- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Obudziła się o 3 i ani myśli spać myslałam że ją uduszę ja tu ledwo patrze na oczy a ta aguuu i grrr i mrr wrr.
Małż się spisał piszę do niego po pierwszej z myslą ze pewno bedę go musiała siłą wwyciąać a ten ze juz zaraz bedzie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widziałam Cię o 4.30 bo też wtedy karmilam
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Chyba muszę sobie zrobić dzień wolnego bo jstem tak psychicznie wyczerpana że mi nerwy puszczają ....nienawidzę skoków rozwojowych ;( kiedy to się skończy...
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Zapowiada się ładny dzionek Już mamy 34 stopnie w słońcu off course
Zrobiłam wczoaj porządki w komodzie młodziaka i kolejne dwie siaty do oddania niektórych rzeczy nie miał wogóle na sobie a przy niektórych mi się łezka w oku zakręciła bo miał je np. w szpitalu takie maciupeńkie
M-brava zagapiłam się i nie grtulowałam więc gratuluję teraz podpisania kredytu po tych udrękach z biurokracją
Może rzeczywiście zrób sobie jakiś dzień dla siebie, zrelaksuj się i odrazu będzie lepiej Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko !
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
u mnie nocka tez ok Fabio zasnął o 19 a obudził sie o 3 potem o 6 zjadł i niedawno usną
a ja spijam kawke i jem sniadanie musze wyskoczyć do sklepu bo małz nadjeżdza dobrze ze siostra jest to przypilnuje małego
M-brava gratuluje kredytu wkońcu co człowiek musi sie na denerwować na tych gnojków zawsze jakieś problemy robią
Dobrze ze pogoda sie robi ładna to pojdziemy z młodym na spacer na dworzu śpi lepiej
ok zmykam po zakupki
miłego weekendu
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Irina przestała lubić lezaczek. Nie wiem czy to dlatego że jest zapinana? Woli polezec na łóżku pod pałąkiem od maty. Nie rozkładam całej maty tylko pałąk. I dołożyłam zabawek bo nudno już Jej było. Podoba się Jej bo może się uczyć łapać chwytać zabawki.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Tysiiiak ja zmieniam pieluchę co drzemkę czyli jakieś 4 razy dziennie myślę że to nie dużo a Kuba nie ma odparzeń. Używam Sudocremu, jest meeega wydajny. Mam cały czas pierwsze opakowanie i myslę że na rok starczy.
No zmieniają się te nasze dzieciaczki, z Kubą też różnie bywa. W tym tygodniu zaczął łapać zwierzaki i strasznie się denerwuje jak nie może złapać. Ale nadal się nie przewraca.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nocka całkiem nieźle, jedna pobudka ale nawet na zegarek nie spojrzałam. Wstałyśmy przed 8. a teraz Julka robi sobie pierwsza drzemkę.
A ja biore sie za porzadki bo juz taki bajzel ze nie wiadomo od czego zacząć.
Jeszcz miałam sobie szafe zaprojektować którą mąż obiecał ze zrobi ale nie wiem czy znajde na to czas.
Widze we wszystkie maja pore na kawke. A ja jakoś odwykłam od picia kawy prze ciąże.
munnecabrava gratulację podpisania kredytu, obyś więcej po górkę nie miała:)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
M-brava gratuluje kredytu w sumie do czego to doszło, że gratuluje się zadłużenia na całe życie więc ja gratuluje Ci ZAKUPU MIESZKANIA
Karina Twoja przestała lubić leżaczek, a moja wózek dzisiaj było to samo, niby wytrzymała dłużej, mąż ją powoził po podwórku ale nie spała tylko marudziła, wczoraj udało jej się po jakimś czasie zasnąć w wózku na wieczór, ale zaczęło się robić zimno i wilgotno więc co to za przyjemność spacerować. Teraz jest piękna pogoda ale co z tego moja córka chciałaby być na dworze ale tylko na rękach a jeszcze muszę przetestować czy nie pasuje jej sama gondola i wsadzić ją do fotelika.
Nie wiem czy to przeczekać, może nie wkładać jej do wózka przez kilka dni i jej się odwidzi?
Może któraś doradzi
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja póki co, paznokietki pomalowane , na 12 z małą jadę na szczepienie i o 13.30 frrryyzjerr w końcu
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nocka...chyba sie przyzwyczajam:) zasnal przed 20, potem obudzil sie przed moim pojsciem spac, po 22,pospal do pierwszej, a potem co godzina. Dobrze, ze Pawel ma druga zmiane to rano troche sie nim pozajmuje, a ja moge odrobic. Ale od poniedzialku bedzie chodzil na 6 rano, wiec koniec laby:).
Joasiia ja od kilku dni daje sama d a i tak mam wrazenie, ze malemu sie glowka poci przy karmieniu.
U mnie w nocy idzie ze 2,3 pieluchy. W dzien wiecej, ale nie liczylam. Zreszta maly sygnalizuje dosc donosnie,ze mu mokro;)
Zauwazylam natomiast ze odkad przeszlismy na rozmiar 3 to dada starcza mu na mniej czasu niz pampers,slabiej trzyma wilgoc.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Pauluska jakie byly u Was objawy tej alergii? Wiem, ze pisalas,ale teraz nie znajde, bo pisze z komorki.