BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 5 miesiąc temu #704154 przez joasia10015
Mój też dzis wyjatkowo marudny ,ale nosidełko mnie ratuje w takich sytuacjach -zakładam,wkładam Mikusia i robimy wszystko razem ...czasem nawet zasnie w nosidełku :) Zrobiłam dzis nawet zupke na jutro ,posprzatałam...i planowałam porzadki w szafie z ciuchami ale raczej to przesune na inny dzien ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #704156 przez Alex_87
Mi się zdarzyło tylko raz karmić w przychodni, ale usiadłam sobie w kącie i zakryłam pieluchą. Wiadomo, że dziecko trzeba nakarmić, ale tak jak napisała Joasia i ta laska którą ja widziałam też wywaliła cyca i szła przez miasto. No nie wiem, ale nie każdy ma ochotę oglądać czyjeś piersi, nawet jeśli chodzi tu o dziecko. Można usiąść gdzieś na ławce i zrobić to dyskretnie. Przecież to, że się karmi piersią nie upoważnia żeby chodzić z gołym cycem i pokazywać go ludziom, chyba, że te dziewczyny lubią pokazywać swoje piersi :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 5 miesiąc temu #704312 przez agat
Cześć dziewczyny :) Jestem kwietnióweczką, w zeszłą niedzielę chrzciłam synka i sprzedaję elementy jego stroju, bo raczej już ich nie założy :) Może któraś z Was (która, tak jak ja, nie znosi świecących garniturków) będzie zainteresowana:
allegro.pl/show_item.php?item=3394567785

Pozdrawiam :)

11 lata 5 miesiąc temu #704419 przez tysiiiak
Kuba wstał przed 4 i ani myśli dalej spać :(
Jest 5 a on bawi się w najlepsze :dry: ...

11 lata 5 miesiąc temu #704493 przez tweety
joasia10015 napisał:

Mój też dzis wyjatkowo marudny ,ale nosidełko mnie ratuje w takich sytuacjach -zakładam,wkładam Mikusia i robimy wszystko razem ...czasem nawet zasnie w nosidełku :) Zrobiłam dzis nawet zupke na jutro ,posprzatałam...i planowałam porzadki w szafie z ciuchami ale raczej to przesune na inny dzien ;)

musze to przetestować ale jak jestem sama nie umiem go wsadzic w nosidełko

11 lata 5 miesiąc temu #704531 przez KarinaM
Dziewczyny czy Wasze dzieci też upodobały sobie jedną stronę? Moja woli spać z głową na lewo. Jak Ją trzymam pionowo to patrzy w lewo. Na wznak to dla Niej masakra. Krzyczy i płacze tak jak na brzuchu.
Znalazłam sposób na picie czegoś poza mlekiem. Wiem że lipne ale przynajmniej pije. Poslodzilam dzisiaj herbatkę rumiankową cukrem zamiast glukozą. I na raz wypiła 20ml i za godzinę następne 20ml.

Igorek

Irina

11 lata 5 miesiąc temu #704533 przez Sevilla
tweety napisał:

musze to przetestować ale jak jestem sama nie umiem go wsadzic w nosidełko

Ja noszę w chuście, jak dla mnie jest poręczniejsza :) No i ma wiele pozytywnych opinii fizjoterapeutów odnośnie rozwoju kręgosłupa i stawów biodrowych :)

11 lata 5 miesiąc temu #704609 przez Daarikaa
karina moja mala nie lubi spac na wznak ale na szczescie zmienia strony jak spi na boczku :)

mbrava daj znac jak tam przetarg Trzymam kciuki!

moja mala wlasnie spi przy odkurzaczu hehe ;)

czekam na meza az wroci z pracy i lecimy na spacerek

milego dnia

11 lata 5 miesiąc temu #704678 przez KarinaM
Daarikaa tylko że moja powinna leżeć na wznak bo główkę ma podłużną i musi trochę splaszczyc ją z tyłu.

Igorek

Irina

11 lata 5 miesiąc temu #704687 przez tweety
Daarikaa napisał:

karina moja mala nie lubi spac na wznak ale na szczescie zmienia strony jak spi na boczku :)

mbrava daj znac jak tam przetarg Trzymam kciuki!

moja mala wlasnie spi przy odkurzaczu hehe ;)

czekam na meza az wroci z pracy i lecimy na spacerek

milego dnia

u mnie działa suszarka ale co z tego skoro po 10 minutach od wylaczenia sie budzi. dzisiaj masakryczny dzien. kacper ucina sobie drzemki po max 20 min a potem wyje.

11 lata 5 miesiąc temu #704711 przez joasia10015
apropo karmienia piersią ,,publicznie,, ;) i to okiem faceta :ohmy: :silly:
Co wy na to?
tatowy.pl/dziewczyna-z-cyckiem-na-przedzie/

11 lata 5 miesiąc temu #704714 przez Sevilla
joasia10015 napisał:

apropo karmienia piersią ,,publicznie,, ;) i to okiem faceta :ohmy: :silly:
Co wy na to?
tatowy.pl/dziewczyna-z-cyckiem-na-przedzie/

Ma facet rację, jak robi się to subtelnie to miło jest aż popatrzeć, ale jak jest się obscenicznym jak panie opisane przez Was to na samą myśl o takim widoku zbiera mi się na wymioty :)

Ja czasami głupio się czuje jak ktoś zobaczy mnie karmiącą, mimo tego, że czuje się dumna z siebie i lubię patrzeć jak mój synek je :) I racja w miejscach publicznych w ruch idzie sweterek, pielucha lub chusta :) i wtedy to nawet czuje się sexy :P :laugh:

11 lata 5 miesiąc temu #704728 przez moniaaak
tweety napisał:

u mnie działa suszarka ale co z tego skoro po 10 minutach od wylaczenia sie budzi. dzisiaj masakryczny dzien. kacper ucina sobie drzemki po max 20 min a potem wyje.

U mnie już suszarka przestała działać:(.
I mój Kacper od kilku dni ucina sobie tylko takie krótkie drzemki. I zaczyna nas szantażować krzykiem, żeby go brać na ręce...
Jedziemy dziś na wieś do moich rodziców:). I tydzień pobytu na świeżym powietrzu. Mam nadzieję, że pogoda dopisze.

11 lata 5 miesiąc temu #704794 przez munnecabrava
Darika ... nie udało się... mam taaaakiego doła...nastawiłam się na to mieszkanie...niby jeszcze jest szansa bo nie rozstrzygnęli przetargu no ale mój plan wyprowadzki do końca miesiąca juz bankowo nie wypali...

11 lata 5 miesiąc temu #704801 przez tysiiiak
Mbrava szkoda że nie wypaliło :( ale nic nie dzieje się bez przyczyny. Może trafi się wam coś lepszego :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka