- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
moniaaak, odciagasz tak malo? moze dlatego Kacperek je tak czesto, bo zwyczjnie podjada male ilosci..... moja mama tez mowi ze malo ci przybiera na wadze
je na pewno więcej, bo jak mu daję z butli to co odciągnęłam to zjada błyskawicznie.
Poza tym ręką jak wyciskam to więcej leci niż laktatorem. Nim jak robię dużo przerw, to potem przez chwilę leci- tak jakby ściągał tylko ten pokarm który spłynie najniżej.
Do tej pory dobrze przybierał, nie wiem co teraz się stało. Te dziąsełka mu dokuczały, może dlatego?
A co Twoja mama radzi w takiej sytuacji?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
nocka calkiem fajnie. nawet nie pamietam czy wstawalam w nocy do julki ale chyba tak.
Nad podobnym krzeselkiem sie zastanawialam ale na razie sie wstrzymuje z zakupem az julka bedzie siedziec.
Co do nerwusów to tez sie do nich zaliczam. Na razie udaje mi sie panowac na nerwami ktore wywoluje u mnie malutka zazwyczaj tylko mowie ze mnie denerwuje ale bez podnoszenia tonu.
Za to pózniej łukaszowi sie obrywa za byle co.
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki dziewczyny za pocieszenie mam nadzieję że ten wredny humor mnie opuści bo bardzo się to odbija na naszych relacjach ...
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde aż mam doła -wróciłam z przedszkola ,mąż zrobił sniadanko ,uśpił Mikołajka i chciał sie chyba ,,poprzytulac,,a ja wróciłam z takim dołkiem że ani nie zjadłam,ani do niego nie poszłam tylko wzięłam koc i sie przespałam (chyba to moja pierwsza drzemka w dzien od kiedy Mikus sie urodził )
Co do nerwów to jestem mistrzem -mam jak Karina -kiedy małża nie ma to do niego zadzwonie ,nagadam i sie rozłączam -a on tego NIENAWIDZI I ciche dni gotowe Kurcze już nie wiem która pisała (sorki)że nakrzyczała na dziecko bo nie chciało spac-znam to ojjj znammm -tez mam wyrzuty ale znam to Kochane jestesmy tylko ludzmi i czasem zmęczenie,nerwy i hormony powodują takie sytuacje
Kurde DOLINA W CHOLEREEE !!!!
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Sama chodziłam do przedszkola i nie uważam tego za coś złego.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Olga ja też mam 35 lat i inaczej podchodzę teraz do Iriny.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ale moja siostra z kolei duzo plakala jak zaczeła chodzić do przedszkola. I ze stresu moczyla sie w nocy. wiec duzo zalezy od dziecka
Mówicie ze z wiekiem zmienia sie podejscie do bobaskow. no moze. Ja to chyba gowniara do was.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moniaaak to masz pewnie keispki laktator.ja mam aven i b.dobrze ciągnie.
Joasia podejdz do tego tak ze za tydzien , dwa syncio nie bedzie chciał wracac z przedszkola.to jest trudne ale napewno Młay teraz bawi sie z kolegami.jutro pewnie tez jeszcze bedzie płakał ale musicie to przejdz.trzymam kciuki.
Tweety gratulacje dla spryciarza.moja juz prawie , prawie odwraca sie na brzuszek tylko jedna ręka jej przeszkadz i sie wkurza:)
Demonigue oby wszytskie takie dni były jak wczoraj.
Ja zaopatruje sie w makro w pampery, husteczki.
moja koza cos dzisiaj sobie podsypia co chwilke, moze odrabia wczorajszy dzien.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
alexa nie jesteś wyrodną matką -bardzo dobrze że myslisz w ten sposób,też chętnie poszłabym do pracy ale teraz to nie wchodzi w gre,moze za jakies 2,3 lata kiedy Miki pójdzie do przedszkola
Ach jeszcze apropo odbijania dzieci to w dzien Mikiego odbijam ,ale w nocy nie bo sie wybudza,tak samo jak przy zmianie pieluchy -dlatego tego nie robie .Za to jak wstaje ,napije sie troszke to odbija mu sie jak ,,staremu,,za całą noc ,a jesli chodzi o ulewanie to moze z 2 razy w ciagu tych 3 miesięcy mu sie ulało
Kurcze dziewczyny Mikiemu sie baaardzo pocą rączki i stopy -Miłosz mial to samo ale tylko ze stópkami a Miki normalnie jak oblany wodą,mam nadzieje ze wszystko jest ok.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
wczoraj miałam kieski dzien z Leną i wieczorem jak ją karmiłam, usypiałam, przyszedł Szymek i chciał sie przytulic a ja mu powiedziała'idz do pokoju , zaraz przyjde jak małą uspie".poszedł ze łzami i jak przyszłam do niego to spał.miałam straaaasznego doła, zadzwoniłam do męza, wypłakałam sie , no ale nie przeskocze pewnych rzeczy.M.twierdzi ze to juz duzy chłopczyk i to rozumie, mam nadzieje ze tak jest.
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny dzis w ROZMOWACH W TOKU fajny temat - o biciu dzieci ... chyba przyda sie w nie dalekiej przyszlosci bo maja byc sposoby na kare dla dziecka zamiast klapsa w tyłek I niestety mi sie przyda ten temat bo Miłek już klapsa dostał
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A krzesełko do wyrzucenia Stało kilka lat na strychu, nie zabezpieczone i cała tapicerka pogryziona przez myszy, obsiurana, spleśniała i muszę zamówić nowe, a takie fajne było