- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas kiepski dzien.Lencia płakała duzo, nic nie pomagało-noszenie, cysio, zabawy.miałam jechac na zakupy ale zrezygnowałam.szkoda mi było jà zostawic.
Joasia miałam Ci wczoraj pisac ze to moze byc cisza przed burzą.najczesciej pierwszy dzien jest super bo dziecko nie wie co go czeka.unas najgorszy był poerwszy tydzien i zawsze pierwszy dzie po dluzszej przerwie np.choroba, ferie.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
No ale mam nadzieję, że uda mi się w końcu wyskoczyć na takie mega zakupy
Demonique ja wymacałaś te górne jedynki u Kuby? To tak jakby było je czuć od przodu, jak podniosłaś górną wargę? Bo ja dziś odkryłam, że Zuzka od przodu u góry ma 4 ząbki prześwitujące przez dziąsła, ale w sumie nie wiem od kiedy tam są
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
W nocy dwa razy wstawałam o 1:30 i 5:00. A teraz o 6:20 moja dziewczynka stwierdziła że koniec spania. Lecę Ją przebrać i zaczynam codzienne szykowanie do szkoły.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
ja od 6 na nogach byliśmy wczoraj na szczepieniu mały nasz olbrzym wazy 6500 byłam w szoku normalnie... popłakał troche przy szczepieniu ale nie dużo i spał cała noc niedawno sie obudził dostał mleczko i zasnąl znowu.
A ja skorzystając z okazji weszlam na forum i pije kawke i jem buleczke dziś szybciej bo jade na zakupki bo niestety mąż wyjezdza w trase dziś ale naszczescie na tydzien tylko
A ja na dietce od poniedziałku i juz czuje sie lżejsza choc jeszcze nie wchodziłam na wage
zmykam posprzatac a potem zakupki
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzisiaj jade do galerii na zakupy musze kupic jakis naszyjnik na chrzciny, moze znajde jakas kiecke fajna... zatrudnilam juz moja mame do Klaudii.
Joasia daj znac jak dzisiaj poszło szykowanie do przedszkola
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co do zasypiania jak na razie porażka kilka dni pospała Iga w łóżku teraz takie histerie urządza co prawda nie poddaje się za każdym razem kładę ją do łóżeczka ale i tak kończy się tak że usypia na rękach i wtedy łóżeczko- zasypianie zajmuje nam hmm 40 min a ja po nim jestem wyczerpana
Kupiłam krzesełko do karmienia które polecały dziewczyny na kwietniówkach. Poczytałam opinie w necie i jest godne polecenia i cena przyzwoita! Ma sporo funkcji - regulowana wysokość, regulowane oparcie i tacka allegro.pl/praktyczne-krzeselko-stolik-d...lay-i3498303694.html
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
A bierzesz tabletki ? Może od nich takie humorki ?
Karina Ty to masz z rana energi jakieś extra moce chyba w Ciebie wstępują ja z rana to tylko o kawie marze
sisina fajnie, że czujesz efekty diety zawsze to lepsza motywacja
Alex czasem trzeba pozwolić innym zająć się dzieckiem a samej gdzieś wyjść i się wyłączyć Ja wczoraj byłam z tatą na zakupach ze 2 godziny a moja mama spacerowała z Kubuniem Tatuś postanowił kupić córeczce kurteczke na jasień
Kubulek spał cały czas i jak wróćiłam to jeszcze z godzine pokimał byłam w szoku
Wy uczycie usypiać dzieci w łóżeczku a ja chyba odzwyczajam tak ostatnio zauważyłam Idiotka ze mnie - sama sobie pod górkę robię Ale na rączkach szybciej
Kubula przez 3 tygodnie przybrał 165 gr. Lekarka nic nie mówiła ale to chyba troche mało
A i za waszym przykładem przyjrzałam się dokładnie dziąsełkom i przy lewej górnej jedynce ma mega czerwone dziąsełko ale innych objawów brak i myślę, że im później tym lepiej
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Przy drugim dziecku staram sie maksymalnie cieszyc macierzynstwem bo niestety prz synusiu te wszystkie troski, kłotnie troszke mi je przyćmiło.
Alex z pierwszym dzieckiem tez po zakupach biegłam na złamanie karku.teraz wiem ze nic sie Lenusce nie stanie, nawet jak u babci troszke pomarudzi to przeciez nic jej nie ebdzie.jak wychodze staram sie wszytskie jedzonka, katarki zostawiac za drzwiami i skupiac sie na sobie(moze egoistycznie).babcia ma telefon w razie gorszej akcji zawsze moze do mnie zadzwonic.
Dziewczynki mamy zdrowe , sliczne dzieciaczki i to najwazniejsze.(wiem ze banalne ale taki ejst fakt).
Moja gwiazda tez co 2 godz urządzała dzisiaj pobudke, ale nie to ze głodna tylko chyba chciała pociumkac cycusia.
Synus w szkole a ja ide wstawiac obiad.mam nadzieje ze dziisja bedzie lepszy dzien niz w wczoraj i uda mi sie wyskoczyc na zakupy.
To krzesełko co Pauluska wstawiła tez polecam, miałąm wypróbowałam i sprawdziło sie w 100%.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a chwalilam sie wam ze w niedziele moj synus obrocil sie z pleckos nz brzuszek? postekal postekal i sie obrócił. potem popatrzyl na swiat na brzuchu i buch, znowu na plecy. ale matki nie bylo, kupowalam sledzoe. zla jestem jak nie wiem co ze tego nie widzialam i czekam na powtórkę
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Krzesełko właśnie wczoraj mąż ze strachu zniósł, prawie identyczne ja te co Pauluska pokazała, fajne jest to, że mała już może z niego korzystać, przez regulowane siedzisko no i wysokość.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
U nas trochę zawirowań...wczoraj jedno oczko po nocy Kacperek miał zaropiałe, potem mu przez cały dzień łzawiło. Ponieważ okulista na NFZ i tak w Kielcach, to poszliśmy prywatnie. Okazało się, że mały ma zatkany kanalik łzowy, dostaliśmy maść z antybiotykiem i polecenie masowania. Mam nadzieję, że przejdzie. Okulistka powiedziała, że jeżeli nie pomoże, to konieczne jest wtedy udrożnienie ze znieczuleniem miejscowym.
Mam nadzieję, że nie będzie takiej potrzeby...
tysiiiak u nas też Kacperek bardzo mało przybrał, ale mam nadzieję, że teraz nadgoni .
Alex jakiego Ty uzywasz laktatora? Bo z moim się nie mogę dogadać, a też mi się czasami marzy wyjście:) W najlepszym wypadku udaje mi się 20 mililitrów ściągnąć i więcej ani rusz.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
tweety ja niestety nie mam u siebie w mieście Reala, Auchan czy Tesco czasem proszę szwagierkę, która mieszka w Wawie żeby mi kupiła bo w Auchan wychodzą po 51 groszy sztuka.
Fajne te krzesełko i te Kinderkrafta tez fajne są o których m-brava pisała.
www.groupon.pl/oferty/cala-polska/4Kraft-Sp-z-oo/25954570
Kubuś był wczoraj rozkoszny zero marudzenia! ani razu! i przekręca się na boczki po zabawki!!!tak ślicznie łapki po nie wyciąga
dziś nocka 19:30-4-7:30
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa