BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #737010 przez joasia10015
Hejjj dziewczyny :dry:
No to Miłciu w przedszkolu-po prostu w to nie wierzę :unsure: :unsure: :unsure:
Tata z nim pojechał,było troszkę łez ale na pewno nie tyle ile sie spodziewałam :ohmy: Byłam pewna że mąż przyjedzie po godzinie albo dwóch a on po 15 min.był w domku :unsure: A teraz ciagle myslimy o nim -co robi jak sie zachwuje,czy mu nie jest smutno...Na najlepszy pomysł wpadł mój małż -że powinni miec monitoring żebysmy mogli zobaczyc jak dziecko sie zachowuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Wieczorkiem napisze jak mu poszło :blink:
Ale ogólnie jestem z niego baaaardzoooo dumna :blush:
Kurcze aż mi sie łza kręci w oku :blush: (a płakałam juz jakies 3 razy ;) :blush: )

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #737017 przez joasia10015
Apropo Waśniewskiej -tej sukiii B) B) B) B) (a gdzie tam suki-suka opiekuje sie swoimi szczeniakami baaardzo troskliwie )to dalabym jej dożywocie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11 lata 4 miesiąc temu #737033 przez tysiiiak
A idzcie w żoładku mnie ściska jak widzę tą wyrachowaną mordę Katarzyny W. :angry: :angry: :angry: Mam nadzieję że dostanie dożywocie bez możliwości ubiegania się o warunkowe ale w naszych polskich realiach raczej niemożliwe i pewnie po roku coś odwali i do psychiatryka ją wezmą i z tamrąd wyjdzie po kilku latach leczenia. Babsko !
Jak można zrobić coś takiego takij małej niewinnej istotce, która kocha nas całym swoim serduszkiem ;( Płakać się chce :(
Jeszcze media zrobiły z niej celebrytkę :angry: :angry: :angry:

Olga Masz prześliczną truskaweczkę :kiss: :kiss: :kiss: no cud, miód truskawka :D do zacałowania :D

Joasiu rozumiem, że to Ty najwięcej płakałaś :P ? hehe Pewnie Miłek wróci zadowolony i będzie opowiadać braciszkowi jak było faaajnie :D

11 lata 4 miesiąc temu #737045 przez KarinaM
Joasiu ja też myślę jak tam Igor w tej szkole. On na początku jest nieśmiały więc ma problemy z zawiązaniem przyjaźni.

A tą morderczynię też wpakowalabym do więzienia na dożywocie bez możliwości wcześniejszego zwolnienia.

Olga a młoda piękna. No i jak tu niekochać takiego malenstwa.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #737086 przez Olga60
Natasza druga drzemka rozpoczęta, a mi się straaaasznie chce spać, bo mała o 3 na jedzonko się obudziła i po nim przez godz po ciemku nawijała i popiskiwała :cheer:

Karina ogłaszam, że moja przeszła na 120ml i je co 2, 5-3 godz :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #737089 przez kinia90
hej. jestem załamana.... mój mąż jest zawodowym żołnierzem i chca go wysłać na misję do syrii!!!!!!!!! faceta z dwójka małych dzieci.... a co da katarzyny tej szmaty wydaje mi się ze dostanie 25 lat niestety chociaz mam nadzieje ze w wiezieniu bedzie miala przes..ne i zostanie potraktowana w najgorszy sposob

11 lata 4 miesiąc temu #737091 przez anek
u nas tez pierwszy dzien szkoły.Rano łezka poleciała ale jak zaprowadziłam Sz.do klasy to juz mamusia nie była potrezbna.Szymek ma stresa bo jesty w nowej klasie(chodzi o pomieszczenie) i nowa Pani Go uczy.znając Go to szybko zaklimatyzuje sie, boje sie tylko zeby sie bardziej nie rozbrykał bo on do tych grzecznych to raczej nie nalezy.

Olga truskaweczka słodziaszna, a uśmiech boooskii:)

Szukam jakiegos kombinezonu polarkowego dla Młodej bo kurde tak jest zimno.wczoraj ubrałam ją w taką kurteczke -misia +dresiaki grubsze i rączki lody były.chyab kombinezon wygodniejszy bedzie.

11 lata 4 miesiąc temu #737101 przez Olga60
Kinia współczuję, ale może jeszcze nie wszystko przesądzone :huh:

Też uważam, że katarzyną w. powinny się zająć odpowiednie osobniczki, tak żeby jej morda w końcu przestała się śmiać! Ale niestety mówili, że jest pod specjalnym nadzorem, właśnie z powodu ewentualnego zagrożenia :evil:

11 lata 4 miesiąc temu #737107 przez Olga60
Anek ja kupiłam taki misiowy ocieplany w smyku w lipcu, fajna obniżka była, więc od raz wzięłam, tym bardziej, że nad morze wyjeżdżalismy i musiałam coś cieplejszego zabrać , kupiłam roz 74

11 lata 4 miesiąc temu #737109 przez KarinaM
Olga moja nieraz zjada 120 ml ale rzadko. Najczęściej w nocy zje jak ma dłuższą przerwę. No i za każdym razem robię 120ml bo nie wiem ile zje.

Kinia współczuję ale może jeszcze nie jest to przesądzone?

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #737110 przez demoniqe
na żeby najlepszy jest Dentinox podobno!

Idę właśnie do apteki bo mały już marudzi od rana z zębami

11 lata 4 miesiąc temu #737126 przez Gusia
Dzień dobry :)
No my czekamy na list do której szkoły przyjmą Olka, chodził tu 3 lata do szkoły , potem 3 lata w Pl bo mieliśmy wracać ale ze zmieniliśmy zdanie, mieszkanie w Pl wynajelismy i zostajemy tu na stałe, po 8 latach cieżko przywyknac do polskiej rzeczywistości, a nie wyobrażałam sobie ze ja z dzieciaczkami będę w Polsce a mąż w Anglii .
Przez pierwsze 1,5 roku byliśmy osobno i obiecalismy sobie ze nigdy wiecej , wiec współczuje dziewczyny tym które zmuszone sa do rozstan :((((

Olek troche stresa ma bo jednak przez te 3 lata troche ten angielski mu wyparowal z głowy pomimo angielskiego w Pl, ktory był na śmiesznie niskim poziomie :(
Zobaczymy, moje dziecie tez należy do tych niesmialych ale mam nadzieje ze szybko zaklimatyzuje sie :)

Co do tej Wasniewskiej to dożywocie i ciężkie roboty a pieniadze z pracy powinny zasilić jakieś chore albo opuszczone dzieci !!!!
A tak sie jeszcze zastanawiam gdzie jest " tatuś " małej Madzi ????? Według mnie tez coś tam mieszal i tez powinien iść siedzieć, tak jak jego matka !!!
Nie sądzicie ze celowo nagłośnili o matce marderczyni , chroniąc " tatusia i babcie ".
Tak została nagłośniona ta sprawa ze nie sposób było tego zakończyć wiec wystawili Wasniewska jako kozła ofiarnego , jak dla mnie powinni wszyscy troje odpowiadać za to co sie stało !!!!!!

11 lata 4 miesiąc temu #737136 przez Domiś91

11 lata 4 miesiąc temu #737142 przez Gusia
Jest juz wyrok, slyszalyscie, nosz kurna nie wierze 25 lat !!!!!!!
Co za kraj !!!!!!!
25 lat ????????????
ta kobieta powinna byc oskarzona o morderstwo, zbeszczeszczenie zwlok, oszukanie opinii publicznej, narazanie panstwa na zbedne wydatki, skladanie falszywych zeznan, ucieczke podczas procesu (+kolejne koszty poszukiwan), lista powinna byc dluzsza. Jesli jej wina w sprawie morderstwa wzbudza jakiekolwiek watpliwosci (czyli 25 lat) to powinni dodac kolejne 25 za pozostale przestepstwa.... ona powinna prosic o lagodny wymiar sprawiedliwosci a nie o uniwiniennie..... calkowicie bezczelna!!!!!!!!!!!!!

11 lata 4 miesiąc temu #737150 przez KarinaM
Dla mnie wyrok jest za łagodny.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka