- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Ja mam jedną koleżankę z dzieciaczkiem o której już pisałam więc z nią spaceruje Ostatnio się zgadałam też z dziewczyną, z którą leżałam w ciąży w szpitalu i ma miesiąc młodszą córeczkę i mam nadzieję, że uda nam się spacerować tymbardziej, że mieszka jakieś 15 min ode mnie a tak to najwięcej czasu spędzam z mamą a z moimi przyjaciółkami widzę się raz na ruski rok bo każda ma swoje życie mimo to zawsze jest o czym gadać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- Otrzymane podziękowania: 0
W pn malownie
- Olka!
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny pytanie może dziwne ale zaczynam się zastanawiać ile czasu wcześniej zacząć szukać opiekunki, planuję wrócić do pracy dopiero za rok ale sama nie wiem jak to wszystko rozegrać.
Kurcze jak Was czytam, że już podajecie swoim maluszkom soczki i jedzenie, moja panna nawet z butli nie potrafi pić, już tyle podejść robiłam żeby ją nauczyć a ona nic uparła się i nie i nie i nie!!!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do wózka podczas chrztu my mieliśmy przy ławce w kościele i mój aniołek sobie wygodnie spał Troszkę ciężko trzymać na rękach całą Mszę ;P
- sylkaax
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Tez musze ten smoczek gryzaczek kupić, bo tak samo nie umie dobrze włożyć do buzi tego gryzaka, zresztą chyba nawet nie czai, że to może jej przynieść ulgę. A za to gryzie sobie smoczka normalnego, zresztą i tak najlepsza jest ręka, tylko jak czasem szoruje sobie po dziąsłach to mi jej szkoda no i na zmianę dolne i górne, zazwyczaj pierwsze wychodzą dolne, ale jej to chyba wszystkie naraz idą
Jak ubieracie swoje dzieci? Na słońcu gorąco, a w cieniu albo jak zawieje to robi się chłodno, niewiadomo jak ubierać :/
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Polcia uwielbia soczki, najbardziej marchewkowy, marchewka z jabłkiem i bananowy HIPP'a. Słoiczkami jak na razie pluje, kazdym, ale ja codziennie z uporem maniaka daje jej po kilka lyzek żeby sie przyzwyczajała Praktyka czyni mistrza Poza tym raz dziennie zageszczam jej mleczko albo kleikiem kukurydzianym albo kaszką ( na razie jabłuszkową) i wcina ze smakiem.
Kupiłam dziś smoczek gryzaczek, taki podobny co pokazywał TYSIAK ( dzięki Justynko bo nawet nie wiedziałm ze cos takiego istnieje)- za 7.99 z BabyOno w Pepco bo małą strasznie dziasła swedzą. Trzyma go chwilę i wypluwa, ale jest bardzo zadowolona bo chyba jej swietnie dziąsełka masuje.
OK, długo mnie nie było to się rozpisałam.... Dobrej nocki, przespanej!!!!!
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc spokojna. Dałam jeść Irinie o 22 a potem o 3. Niestety teraz od 6:00 śpi u mnie na brzuchu bo co Ją odkładam do łóżeczka to płacz. Trudno dziś niedziela to niech pośpi dziewczyna.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Irina wszystko pcha do buzi i zaraz płacze. Tylko nie wiem czy dlatego że bolą dziąsła czy dlatego że nie może włożyć zabawki do buzi.
No i zmylam podłogi. Teraz odpoczynek przez chwilę a później trzeba szykować się do kościoła. Mamy dzisiaj poświęcenie plecakow pierwszoklasistów.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
byliśmy wczoraj na urodzinach i Fabio był grzeczniutki spał zasnął mi wczoraj o 21 ale nie kapałam go bo był padniety dostał butle i usnal wstał o 4 teraz lezy w lezaku i oglada bajki
Ahhhh co do kłotni z małem to masakra tak sie cieszyłam ze zjezdza i zjechał ale co z tego jak sie pokłociliśmy i to konkretnie ze musiałam wyjśc z domu odreagowac i to o pierdołe poszło jak zawsze.... i to on miał wine ale wieczorem przeprosił przemyslał co zrobił zle....
ja tez bede miała remoncik i jestem zielona bo nie mam weny ani pomysłow marzy mi sie kuchnia jakimś zajeb... stylu no ale nie wiem jak mam sie za nia wziasc.... pobuszowałabym w necie poszukała ale nie mam czasu....mąż obiecał mi dekoratorke bo jego kolezanka sie tym zajmuje wiec może ona mi podpowie
kude na koniec wrzesnia ide robic tatuaz boje sie jak diabli to jest prezent od małza na rocznice
- Gabi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pola spała od 20:00 - 8:00. Zresztą ja nie moge narzekac, bo moje dziecko tak spi i na prawde nie pamiętam żeby mi się obudziło w nocy, chyba od 2,5 miesiąca. No to teraz będę się bać bo ją pochwaliłam, a zawsze jak pochwalę to pozniej jest niegrzeczna
Pauluska powodzenia na chrzcie. Zapomniałam napisac, ze my wczoraj byliśmy ustalic datę i wyszło, ze chrzciny beda 13 października...data mam nadzieję będzie szcześliwa. Teraz jestem na etapie szukania kreacji dla małej,te wszystkie sukienki ksiezniczki mi sie nie podobaja...
munnecabrava- ja mam w kuchni laskę wanilii i meksykańską czerwień, ta laska wanilii wyszła ciemna i mi się strasznie podoba.