BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #737174 przez kinia90
znajac nasza polska rzeczywistosc wyjdzie po 15 latach za dobre sprawowanie... i ile wtedy bedzie miała 38 lat cale zycie przed nia i dalej bedzie szalec mam nadzieje ze juz nigdy nie bedzie miała dziecka i nie zazna tak wielkiej milosci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #737180 przez anek
KInia a u męza to propozycja ze moze jechac czy juz przesądzone?

Strasznie drogie te kombinezony , chyba musze wybrac sie do lumpka.

Jejuuu jak zimno, przyniosłam z garazu grzałke i grzeje w chałupie bo lodownia.ja jestem straaaszny zmarzluch.

Mąż przyjedzie za 2 tyg i kupujemy piec gazowy bo nie wyrobie zx paleniem przy dwójce.

oooo jest moj szkolnik:)

11 lata 4 miesiąc temu #737188 przez tweety
dajcir znac jak w tej szkole. i przedszkolach :)

masakra. 25 lat to jakas paranoja!!!!

11 lata 4 miesiąc temu #737189 przez kinia90
on odmówił ale powiedział że prawdopodobnie jest to propozycja nie do odrzucenia czyli wiąże się to z wywaleniem z jednostki... wole nie miec pieniedzy i zeby on nie mial pracy niz nie miec męża!!! w życiu mu nie pozwolę tam jechać przecież dla tych zasranych syryjczyków nie ma żadnej świetości giną cywile niczemu niewinne dzieci i to w jaki sposób... jeszcze obama zamiast pomóc rozpęta wojne tak jak bush w afganistanie a ich celem co bedzie kasa kasa i kasa. Wiem, że jest to okropnie egoistyczne z mojej strony ale no nie pozwolę mu jechać ma rodzinę niech jadą generałowie i inni z kilkoma belkami na ramieniu a nie wysyłać młodych chłopaków na śmierć!!!!! Wiem, że

11 lata 4 miesiąc temu #737241 przez ewela86
kinia tez bym nigdzie nie puściła męża!!! masz rację. Po co oni w ogóle się tam pchają???!!!

oj dobrze że sie dzisiaj poprawiła pogoda, bo wczoraj to masakra była...

11 lata 4 miesiąc temu #737257 przez ewela86
wiecie co dziewczyny, ja nie wiem co to będzie w zimę, kiedy bedą ograniczone możliwości spacerowe :huh: tak łądnie śpi na dworzu... usypiam ja w wózku, zakładam moskitierę i wystawiam przed dom i sobie śpiocha a ja ją obserwuję z okna :) :) :)

11 lata 4 miesiąc temu #737270 przez Alex_87
Ewelamoja też spała ładnie na dworze, ale jak było ciepło, a teraz zanim ja ubiorę to się zezłości i tyle ze spania :/ w zimę to będzie w ogóle masakra, no ale wtedy to już przejdziemy na spacerówkę więc może będzie lepiej :unsure:

A co do Katarzyny W. no i co z tego, że dostała te 25 lat? Skoro będzie utrzymywana z naszych podatków, będzie miała ciepło, jedzenie dostanie za darmo, powinni ją zamknąć w kamieniołomach.

Kinia w TV mówili, że Polska nie będzie wysyłać naszych do Syrii, coś się zmieniło?

11 lata 4 miesiąc temu #737280 przez kinia90
Alex oficjalnie oczywiście nie a co innego jest w rzeczywistości... niestety. Polska jest pionkiem Ameryki a skoro ta chce sie włączyc do wojny to i my jako ich "sojusznik" tez...

11 lata 4 miesiąc temu #737281 przez KarinaM
No mój pierwszoklasista wrócił zadowolony. Odrobił lekcje. A teraz obiad i będzie sobie grał na kompie.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #737283 przez ewela86
alex właśnie teraz póki co nie jest źle bo jak zaczyna krzyczeć na dworze to szybciutko można wrócić, a w zimę nie dość że tyle mecyji z ubieraniem to jeszcze potem trzeba rozbierać :ohmy: nie za ciekawa perpektywa :( LATO NIE ODCHODŹ!!!

11 lata 4 miesiąc temu #737304 przez vika
ja mam dentinox N i jestem z niego zadowolona,na noc jak posmaruje to mam całą przespaną a wcześniej marudziła i nerwowo kładła pięśći przez sen aż ćmokało :< co do Katarzyny to ja nie mog się wypowiedzieć bo dla mnie to wszysto jest do dupy ....dawno ktoś powinien ją wysadzić w powietrze Brrrr jak widzę tą jej uśmiechniętą morde to aż mi się żygać chce :<

11 lata 4 miesiąc temu #737307 przez vika
OLGA super śliczna twoja niunia :* hehee uśmieszek bomba :)

KINIA zrobiła bym dokładnie to samo co ty....wolę mieć męża w domu niż pieniądze....pewnie jakoś się ułoży i może dadzą jemu spokój :0

11 lata 4 miesiąc temu #737316 przez Alex_87
No to rzeczywiście przerąbane Kinia :( Ja Ci się wcale nie dziwie, że jesteś wkurzona. I niby w imię czego ta wojna? A dzieci potrzebują ojca.

Olga śliczną czapeczkę ma Twoja niunia :)

Ewela no to ubieranie jest najgorsze, jak moja czasem zacznie ryczeć to się cała spoci, no to wiadomo, że od razu trzeba do domu wracać bo zaraz przewieje. Mam nadzieję, że im starsze to jakoś bardziej da się czymś zainteresować i posiedzi w tym wózku.

Mówicie że jakiś Dentinox jest dobry, muszę zapisać. Rany czy Wasze też mają tak spuchnięte dziąsła? Moja od przodu jakby miała takie normalne, ale jak wzięłam palcem dalej to od tyłu ma tak spuchnięte, że aż się przeraziłam, od rana wybucha co jakiś czas płaczem :( i już masowanie dziąsełek nie pomaga, bo ma obolałe :(

Ja też chyba muszę kupić jakiś kombinezon na jesień, bo mam tylko zimowe, a teraz jak jest tak zimno to trzeba i spodnie i jakąś kurtkę założyć, a kombinezon jest wygodniejszy.

11 lata 4 miesiąc temu #737327 przez tysiiiak
Kinia mam nadzieję, że się ułoży i nie będziecie musieli podejmować żadnej decyzji i mąż zostanie w kraju i z pracą. Masz rację żadne pieniądze nie są tego warte!

Ehh co do wyroku to masakra!! Taka osoba nie nadaje sie do życia w społeczeństwie :angry: Mam nadzieję że nieźle ją zgnoją w wiezeniu!

JA też jestem przerażona tym całym ubieraniem :ohmy: Masakra !
Ledwo się wrzesień zaczął a mnie już jakiś katar chwyta :(

11 lata 4 miesiąc temu #737345 przez KarinaM
Moja też nie lubi się ubierać. Jak zakładam Jej sweterek to jest płacz. Uspakaja się po chwili.

Igorek

Irina

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka