- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To jest qrwa masakra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
wasniewska to pikuś! Dziś się rozpoczął proces rodziców 1, 5rocznego Szymonka, co go ojciec skatował, a potem w meczarnich dziecko konało 3 dni, jak jego rodzice jeździli z nim po polsce szukając miejsca gdzie go wrzucić
To jest qrwa masakra
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kurcze masakra będzie z tym ubieraniem!!
Wczoraj trochę musiałyśmy pozałatwiać w urzędach i to było okropne na dworze zimno więc Weronisia opatulona w pomieszczeniu ciepło to trzeba było odkrywać żeby się nie zgrzała a to dopiero wrzesień jak to będzie w grudniu te kombinezonyyyyyy. My jesteśmy wyposażone w kombinezony doskonale jakoś wszyscy mieli chęć nam je dawać i mamy chyba z pięć sztuk no nic będziemy się przebierały hihi.
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Co do tego co olga napisała - masakra, mam nadzieje ze ich kara będzie dużo większa niż tej ci*y...
Ja dzisiaj po ginekologu Nie ma zadnej niespodzianki, lekarz przepisał mi tabletki anty ale nie umiem odczytać nazwy W piątek wykupię i wam dam znać
Jutro idę z Tymkiem do pediatry, zważyć go czy dobrze przybiera i zapytać o rozszerzanie dietki
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Żebym nie zapomniała w ROSSMANN-ie są fajne rzeczy dla naszych szkrabów...zabaweczki z fisher price ,przybory do karmienia (tez z fischer ...)bodziaki,kocyki itp.-baaardzo fajne i to w małych przecenach -ja ten pojemniczek do karmienia kupiłam za 24,99 z 29,99 merlin.pl/Fisher-Price-Miseczka-do-karmi...uct/206,1212168.html Jak macie okazje to idzcie zobaczyc
Apropo KATARZYNY KUR*A W. to oglądałam na żywo transmisje z odczytania wyroku i az mnie serce bolało...Ona nie okazywała wogóle jakiejś skruchy czy jak ,jak by nie o nią chodziło Ja pierdziele-jak mozna zabic dziecko tylko dlatego że chciała zyc jak przed ciązą-co to za argument??? żaden nie jest dobry do zabicia ,ale inaczej jak kobieta faktycznie wpadnie w jakiś szok,albo w depresje(nie tłumaczę takiego zachowania ale wiadomo że wtedy kobieta jest nie świadoma)a ta KUR*A z determinacją udusiła córkę,poszła zakopała paląc sobie przy tym papierosa i jeszcze zrobiłą z siebie celebrytkę -ZABIC TAKĄ TO ZA MAŁO !!!!!!!!!
Jeśli chodzi o Miłka to -hmmmm...jak po niego pojechaliśmy to patrzymy a on z dziecmi na placu zabaw przy przedszkolu i jakos tak sam sobie kucał na trawce (myślałam że mi serce pęknie-pomyślałam że smutny,nie zadowolony )A on wiecie co robił?????????????????
Zrywał na trawce stokrotki dla mamusi -zrobił duży bukiet i dał mi na przywitanie ,a po tym pobiegł do dzieci
Pani powiedziała że miał dwie chwile załamki kiedy mu sie smutno zrobiło i poszły łzy jak grochy ,ale pani go zagadała i było ok.Najważniejsze że jutro chce isc Zobaczymy jak to wszystko dalej pójdzie -ale puki co jestem z niego BARDZO dumna i az nie wierzę że synuś już taki duży
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Joasia młody wymiata aż mojego małża to rozczuliło:)
My chyba zażegnaliśmy skok rozwojowy:)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj znowu przy jedzeniu płakała i wypluwala smoka. Nie wiem co Jej jest.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
Joasia boski ten twój synuś!
Nasz Kubuś w nocy ostatnio się przebudzał z płaczem i to czuję że przez zęby bo zaraz znów zasypiał. Ręce ma w buzi non stop. Tak samo gryzaki, grzechotki i pieluchy. Jest wszystkożerny robi sobie przerwę tylko na cycka
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze przed snem mówił że nie chce isc do przedszkola Mam nadzieje że rano nie zrobi szopki
A Mikuś bez wiekszych zmian,uśmieszki coraz piękniejsze i z dnia na dzien coraz bardziej świadomy wszystkiego dookoła
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to ja chyba też będę musiała zaopatrzyć się w tę maść, bo w nocy mała też bardzo niespokojna a i piąstki cały czas w buzi nie mówiąc o ślinotoku...
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Te tabletki anty to OVULAN, bierze je któraś z was?
Dzisiaj Tymuś masakra, marudny, śliny wszędze pełno no i wszystko do buzi pcha.. Ciekawe ile to potrwa zanim wyjdą ząbki
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze że nakarmilam Irinę o 23 to wstała teraz przed 4 na jedzenie. Czyli teraz powinna wstać o 7. Mnie by to pasowało. Budzik ustawiony na 6:30.