- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj mnie moje dziecko zadzwilo, zawsze spala w nocy tak po 5h a dzis od 20 do 4:30 oby bylo tak juz codzien hehe
pogoda lipna tylko na siedzenie w domu
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
My wczoraj na bilardzie wkońcu byliśmy Wróciliśmy do domku a tu Kuba spał w wózku Po 20 minutach od naszego wyjscia obudził się, trochę pobawił a potem już tylko płakał i moja mama go wkońcu w wózku uśpiła po 2 godzinach Gdybym wiedziała to pewnie na skrzydłach byłabym w domu ale mama nie zadzwoniła a ja myślałam że sobie słodko spią
Dziś rano Kubula obudził się z całą czerwoną buźką i czerwonymi plamami na całym ciele niewiem czy to nie od arbuza bo pochłonełam spore ilości ale powoli schodzi i już prawie nic nie widać
Siusiak i jajeczka już praaawie zagojone
My jeszcze nie używamy nic na dziąsełka więc nie pomogę
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
Hmmm Julka slini sie juz ponad miesiąc i pożera przy tym całe piastki, od kilku dni w dzień przy karmieniu jest marudzenie straszne, niby cycka ciągnie ale jeczy przy tym jakby miała zaraz zacząć płakać i przy okazji jedzenia piastki tez wpycha do buzki myślałam ze moze brzuszek boli czy coś ale o zabkach nie pomyślałam.
Dzis Julka w kościele tez była grzeczna , pierwsze 15 min przespala a potem juz uczestniczyła we mszy, nawet rączki składała
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Moja mimo że na butli to też marudzi przy jedzeniu. No i je bardzo mało bo tylko 90ml. No i przez to jest szybciej głodna.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moniaaak ja ostatnio słyszę jak Zuzka budzi się w nocy (a ona prawie nigdy nie budzi się w nocy)i w sumie to przez sen bo ma zamknięte oczy wpycha rączki do buzi i widać, że chce sobie ulżyć.
Demonique a u Kubusia widać już ząbki? Czy ma spuchnięte dziąsła? Bo u Zuzy w miejscu dolnych jedynek ma bielsze dziąsła i jak dotykam palcem to czuje taką jakby górkę.
A ja z Zuzką nie chodzę do kościoła bo musiałabym wejść po schodach, jest podjazd dla wózków ale i tak ktoś by mi musiał pomóc, a mąż akurat tak pracuje że nie możemy iść razem :/ wiadomo, że może jakiś dobry człowiek by się znalazł i mi pomógł, ale ja nie lubię się prosić o pomoc.
Dzisiaj jest rocznica poczęcia Naszej Córeczki
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
U nas w kościele mały śpi pierwsze 30 min, potem guga sobie i ogląda sufit
Dziś w nocy przez te ząbki i katar obudził się o 1, nakarmiłam go i położyłam, potem zapłakał o 5:30 więc też nakarmiłam i spał do 9 pierwszy raz
Przez ząbki jest bardziej marudny w dzień, tzn bawi się bawi i nagle przypomina sobie że go boli więc jęk i łapki do buzi szybko.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Olga oj wracają wspomnienia tyle się wydarzyło przez ten rok, że wydaje się jakby to było wieki temu
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Moje dziecko wpada w histerie na widok dziadków Babcie mogą być ale dziadkowie łoooo jakiś horror
Kurcze może moja też taka zmierzła przez dziąsełka sprobuje jej coś kupić i posmarować.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M-brava ja też dowiedziałam się w październiku o ciąży i to późno.
Irina przeszła dzisiaj w nocy samą siebie. Wstała dwa razy o 1:30 i o 4:30. Je mało tylko 60/70ml i dlatego budzi się z głodu. Może to właśnie te zęby? Nie ma apetytu a żołądka nie oszukasz.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
jak ja nie lubie takiej pogody
Mój brzdac przeszedł samego siebie zasnal o 18.40 a wstał o 6 rano sama byłam w szoku najadł sie pogugał i zasnął a ja spijam kawke i jem sniadanie
musze na zakupki pomykac bo w lodówce pustki ale musze na męża poczekać bo gdzie umknal
kurde te zeby sa okropne......moj maly tez gryzie piastki ale nie wiem czy to na zeby...a slini sie strasznie....
od dziś jestem na dietce jogurtowej musze 4 kg schudnac tak postanowiłam
ok zmykam do sklepu po zakupy
milego dnia
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już wyprasowałam koszulę Igorowi. Na 10:00 rozpoczęcie roku. Ja stresa będę miała jutro. Mam nadzieję że Igor da radę i będzie grzeczny.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa