BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #737347 przez Olga60
wasniewska to pikuś! Dziś się rozpoczął proces rodziców 1, 5rocznego Szymonka, co go ojciec skatował, a potem w meczarnich dziecko konało 3 dni, jak jego rodzice jeździli z nim po polsce szukając miejsca gdzie go wrzucić :ohmy: :ohmy:
To jest qrwa masakra :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #737356 przez tysiiiak
Olga60 napisał:

wasniewska to pikuś! Dziś się rozpoczął proces rodziców 1, 5rocznego Szymonka, co go ojciec skatował, a potem w meczarnich dziecko konało 3 dni, jak jego rodzice jeździli z nim po polsce szukając miejsca gdzie go wrzucić :ohmy: :ohmy:
To jest qrwa masakra :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

11 lata 4 miesiąc temu #737359 przez Olka!
Olga jaka śliczna laska :-) a jaką ma czapę śmiechową :-)
Kurcze masakra będzie z tym ubieraniem!!
Wczoraj trochę musiałyśmy pozałatwiać w urzędach i to było okropne na dworze zimno więc Weronisia opatulona w pomieszczeniu ciepło to trzeba było odkrywać żeby się nie zgrzała a to dopiero wrzesień jak to będzie w grudniu te kombinezonyyyyyy. My jesteśmy wyposażone w kombinezony doskonale jakoś wszyscy mieli chęć nam je dawać i mamy chyba z pięć sztuk no nic będziemy się przebierały hihi.

11 lata 4 miesiąc temu #737517 przez Domiś91
kara waśniewskiej szm*ty to kpina!!
Co do tego co olga napisała - masakra, mam nadzieje ze ich kara będzie dużo większa niż tej ci*y...

Ja dzisiaj po ginekologu :) Nie ma zadnej niespodzianki, lekarz przepisał mi tabletki anty ale nie umiem odczytać nazwy :P W piątek wykupię i wam dam znać :)

Jutro idę z Tymkiem do pediatry, zważyć go czy dobrze przybiera i zapytać o rozszerzanie dietki :)

11 lata 4 miesiąc temu #737520 przez joasia10015
Hej laseczki
Żebym nie zapomniała w ROSSMANN-ie są fajne rzeczy dla naszych szkrabów...zabaweczki z fisher price ,przybory do karmienia (tez z fischer ...)bodziaki,kocyki itp.-baaardzo fajne i to w małych przecenach -ja ten pojemniczek do karmienia kupiłam za 24,99 z 29,99 merlin.pl/Fisher-Price-Miseczka-do-karmi...uct/206,1212168.html Jak macie okazje to idzcie zobaczyc :side:

Apropo KATARZYNY KUR*A W. to oglądałam na żywo transmisje z odczytania wyroku i az mnie serce bolało...Ona nie okazywała wogóle jakiejś skruchy czy jak ,jak by nie o nią chodziło :ohmy: Ja pierdziele-jak mozna zabic dziecko tylko dlatego że chciała zyc jak przed ciązą-co to za argument??? żaden nie jest dobry do zabicia ,ale inaczej jak kobieta faktycznie wpadnie w jakiś szok,albo w depresje(nie tłumaczę takiego zachowania ale wiadomo że wtedy kobieta jest nie świadoma)a ta KUR*A z determinacją udusiła córkę,poszła zakopała paląc sobie przy tym papierosa i jeszcze zrobiłą z siebie celebrytkę -ZABIC TAKĄ TO ZA MAŁO !!!!!!!!!

Jeśli chodzi o Miłka to -hmmmm...jak po niego pojechaliśmy to patrzymy a on z dziecmi na placu zabaw przy przedszkolu i jakos tak sam sobie kucał na trawce (myślałam że mi serce pęknie-pomyślałam że smutny,nie zadowolony :( :( :( :( )A on wiecie co robił????????????????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Zrywał na trawce stokrotki dla mamusi -zrobił duży bukiet i dał mi na przywitanie :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: ,a po tym pobiegł do dzieci :)
Pani powiedziała że miał dwie chwile załamki kiedy mu sie smutno zrobiło i poszły łzy jak grochy ,ale pani go zagadała i było ok.Najważniejsze że jutro chce isc :) Zobaczymy jak to wszystko dalej pójdzie -ale puki co jestem z niego BARDZO dumna i az nie wierzę że synuś już taki duży :blink:

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #737558 przez KarinaM
Joasiu gratuluję takiego synka. Niedosc że dzielny to pamięta o mamusi żeby zrobić Jej przyjemność. Poprostu super. Tylko pozazdrościć.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #737563 przez munnecabrava
ehhh niestety tak wygląda wymiar sprawiedliwości, ale w więzieniu nie będzie miała źle...i to jest najgorsze, ja jednak wierze w taką inną sprawiedliwwoość, kiedyś do niej dotrze co zrobiła i to dopiero będzie ból...

Joasia młody wymiata ;) aż mojego małża to rozczuliło:)

My chyba zażegnaliśmy skok rozwojowy:)

11 lata 4 miesiąc temu #737571 przez KarinaM
A moja młoda coś nie wytrzymuje do 19:00 na kąpiel. Zjadła o 18:00 i sama usnęła o 18:30. Dałam Jej chwilę i o 19:00 zaczęłam przygotowania do spania i kąpieli. Jak Ją rozbierałam to obudziła się bez płaczu. Po kąpaniu pośmiała się do mnie i usnęła. Muszę dać Jej jeść około 22:00 to może wstanie raz w nocy.
Dzisiaj znowu przy jedzeniu płakała i wypluwala smoka. Nie wiem co Jej jest.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #737587 przez KarinaM
M-brava jak tam formalności? Czy może już kupujecie rzeczy do mieszkania. A może już zaczynacie malować ściany?

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #737636 przez demoniqe
Pani aptekarka powiedziała żeby tego Dentinoxu nie stosować non stop tylko bo przestanie działać, ale moja siostra dwójki dzieci zęby na nim przeżyła :)

Joasia boski ten twój synuś!

Nasz Kubuś w nocy ostatnio się przebudzał z płaczem i to czuję że przez zęby bo zaraz znów zasypiał. Ręce ma w buzi non stop. Tak samo gryzaki, grzechotki i pieluchy. Jest wszystkożerny :) robi sobie przerwę tylko na cycka :)

11 lata 4 miesiąc temu #737668 przez joasia10015
Dzięki dziewczyny -fakt mój Miłciu często mnie tak zaskakuje -a to bukiet liści mi przyniesie ,a to kwiatki koniczynki :blush: KOchany jest ,a bukiety pięęękneeee :kiss: Może dlatego że mamusia pracowała kiedyś w kwiaciarni ;)
Kurcze przed snem mówił że nie chce isc do przedszkola :( Mam nadzieje że rano nie zrobi szopki :(
A Mikuś bez wiekszych zmian,uśmieszki coraz piękniejsze i z dnia na dzien coraz bardziej świadomy wszystkiego dookoła :blush:

11 lata 4 miesiąc temu #737672 przez ewela86
joasia ale masz superaśnego synusia:) widać że zakochany w mamusi!

to ja chyba też będę musiała zaopatrzyć się w tę maść, bo w nocy mała też bardzo niespokojna a i piąstki cały czas w buzi nie mówiąc o ślinotoku...

11 lata 4 miesiąc temu #737684 przez Domiś91
Joasia super synuś :) Mam nadzieje że mój Tymuś też będzie taki wspaniałomyślny i będzie mi robił takie niespodzianki :kiss:

Te tabletki anty to OVULAN, bierze je któraś z was? :)

Dzisiaj Tymuś masakra, marudny, śliny wszędze pełno no i wszystko do buzi pcha.. Ciekawe ile to potrwa zanim wyjdą ząbki :)

11 lata 4 miesiąc temu #737708 przez tweety
hehehe, pobudka i kupa w nocy. ale masakra uspic dziecko po takiej kupie. pierwszy raz tak mam. sama sie tak rozbudzilam ze nie moge zasnąć

11 lata 4 miesiąc temu #737709 przez KarinaM
Ja po każdym nocnym karmieniu nie mogę zasnąć. Nie wiem dlaczego.
Dobrze że nakarmilam Irinę o 23 to wstała teraz przed 4 na jedzenie. Czyli teraz powinna wstać o 7. Mnie by to pasowało. Budzik ustawiony na 6:30.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka