patrzy nie wiem na co, podobają jej się nasze zdjęcia ze ślubu na ścianie i karnisz a jak mąż dzisiaj wyszedł z pokoju do kuchni to musiałam iść z nią też do kuchni bo ona musiała zobaczyć co on robi.
A przeglądałyście się w lustrze z dziećmi? Moja jak zobaczyła swoje odbicie (oczywiście nie wie, że ona to ona:D) to na początku była taka zdziwiona, później jakby zawstydzona a teraz się śmieje do siebie
- Sylwia26081982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Mimo wszystko zdarza mi sie go tak nosic bo tez to uwielbia.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moniak no właśnie tak coś mi się wydawało, że może to obciążać kręgosłup, zawsze jak ją noszę w ten sposób to staram się żeby to nie było pionowo, tylko żeby bardziej na mnie leżała tak po skosie, nie wiem jak to opisać nieważne no i też staram się jakoś za długo nie nosić w ten sposób.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Teeeż uwielbia pionowe noszeńsko, alle nie u mnie u taty ja ją jakoś zwsze tak trzymam że jej nie wygodnie za to uwielba jak ją usypiam. Mój małż usypia ją godzine mnie to schodzi w 5 minut, przytula się do cycków i śpi A teraz położyłam j do małża do łóżka i taka przerażona jej pozycja na jak się wyprostuje i pospina to nikt nie skuma że tu jstem
A wczoraj przebieram jej ieluche a ona taka wpatrzona we mnie sika jak zalała cały przewijak to usmiech od ucha do ucha ale dalej na mnie patrzy. Powycierałam wszystko ubieram jej pampersa, a ona nie żeby mi ułatwić tylko z szyderczą min miną wyprost nóg i męcz się matka "{ i tak ją to moje siłowanie się bawiło że podchichiwała co chwilę.
A śmieją się wasze dzieci przez sen ? Ae tak na glos ? To jest takie zabawne. Chooociaż zdaża się jej też płakać przez sen.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Mój Tymuś patrzy się w lustro z poważną miną, a jak zobaczy moje odbicie to się uśmiecha
Tez sie czasem smieje przez sen, albo robi smutną minkę i zaczyna mruczec jak do płaczu, to go zawsze głaszcze po główce lub po brzuszku delikatnie i się usmiecha i spi
Strasznie nie lubi lezec na brzuchu, 3 minuty i ryk. Chyba że u męża na klacie to z 10 min polezy Wtedy głowkę podnosi, odwraca ją z prawej na lewą (co się przy tym nastęka i namarudzi to już swoją drogą).. Ostatnio zauwazyłam że z plecków już na boczek sam się odwraca Poznaje mnie, Arka, moich rodziców i moją siostre (widzi ich prawie codziennie), bo się tak cieszy ledwo ich zobaczy Reaguje już na głosy, jak lezy z Arkiem i ja wejde do pokoju coś mówiąc to patrzy za mną Leżąc ze mną też patrzy za Arkiem jak go usłyszy
Super to jest, jeszcze niedawno jak się go położyło tak leżał, a teraz już sam sobie zmienia pozycje Fajne uczucie widziec jak się nam pociechy rozwijają
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Domiś zgadzam się z dziewczynami, namiot to duchota dla dzidziusia. umęczycie się z nim bo będzie płakał.
Nam dziś teściowa od 20 siedzi z małym jak zaśnie i idziemy na rowerki )))) mały śpi od 20 do 3 rano więc może spokojnie z nim posiedzieć
My w tym roku pojedziemy gdzieś tylko na weekend z małym i to na mazury pewnie bo mamy najbliżej (80 km). Kupię jakieś kupony zniżkowe na grouponie i pojedziemy noo i koniecznie do hotelu.
za 2 tyg chrzcinki mały będzie miał już ponad 2 miesiące!
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tak mowicie toszkrab tez dzisiaj mi sie przekrecil z brzucha na bok. ale nie skumalam ze tocos. a to przeiez pierwszy postep! SUPER
kupilam krooelki biogaia, zobaczymy jak zadzialaja. narazie pierwsza dawka
tez dostajecie kota same w domu? moj m zniaka na 13 godzin conajmniej, a po poludniu to ja juz sie wkurzam, nie mamy czasu dla siebie jak wroci.... marne takie zycie
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
demonique u nas też bączki zaczynają się nad ranem koło 5-6 praktycznie codziennie..., czasami ją wybudzają a czasem nie. ale przez to i ja nie mogę spać niestety.
ja też się szykuję na wypad nad morze i zastanawiam się czy z noclegiem czy nie... w sumie nie mamy daleko bo mieszkamy koło szczecina więc i w 1 dzień można obskoczyć ale chyba wolałabym chociaż na weekend.