- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tymczasem my podajemy marchewke i dzisiaj nawet byla marchewkowa kupa. musze spytac mamy czy to dobry objaw. no i jak kupa byla raz dziennie to dzisiaj juz 4. a to raczej dziwne, nie wiem czy nie odstawimy marchewy... byloby mi przykro.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Ps.
Elektryk umówiony
Gaxownk też
Akt notarialny w piątek
a w sb walczę ze ścianami samotnie bo małż w pracy
Zorganizowałam ślub w miesiąc to zorganizuję i remont w tydzień
hehehe powinnam się ogłaszać masz coś zybko do zorganizowania pisz
PAmiętam jak w pracy miałam w pt o 15 do zrobienia reekrutację na pn wyjazd na szkolenie za granicę ;P:P 2 osoby hehehe udało się z badaniami ze wsystkim
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na grouponie jest dziś promocja Pampersów www.groupon.pl/oferty/cala-polska/bdskleppl-Sp-z-oo/26254692
az tak super tanio to nie jest. ja kupilam w realu 150 razy pieluszki 3 za 79zl czyli 0,53 grosze za pieluszke. a tu jest 224 za 139zl czyli 0,62 za pieluszke. wiekszy zestaw to 448 pieluch za 269zl czyli 0,6 groszy za pieluche. ciagle zwykle sezonowe przeceny z reala sa lepsze.
- KarolciaZumba
- Wylogowany
- budujemy zdania
Od paru dni mój brzuch jest twardy jak kamień ,zazwyczaj pod koniec dnia, napina się strasznie i czuję ból w krzyżu jak na @ ale wszystko do przetrzymania, bóle się dziś nasilają czy to jakiś początek skurczy? Dodam,że brzuch potrafi być taki twardy przez cały wieczór, Czy jak zwykle szukam tylko pretekstów do porodu
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Mamuśki poratujcie swoją wiedzą
Od paru dni mój brzuch jest twardy jak kamień ,zazwyczaj pod koniec dnia, napina się strasznie i czuję ból w krzyżu jak na @ ale wszystko do przetrzymania, bóle się dziś nasilają czy to jakiś początek skurczy? Dodam,że brzuch potrafi być taki twardy przez cały wieczór, Czy jak zwykle szukam tylko pretekstów do porodu
Skoro z nami jeszcze piszesz to chyba nie rodzisz ja bym nie jechała jeszcze do szpitala, gdyby nie odchodzące wody, to pewnie bym jeszcze przetrzymała kilka godzin.
Jeśli nie masz bardzo daleko do szpitala to przy pierwszym porodzie powinnaś zdążyć
A liczysz sobie skurcze? Jak masz rzadziej niż co 5 min to siedź w domu jeszcze
M-brava Ty jesteś nerwus? Witaj w klubie, bo ja też
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja moją też nieraz w nocy odkladam bez odbicia bo noszę noszę a Ona nic.
Irina bardzo mało dzisiaj zjadała. Co 3 godziny jadła 60/70 ml. Jak przyjechał mąż to popatrzył na dziąsełka i powiedział że bardzo możliwe że wyjdą Jej jedynki na dole. Może dlatego nie ma apetytu i przy jedzeniu płacze?
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mojego paskudniika nie obijam bo najczęsciej zasypia przy butli dopiero później jak się obudzi to jest wieka lawina beków. Tym bardziej że moje dziecko je na leżąco nie u mnie na rękach Bo na rękach zawsze się bardzo krztusiła. Tylko jak się ją kładzie na boczku to ładnie zjada.
Próbowałam dać jej dzisiaj słoiczek i nagle paszcza odmówiła przyjęcia łyżeczki no zakleszczyła i i nie .
A soczek jadła ładnie z łyżeczki.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja tej złości to aż wpadam w histeryczny płacz, chodzę i gadam do siebie normalnie idealny przypadek na doktorat
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja też nie zawsze odbijam jak widzę, że Kubita zasypia przy cycu to nie chce go rozbudzać a czasem jest tak że przy jedzeniu sobie beknie prosto w cyca
Alex przestań się obwiniać każdy ma swoje granice wytrzymałości a przecież krzywda się Zuzce nie dzieje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Byliśmy dziś u pediatry bo Kubula coś kasłał i ma jakby zapchany nosek ale osłuchowo wszystko si mam mu tylko wit. c podawać
Doktor kazała nam już wprowadzać soczki po kilka łyżeczek po 4 mscu kaszki i dania jednoskładnikowe a po 5 już zupki. Tylko mówi, że jeżeli nie mam swoich warzywek to do roku lepiej podawać słoiczki hmmm
No i dziś dałam 3 łyżeczki soczku marchewkowego to było takie bleee jakbym mu
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja też niechętnie próbowała nowości, zresztą potem ulewala, szczególnie po soczkach. Zrobiłam więc parę dni przerwy i teściowa zrobiła dynie z ziemniakiem (oczywiście z jej ogródka) no o dziwo ładnie jadła, ale zaraz wszystko na zewnątrz
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Zuzka to czasem przysypia przy cycu, ale jak beknie to aż się przebudzi i popatrzy ze zdziwieniem na mnie takimi wielki oczami
A mnie część osób mówi, że w słoiczkach to też niewiadomo co jest i lepiej samemu gotować, ale z drugiej strony skąd mam wiedzieć czy warzywa nie rosły przy autostradzie? Zresztą chyba produkcja takich słoiczków teraz jest lepiej kontrolowana niż kiedyś...
Póki co nakupiłam deserków Bobovity z promocji ale takich kilku składnikowych, ale w Kauflandzie była teraz promocja na Gerbera i kupiłam jabłuszka, chciałam też marchewkę ale nie było :/
No i za jakieś 2 tygodnie zaczniemy działać