- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Olga u mnie tez są takie pręzenia pod koniec.jaa wtedy przerywam karmienie i nie daje wiecej.wydaje mi sie ze Lenka jest wtedy najedzona tylko chce wiecej a brzuszek pełny i ją boli....sama niewiem.
u mnei to samo, jak Mała zbyt zmęczona i mimo ze jest pora karmienia to sie drze. cycka/butelki nie wezmie.wtedy zasypia i za jakies 15 min daje jej na spiąco zeby ładnie pospała bo inaczej obudzi mi sie za 15min z głodu i koniec spania.namotałam troche.
Nie dawałam jeszcze nic Leni oprócz mleka, moze tez bym spróbowała z tymi soczkami.
aaaa własnie miałam pytac ...Tysiiiak jak kupki??
Demonigue zaaplikuj sobie karmi, moze pobudzi.A moze Kuba taki obrzartuch ze wszytsko wysysa:)
obiad zrobiony, czekam na syncia i wybywamy na spacer.ładna pogoda dzisiaj, Młoda pospała troszke na tarasie a teraz krótka drzema w łózeczku.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Ja kupiłam taką kaszę www.ceneo.pl/15127025 ale nie wiem czy będzie dobra, jakoś tak się skusiłam w Biedrze
Byliśmy dziś na zakupach i chyba skuszę się na takie krzesełko: www.babydesign.eu/produkt/id/42
No i już myślimy nad kupnem następnego fotelika samochodowego, żeby rozłożyć trochę na raty te wydatki, bo akurat u mnie w sklepie są promocje na foteliki.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mała obudziła się z drugiej drzemki, o 12
30 dostanie mleczko i jedziemy do miasta odebrać syna ze szkoły, obiad itd...
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
A kupka coż.. ostatnio było po 3 dniach i na następny dzień też a teraz znów czekam już 5 dzień. Bąki coraz bardziej śmierdzące więc spodziewam się lada moment petardy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Idziemy zaraz dalej spacerować puki jest pogoda
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
U mnie też się czeka na zaświadczenie o dochodach tydzień Dziś złożyłam wniosek, więc do końca września się wyrobie
A powiedzcie mi, jak ja w 2011 studiowałam do marca, a później do końca roku pracowałam za granicą, to nie miałam odprowadzanych składek do Zusu, co nie? To wystarczy, że wypełnię oświadczenie o braku składek?
Olga ja już prawie zamówiłam to krzesełko co Ty, ale dziś pojechaliśmy do największego sklepu dla dzieci w moim mieście i tam wpadło mi to w oko, kosztuje 269 zł :/ ale posłuży przecież przynajmniej rok, no i dla następnego dzieciaczka się przyda, poza tym chce też tam kupić fotelik samochodowy, więc babka powiedziała, że jakiś rabacik będzie echh jak jak wejdę do tego sklepu to mogłabym nie wychodzić tyle tam rzeczy jest
Tysiak też na codzień używam tej maści co w szpitalu, od cioci dostaje (tak w ogóle to ona pracuje w tym szpitalu co rodziłaś ) i jest póki co najlepsza. Chociaż zauważyłam że moja córka ma często skłonności do zaczerwienionej pupy
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alex Ten świat to jednak mały jest A Twoja ciocia pracuje na odziale położniczym albo ginekologicznym czy jakimś innym?
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Tysiiiak u nas wieczorem po kąpieli, jak mała jest bardzo zmęczona i daję jej butle to zaczyna krzyczeć i pręży się, tzn, że chce już tylko spać. W ogóle moja pod koniec każdego karmienia strasznie się pręży , wygina, nie wiem dlaczego
Skąd ja to znam. Tylko że moja to płacze i pręży się przy każdym jedzeniu oprócz nocy i rana. A w dzień to za każdym razem. Nie wiem o co Jej chodzi. Czy to bolą Ją dziasla? Kupiłam dzisiaj homeopatyczny lek na bolesne ząbkowanie Camilia. Mąż zadzwonił do znajomej ktora pracuje w aptece i Ona poleciła ten lek. Zobaczę czy pomoże. Jak wychodziłam z apteki to mama chłopca w wieku okolo roku powiedziała że pomoże że jest dobry ten lek. Zobaczymy jak to będzie. Tam jest napisane żeby podawać 3 razy dziennie ale ja podam Jej tylko raz dziennie bo się boję bo dużo tego jest w tej ampulce na raz. Niby tylko 1ml ale to cała lyzeczka.
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
obkupiłam dzisiaj Lenke w lumpie.Na dostawe trafiłam, same cudenka:)
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Nie wiem czy to zasługa tych kropelek na zabkowanie ale o 15:30 Irina zjadła spokojnie. Nadal mało zjadła bo tylko 100ml ale już bez schiz.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jesssu wróciłam właśnie ze spaceru, dodam, że dla odmiany mała jechała w nosidełku żeby wszystko widzieć. Darła się całą drogę, tylko drzewa ją ratowały, a że mieszkamy na wsi jest ich mało, dostała aż plam z płaczu i w końcu wracała na ręce, bo przecież drugą pchałam wózek i ledwo żyję Koniec spacerów, będzie siedzieć w domu!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
munnecabrava Mój tata ma firmę i czasem mu pomagam z papierami ;P
Co do korzystania z pierwszeństwa to zdarzyło mi się w Ikei
Z tym , że sucho to mi też gin zaraz na pierwszej wizycie mówiła ze będzie i to może nawet trwać jakiś czas zanim wróci do normy, ja odczuwam nadal chociaż karmię MM.
anek Lencia to piękna księżniczka
Kurde jeszcze becikowego nie załatwiłam ;P
Alex_87 Super krzesełko też muszę pomyśleć nad kupnem bo jak wszystko się zbierze razem to bankrut ze mnie będzie ;P
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
U mnie przygotowania do ślubu i chrzcin pełną parą .. jeszcze muszę kupić małemu wdzianko i oczywiście sobie sukienkę
A dziś mnóstwo prania ... Moje dziecko chyba jest chowane na sterydach przez babcię jeszcze dwa tygodnie nosił 62, a teraz spodnie zakładam mu 74, bo 68 ma za krótkie nogawki
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.google.pl/search?q=smoczki+gryzaczki...zek.html%3B298%3B158
Może być fajneeee