- Otrzymane podziękowania: 36
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
do drugiego msc kąpałam ją co drugi dzień no chyba,że były upały to co dzień ale od po drugim msc kąpie już co dzień o 20 póżniej karmię i około 21 zasypia sama w łóżeczku,tzn usypia już prawie przy cycu przy zgaszonym światełku tylko mała lampka zanim uśnie odkładam na boczku do łóżeczku otulam mocno kołderką i daje przytulankę i pieluszkę chwilę się siłuje z pieluszką i zasypia a pupę smaruje linomakiem A+E JEST SUPER BO BARDZO NAWILŻA NAWET LATEM JAK BYŁO BARDZO GORĄCO SMAROWAŁAM LEKKO FAŁDKI ŻEBY NIE SMAROWAĆ CAŁEJ OLIWKĄ
NIE wiem czy pisałam moja po szczepieniu w czwartek lekko płakała waży 5700 62 cm
demoniqe tysiiiak dzięki za info fotoksiążki muszę posegregować zdjecia znalazłam super promocję odnośnie zdjęć
www.groupon.pl/oferty/special/Fotolab24/...tm_medium=calapolska
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
moje niunia też nie przepada za fotelikiem i huśtawką leży jak musi ale jak uśnie to budzi się z krzykiem trzeba ją od razu wziąść inaczej jest straszny wyk w gondoli w łóżeczku czy na łóżku budzi się z uśmiechem widoczne musi jej być niewygodnie
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
Mój brzdąc też w miare szybko zasypia kąpie go codziennie 19-20 zależy
potem butla mój wypija 150 ml mleka i śpi tak do 4 także ja nie narzekam
Srevilla świetnie wyglądasz fajny kolorek
Co do okresu to tez miałm przez jeden dzień tylko ale zobaczymy kiedy lawina zejdzie az sie boje moja siostra dostała okres 2 tyg po porodzie i miała powódz normalnie ale najwazniejsze ze bóle brzucha ustały
Ale u mnie pogoda do bani pochmurno ale może sie przejaśni
Kurde mój małż przywiózł 3 skrzynki brzoskwiń z Hiszpanii masakra kto to poje bedziemy musieli porozdawać po rodzińce
Ale na 4 rocznice ślubu w prezencie pozwilił mi zrobić tatuaż na nodze wkońcu sie doczekałam wiec we wrześniu ide robić
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam moja gwiazda jak poszła spać o 21 tak obudziła się o 8 bez płaczu ale nas zaczepiała oznajmiając,że już nie śpi leżała z nami do 9,30 potem przecierała oczka więc włożyłam ją do łóżeczka przykryłam kołderką z jednej strony dałam pieluszkę z drugiej przytulankę ,włączyłam karuzele i poszłam na śniadanie jak do niej zajrzałam spała jak susełek
do drugiego msc kąpałam ją co drugi dzień no chyba,że były upały to co dzień ale od po drugim msc kąpie już co dzień o 20 póżniej karmię i około 21 zasypia sama w łóżeczku,tzn usypia już prawie przy cycu przy zgaszonym światełku tylko mała lampka zanim uśnie odkładam na boczku do łóżeczku otulam mocno kołderką i daje przytulankę i pieluszkę chwilę się siłuje z pieluszką i zasypia a pupę smaruje linomakiem A+E JEST SUPER BO BARDZO NAWILŻA NAWET LATEM JAK BYŁO BARDZO GORĄCO SMAROWAŁAM LEKKO FAŁDKI ŻEBY NIE SMAROWAĆ CAŁEJ OLIWKĄ
NIE wiem czy pisałam moja po szczepieniu w czwartek lekko płakała waży 5700 62 cm
demoniqe tysiiiak dzięki za info fotoksiążki muszę posegregować zdjecia znalazłam super promocję odnośnie zdjęć
www.groupon.pl/oferty/special/Fotolab24/...tm_medium=calapolska
vika czy ja dobrze rozumiem ze za 30 zl masz 100 zdjec w standardowym formacie i takich kompletow mozesz zamowicc 10 czyli za 300zl???
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Jednak dziś zasypianie odbywało się wszędzie :/ Taki płacz był że masakra i chyba po godzinie dopiero zasnął w łóżeczku... Kuba chyba czuję, że ja się dziś stresuje Bo dziś wychodzimy ze znajomymi na kręgle albo bilard i zostawiamy malca z moją mamą Niewiem jak to będzie ale już się stresuję go zostawić Nie chodzi o to że z moją mamą ale wogóle... Jednak przyda nam się takie wyjście
a to ja po fryzjerze Jestem trochę zła bo chciałam jakąś niewymagającą fryzurę a tą codziennie muszę prostować :/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
My z małżem na święta/urodziny (ja mam 30 grudnia on 2 stycznia) robimy sobie zamiast prezentów tatuaże Na szyi pod uchem date urodzenia Tymcia (rzymskimi) w pionie Taki sam chcemy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja po pewnym czasie zrezygnowałam z krótkich fryzur, bo właśnie trzeba je układać
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja narazie nic nie robię bo wolę związać włosy i mieć spokój.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Dziękuje laseczki za komplementy
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa