- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam nadzieje ze ten alergolog okaże się lekarzem z powołania. I nie wymęczą tak Iguli.
Mojej malutkiej ostatnio zrobiły sie szorstkie policzki. Miałam sie wybrac do pediatry ale może na początek wyeliminuje z diety nabiał i zobaczę czy coś się zmieni.
KarinaM Śliczny torcik. myślałam o czymś podobny.
Ale u nas do chrztu raczej daleko więc może jeszcze mi sie zmieni.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jeśli chodzi o włosy to masakra....!!!! garściami wyłażą wiecie ile to może trwać?? mam nadzieję że przejdzie zanim wszystkie wyjdą
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
a jeśli chodzi o włosy to masakra....!!!! garściami wyłażą wiecie ile to może trwać?? mam nadzieję że przejdzie zanim wszystkie wyjdą
moja fryzjerka stwierdziła, że teraz wypadają te, które powinny wypaść w czasie ciąży. Też myślałam, że stracę wszystkie, ale pocieszyła mnie, że jeszcze dużo mi zostało .
Pocieszające jest to, że nie tylko mój mały tak ma, bo już się bałam, że coś się z nim dzieje. We wtorek idziemy na pneumokiki, jeśli nie przejdzie to zapytam pediatry co o ty myśli.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moja na szczęście ładnie śpi w nocy, ale w dzień o masakra co ona wyrabia, już 5 razy chciałam z nią dzisiaj wyjść na spacer, niedługo to chyba sąsiedzi naślą na mnie pomoc społeczną bo co wyjdziemy to ryk i ryk, no szlag mnie trafia! a pogoda taka piękna, pewnie ostatnie takie ciepłe dni, ale moja córka ma to gdzieś Ani zakupów zrobić, ani nic załatwić :/
Dzisiaj zapowiedziałam mężowi, że po pracy on jej pilnuje bo ja muszę się jakoś odstresować
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z włosami też to słyszałam, że tracimy teraz to co powinno wpaść będąc w ciąży.
Z lekami na alergie refundowanymi to faktycznie najpierw trzeba zaliczyć alergologa, coś wiem w tym temacie bo my wszyscy alergicy, pewnie Natasza też będzie
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
tylko że w ciąży też mi wypadały wcale nie mało. A teraz to masakra. Mam nadzieje ze w koncu ten proces wyhamuje bo bede łysa.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas ze spacerami różnie. Kacperek uwielbia foteli wpięty w stelaż, ale staramy się go tak nie wozić, a gondola średnio mu podchodzi- chyba, że zmęczony i ma spać to na dworze ją przeżyje. Ale w domu nie ma opcji.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja byłam w Kauflandzie i kupiłam pieluchy Pampers Sleepy and Play za 23,99zł rozmiar 3 i jest ich 58 szt. Kupiłam też chusteczki Pampers 4x64 szt za 22,99zł.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o kąpiel, dwa dni temu planowałam wcześniej kąpać Zuzę, wczoraj jak mi padła o 17, to po 20 zaczęliśmy ją z mężem lekko wybudzać, ale ledwo co na oczy patrzyła, śmiała się tylko i zaraz w kime dalej. Nie trafię za tą moją czarownicą
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem czy mam ją na siłę brać do tego wózka i na dwór, chce żeby jak najdłużej była na świeżym powietrzu, ale jak ona tak się drze teraz w wózku to obie się wykończymy, oby jej się odmieniło.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Na spacery w razie w mam ze sobą nosidełko które tez lubi.
U mnie kąpanie tak jak u KarinaM miedzy 19 a 20
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
Alex_87 rozumiem Cie na 1000% ja juz byłam załamana, nasza mała miała alergie na wózek a raczej na lezenie w nim, zeby wyjść z nią na dwór czy coś załatwić to najpierw musiałam ja ululac zeby wsadzić do wózka i szybko musiałam lecieć bo spała ok 30-45 min i z momentem otwarcia oczu był juz wrzask, Boże ile mnie te spacery nerwów kosztowały , na sama myśl ryczec mi sie chciało . Czasami cieszylam sie ze deszcz pada i nie trzeba wychodzić ale od tyg czyli w końcu 3 miesiąca coś sie zmieniło, nie wiem czy dlatego ze w koło wszystko zaczęło Julke bardziej interesować czy poprostu wyrosła z tego, potrafi sie obudzić i 1,5h jeszcze leżeć w wozeczku a ja moge powolutku spacerkiem do domu wracać a nie jak dotychczas biegiem, dosłownie !!!!! A i przede wszystkim nie musze jej usypiac przed wyjściem bo to było strasznie uciążliwe, nic nie mogłam zaplanować na dana godz bo panience akurat sie spać nie chciało i dupa z wyjścia a teraz poprostu ja wkładam i wychodzimy , potrafi zasnąć w trakcie spaceru bez jekow ))