- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Joaaaasiu fiu fiu co za sexi mama a jakich masz przystojniaków rodzinka jak z obrazka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
demoniqe ja też mam grzybki i chciałam sos grzybowy zrobić ale tego akurat boje się zjeść. Kubusia nie bolał brzuszek po zupie grzybowej?
Ewela Spróbuj od soczku po kilka łyżeczek albo słoiczka np. marchewka ja raz zmieszałam troszkę marchewki ze słoiczka z soczkiem
Kubula codziennie dostaje troszkę soczku Dzisiaj był nektar bananowy rozdrobniony z wodą i chyba najbardziej mu to smakowało daje mu też po kilka łyżeczek jabłuszka albo marchewki ze słoiczka ale tylko to ze słoiczkowych narazie
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
A jesli już to oki niech przyjedzie pójdę ja z nimi na spacer .. ale nie ona sama ja nie jestem zaproszona i wiezie ją do siebie a ja po wypadku mam taki schiz że wolałabym żeby Magda jak najmniej w samochodzie była...
Domiś zazdroszczę .. mnie rodzice wpoili starsi = szacunek z mojej strony. i daje się robić w bambuko jak mało kto ...
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Nocka spokojna ale wstawałam 2 razy. O 1:30 i 5:30. No i pobudka dla mnie o 6:30. Irina śpi ale nie wiem jak długo bo chłopcy zaczęli wyglupiac się i krzyczą więc pewnie zaraz się obudzi.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
M-brava Ja mam o tyle dobrze ze teściowa mieszka 270 km od nas. I raczej się nie wtrąca. Tylko denerwuje mnie trochę ze chce wszystko wiedzieć. A ja jestem z tych co raczej zbyt wiele nie mówią o swoim osobistym życiu. A ona by chciała żebym się jej zwierzała.
I się trochę wam po żale. Wczoraj wylądowałam na pogotowiu z gorączką prawie 40 stopni.
I okazało sie za na własną głupote nabawiłam sie zapalenia piersi.W sobote chcieliśmy sobie po załatwiać kilka spraw i z mała została moja mama. A ze nie moglam nic sciagnac to w tym czasie julka dostala mm. Wróciliśmy i z lenistwa nie ściągnełam tego co sie na zbierało. gorczker miałam juz w nocy z sob na nd. Ale oczywiście twierdzilam ze sama przejdie. Jak juz byla powyzej 39 to Łukasz nie wytrzymał i zapakował mnie do samochodu i zawiózł na pogotowie.
Teraz mam straszne wyrzuty ze przez moją głupotę malutką truje antybiotykiem który biore.
I Cycuchy nie mnie nie bolały (moze troche ja je dotykałam) ani nie byly mega twarde.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nataszka dziś kończy 4 miesiace
Domiś buziaczki też dla Tymka
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domiś najlepszego dla Tymka.
My też pierwsza drzemka.
Alexa współczuję. Najgorsze jest nie to że bierzesz antybiotyki ale że sama to sobie zrobiłaś. No ale człowiek uczy się na błędach. Już nigdy tak nie zrobisz. Wracaj szybko do zdrowia i myśl pozytywnie. Najważniejsze że mąż szybko zareagował.
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alexa Współczuję I dzięki Tobie będę też uważać. No tak w nocy po kilka dobrych godzin nie karmimy ale nasz organizm ma taki rytm już ustawiony a jak w dzień nagle przez dłuższy czas nie karmisz to coś nowego
Ewela śliczne to nosidełko oczywiście najważniejszy zeby było funkcjonalne ale jest piękne
Ale mnie kręgosłup dziś boli I chyba coś z ciśnieniem bo wypiłam słabą kawkę i jakoś ciężko mi się oddycha :/
Kuba się chyba obraził na drzemke i sobie gada dalej na macie jak próbowałam go uspać bo już marudził to tylko na mnie popatrzał ze zdziwieniem i zaczał gadulić
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ewela świetne to nosidełko,baaaardzo mi sie podoba i te kolory.napisz czy sie sprawdza.
M-brava ja jestem z tych osob co nic nie powiedzą ale i tak zrobią swoje:Pmpoja tesciowa ma podobne zagrywki.ja nie komentuje tego bo szkoda mi słow jak i tak nic nie docierA.Mowie M i On juz załatwia z Nia sprawe.
mysle ze najlepiej to robic swoje a niech sobie ona pogada, bo jak zaczniesz sie kłócic to i męzowi bedzie przykro i dojdzie do tego ze nie bedziesz wogole sie z tesciami odzywac.
Joasia super figurka, kurde wygladasz jak siostra dzieciaków, baaardzo młodziutko wyglądasz.
u nas kiepsko.Sz.juz lepiej mniej kaszle ale Lencia wczoraj zagoraczkowała i dzisiaj kaszle bardzo i katar.ide z nią popołudniu do lekarza.oczywiscie mam czarny scenariusz-zastrzyki lub szpital.boje sie bardzo.
próbowałam ich rozdzielac zeby Młody był w sowim pokoju a Ona ze mną ale nie barzdo to wyszło.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anek oczywiście napiszę jeak się sprawdza tylko ono jest od 7 kg dopiero chyba że dokipimy jeszcze wkładkę dla niemowlaka...