- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
U nas jest tak, że jak się złoży do 10-tego danego msc-a to od 25 do końca msc-a są pieniążki ja dostałam 24
anek dopiero zauważyłam piękna Lenusia Zresztą wszystkie nasze majowe dziewczynki to same laseczki a chłopcy to przystojniacy że ho hoo
Też uciekam spać bo dziś zrobiłam z Kubą tysiąc kilometrów i nogi mi w tyłek wchodzą trzeba korzystać puki pogoda
Dobrej (przespanej ) nocki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Noc lipna. Irina wstała o 1:00 i 04:30. To byłoby spoko ale o 1:30 mój syn przestraszył się dźwięku. To tylko pies prychnął. Ale już nie spał. No i musiałam iść położyć się z Nim. Za chwilę siku chciał ale że mną chciał iść. Później pić Mu się zechciało. Stwierdził że wytrzyma do rana. No ale poszłam po wodę. A później nie mógł usnać. I tak do 2:30. Jak ja usnęłam to trzeba było wstać do Iriny.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Noc standard, 22.30, 3.30, 7.30
Aaaa i zapomniałam dodać, że dodatkiem do domu jest również biały pies
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jestem trochę podłamana bo Diana już się chyba nie najada moim pokarmem nie wiem już sama... wczoraj cały dzień jednak na piersi była ale wieczorem juz płakała przy cycku i dałam jej butelkę to wypiła 100! Teraz ostatni raz jadła 4.30, godzinę temu próbowałam ja nakarmić ale troche podoiła i się wykręcała z płaczem niedawno chciałam jej dać butelkę ale była juz taka zmęczona że padła... Chciałam sobie ściągnąć laktatorem ale niewiele poleciało...
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
mój mały rano jak wstanie o tej 7 to mało je i płacze przy cycyku, ale potem w ciągu dnia jest lepiej.
Kurcze moja niania jednak dostała pracę w szkole i dupka nie będzie siedzieć z Kubusiem, ale za to zadzwonili z pracy, że na razie odraczają projekt, który prowadzę z braku środków więc nie muszę teraz we wrześniu iść do pracy
Z tego wniosek że do pracy wracam 30 grudnia chociaż od 2 dni próbuje się do mnie dodzwonić prezes siostrzanej firmy, a jak on dzwoni to znaczy, że jest gdzieś robota do zrobienia i pewnie jednak wrócę szybciej do pracy Fajnie bo prezesi wymieniają się mną trochę dzięki czemu mam różnorodność w pracy nooo i czuję się bardzo dowartościowana i potrzebna wszystkim
Kuba nie miał żadnych nieporządanych reakcji po soczku jabłkowym, kupa jest więc wszystko w porządku.
Kuba na razie tylko z plecków na boczki się przewraca i łapie przy tym zabaweczki.
Lecę sprzątać bo w weekend odwiedzają mnie dwie bardzo dawno niewidziane koleżanki z mężami.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Do tego obowiązkowo leć do sklepu po zapas Karmii (polecam malinowe) ja po nim mam cycki pełne jak mleczarnia dlatego nigdy na noc go nie piję, i wypij herbatkę laktacyjną (ja codziennie rano piję Herbapolu).
Spróbuj kochana! Może to chwilowy kryzys. Zawsze lepsza pierś niż wieczne wyparzanie butelek.
Ja naprawdę podziwiam dzieczyny karmiące mm jak wy jesteście w stanie na śpioch zrobić mleko dziecku ja z zamkniętymi oczami cycka wyjmuję, myslenie mam wtedy zdecydowanie wyłączone, jeszcze bym mu kaszy zamiast mleka nasypała do butli
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ewela podzielam zdanie Dominigue.karmi malinowe super sprawa.tez myslałam ze mam mało pokarmu, chciałam Małej dac butelke ale ona nie chce mi pic MM wiec zeby sprawdzic sciagałam jej co 2godz mleczko i najadała sie tym.teraz w nocy ładnie ej cycusia a w dzien musze jej sciągac(nie za kazdym razem ) bo marudzi przy cycku.chyba sie najada bo wytrzymuje 3godz, zobaczymy jak pojde ją zwazyc.
Demonigue to jeszcze posiedzisz sobie troszke w domciu.ja ide od 1 stycznia do pracy.
nocka -2,5,7 i wstawanko.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Demoniqe w nocy mąż robi jedzonko, to jest tylko raz i trwa dosłownie 3min. A butelki gotujemy raz na jakiś czas.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Wczoraj był u nas znajomy i nie miałam jak ściągnąć a pawie cały dzień nas w domu nie było i dałam mm to zjadł 120 i jeszcze cyca pociumkał
Potwierdzam Karmi jest rewelacyjne na laktacje Herbatek nie próbowałam...
Czasem nasza laktacja przechodzi chyba jakiś kryzys Nie stresuj się i przykładaj małą i ściagaj laktatorem i będzie git
Karina współczuję nocki odeśpij w dzień może w miarę możliwości
A mam pytanko do mam karmiących. Jak zaczniecie podawać kaszki to te na mm czy te bez mleka, które się posypuje do swojego ? Bo kolejne ściąganie mleczka to nie brzmi fajnie
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Tysiiiak a może za szybko Kubie leci przed kąpaniem, a jest i tak wkurzony bo śpiący i może dlatego marudzi? Spróbuj ściągnąć trochę może i dopiero dac cycusia. U mnie czasem działa. \
Dziś u mnie dzień też z gorszą laktacją. Mały je błyskawicznie i cycki puste. Albo tak szybko dziś ciągnie albo mniej pokarmu. Idę zaraz na spacer z małym to kupię Karmi.
Kucze wczoraj podczas przytulasów z M. zorientowałam się, że jakoś dawno tabletek nie brałam. Skończyło mi się opakowanie w niedzielę, wyrzuciłam i zapomniałam otworzyć nowego aż do wczoraj wręcz biegłam do szafki po tabletki, ale oczywiście już po noo to czeka mnie kolejny test ciążowy za tydzień