BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #734878 przez Sevilla
Z milszych rzeczy, jakie zrobiłam to pofarbowałam sobie włosy. Na zdjeciu jednak włosy wychodza ciemniejsze niż są w rzeczywistości, ale i tak się pochwalę ..
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #734880 przez KarinaM
A my po spacerkowych zakupach. Poszłam z Igorem zobaczyć o której rozpoczęcie roku szkolnego i do Kauflanda po napoje bo mają Pepsi Mirynde i 7Up 2x2l po 4,95 zł. Wzięłam to będzie na chrzciny ale muszę zanieść do garażu. Irinka na spacerku grzeczna. Trochę pospala a później grzecznie patrzyła i usmiechala się do mamusi.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #734887 przez KarinaM
Sevilla super wyglądasz. A włosy super.

A i byłam w Rossmanie zobaczyć te czapeczki ale jakoś nie przypadły mi do gustu. Szukałam tych przytulanek ale w tym moim chyba nie było. No i patrzyłam na gryzaki ale jakies one są dziwne.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #734889 przez sylkaax
Tysiak, Darika i Karina dzieciaczki cudowne ;)
My dzisiaj nocka ok obudził się o 1,30 później 6 ;) Jakoś możemy się wysypiac ja od początku nie widze zeby mój maluszek miał jakiś skok rozwojowy ;P I dzisiaj sam zrobił rano kupkę ale tak zieloną ze masakra ;( Ja przebieram pieluszkę co 3 godziny a w nocy przy każdym karmieniu , za każdym razem smaruję bepanthenem.Dzisiaj mój syn śmiał się przez dobre 5 minut w głos coś pięknego a to tylko przez to że głupie miny robiłam ;P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dzisiaj ja mam wieczór dla siebie przychodzi przyjaciółka z winem to trochę posiedzimy ;)
Sevilla super kolorek laska ;)

11 lata 4 miesiąc temu #734899 przez Sevilla

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #734900 przez moniaaak
Cudne te Wasze dzieciaczki:)
Mój Kacperek dopiero zaczął się interesować pałąkami z maty, jeszcze nie łapie, czasami tylko wali w nie rękami jak mu bardziej przychylę. Póki co numerem jeden nadal są rączki ;).

Wróciliśmy ze spacerku- dziewczyny jestem wykończona. Królestwo za godzinę snu, ale teraz to już do kąpieli zamierzam zabawiać moje dziecko, żeby nie spało... Może być ciężko :)

Sevilla fryzurka śliczna. A na przyszłość... cóż widocznie takim ludziom nie opłaca się iść na rękę.

11 lata 4 miesiąc temu #734905 przez Sevilla
Dzięki dziewczęta, zawsze dobrze usłyszeć miłe słowa :P

U nas ostatnio numerem jeden jest kręcenie się w kółko, myślę, że to przy próbie przewrócenia się z pleców na brzuszek, ale cóż głowa chyba jeszcze za ciężka hihi. Co do pałączków na macie, lub czegokolwiek w co można walić nóżkami jest zmasakrowane i wiem, że moje dziecko robi to w 100% świadomie, gdyż za każdym razem idealnie trafia :)

11 lata 4 miesiąc temu #734922 przez Olga60
Dziewczyny poradźcie, mała jest po szczepieniu, ostatnio zjadła o 13.30 wypila tylko 60ml i tak śpi do tej pory a jest 16.15, czy mam ją na siłę karmić, czy niech śpi????????

11 lata 4 miesiąc temu #734926 przez ewela86
ja juz nie wiem o co chodzi temu mojemu brzdącowi :( w nocy budziła się 2 razy, karmiłam ją wtedy, odkładałam do łóżeczka i grzecznie chodziła spać, a teraz to albo budzi się co 2 -1,5 godziny albo kręci sie przez sen, marudzi, niby śpi ale bardzo bardzo niespokojnie. W dzień za to śpi ale już wózku nie poleży tylko na rękach ją usypiam :P :P gdyby nie mama to chyba bym zwariowała :ohmy: jeść też za bardzo nie chce - już tak kombinuje żeby ją tylko nakarmić (ściągam laktatorem bo myślałam że się na cycka obraziła czy co, daję z butelki...)

sevilla prześlicznie wyglądasz, pasuje Ci ten kolorek :)

ja w nocy nie zmieniam pieluchy, dopiero nad ranem. w dzień różnie ale średnio tak co 3, 4 godzinki.

demonique mówisz że będzie się budzić jeszcze częściej :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

11 lata 4 miesiąc temu #734930 przez KarinaM
Olga niech śpi. Może musi odreagować szczepionkę. Jak będzie glodna to obudzi się.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #734935 przez Olga60
Dzięki Karina :) i się obudziła i właśnie jeee :kiss:

11 lata 4 miesiąc temu #734987 przez tweety
a ja ide do kiana ze szwagrem. rodzice maja kapac i lulac synka. wreszcie wyjście!

11 lata 4 miesiąc temu #735001 przez KarinaM
A ja pierwszy raz wykapalam Irinę o 18:30 bo była tak marudna i chciało się Jej spać. Mleczko zjadła o 18:00 więc teraz już nie dostała i muszę trzymać na rękach. Zaraz odloze Ją drugi raz i zobaczymy co będzie bo za pierwszym płakała. Mleczko dam Jej chyba o 21:00 lub 22:00 przez sen to może pospi do rana.

Igorek kapie się z tatusiem a potem ja. Jak zwykle na końcu.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #735016 przez moniaaak
a ja chciałam przetrzymać Kacpra od 15 bez spania i chciałam o 19 go wykapać, ale padł mi o 18, nie pomogło zabawianie ani nic. Tak tarł oczka pieluszką i ziewał, że w końcu zasnął przy cycku.
Tak myślę czy go nie obudzić, żeby go wykąpać.

Jutro rano jedziemy do moich rodziców, więc jeszcze muszę nas spakować( a w zasadzie najbardziej małego ;)

11 lata 4 miesiąc temu #735033 przez KarinaM
Moja niedobrota usnęła i śpi. Ja też już się wykapalam.
Nie wiem czy Wam też dzisiejszy dzień wydawał się długi. Zawsze dni uciekają przez palce. Nie wiadomo kiedy a tu już koniec. A dzisiaj to taki jakiś "długi był".

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka