- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
KarinaM moja tez dzisiaj mało je i za cholere nie chce złapac cycka tylko musze jej sciagac.katar ma i moze cięzko jej ssac piers a z butli łatwiej.
pręzenia tez są czasami, nieiwem od czego tak jest, chyba trzeba to przetrwac.nie przypominam sobie zeby synio tak sie pręzył.
Moj M.raczej nie jest mamin synkiem. chyba bardziej jest za mną niz za tesciową.jak tesciowa juz mi zajdzie za skóre to mu sie wyzale i on ją opiernicza.żadko to robie bo nie chce zeby sie kłocili ale kilka takich sytuacji było.poza tym tesciowa mieszka niedaleko nas.ja baaaardzo zadko tam jestem , M.chodzi jak cos potzrbuje a tesciowa u nas co drugi dzien wrrr...ale nie zeby pomóc , tak tylko kontrolnie czy zyje z dziecmi.]
Sevilla kiecka super!jasny kolor odmładza i chyba bardziej pasuje na takie uroczystosci jak ślub/chrzciny.czekamy na fotki z imprezy.
a nie wiecie czy jutro tez bedzie ta promocja w biedrze???
MY po lekarzu.Lena ma przepisany lek wziewny ta ten kaszel+to co daje.jutro mam jeszcze przyjechac do kontroli czy sie bardziej nie rozwineło.Szymek czysciutki , mam dawac to co daje.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Dentyści nie chcą dawać bo sugerują pozbycie się ja dostaje średnio co rok od 5 lat Dentystka krzyczy po mnie ja obiecuję poprawę ale nie wyobrażam sobie zabiegu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pogruntowaliśmy ściany pomalowaliśmy sufity i dramat caaaałe odchodzą jakiś żal ;P jutro z tatą jadę to rano łatać coś tam z prądem jest powalone i nie mamy światła w łazience bo koleś którego tego mieszkania eksmitowali robił podwieszany sufit i albo nie bardzo si na tym znał albo jest jakiś knif PAdam ale stwierdzam że mam cudowną przyjaciółkę swój woly dzień spędziła malując moje sufity
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
lalka a pediatra co na to niejedzenie? Mam nadzieję że znajdziesz jakiś magiczny sposób na karmienie bez problemu Może rzeczywiście zmiana mleczka by pomogła?
Karina widzisz Twoja pediatra mówi żeby gotować a moja że słoiczki jak nie mam swoich warzywek i bądź tu mądry... Chyba na początek będą same słoiczki a później będziemy próbować gotowane
Tweety Dobrze myślę, że jutro wizyta
Mi ostatnio pokruszyła się ósemka i zostałam z połową wypadałoby wybrać się do dentysty
Dzisiaj kupiłam w biedrze kaszke bezmleczną i się zastanawiam czy mogę ją podać do swojego mleczka czy musi być mm? I ile tak żeby nie była za gęsta Jeszcze poczekam z jej podawaniem ale tak się zastanawiam...
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
myślałam że takie teściowe to tylko stereotyp, ale widzę że niektóre z Was trafiły najgorsze typy... ja (odpukać) nie mam narazie o narzekać.
tysiak zastanawiałam się ostatnio nad tym samym...
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tysiiak dzieki, jutro sie obkupie.
co do kaszki to mysle ze Twoje mleczko bedzie duuzo lepsze niz mm do kaszki.na poczatku to pewnie odrobinke zeby tylko sprawdzic reakcje.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Moja się pręży przy jedzeniu już pod koniec, to oznacza, że się najadła
Promocje w biedronce są do środy, ja dziś kupiłam tylko dwa słoiczki, śliwki z jabłkiem, bo są po 5 miesiącu, reszta co została to po 8 i 9 miesiącu, a obiadki to zamierzam już sama gotować. Warzyw żadnych nie było a w sumie najbardziej mnie interesowały :/
Echh a my dziś z mężem rozmawialiśmy o kupnie działki, aż mnie głowa rozbolała, bo póki co to jeszcze chyba nie na nasze możliwości
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Też nie wydaje mi się żeby to był refluks.
Ale na pionowo uspokaja się bardzo szybko.
Już próbowałam bardziej na siedząco ale też płacz no i ani mi ani Irinie nie było wygodnie.
Wyciągnęłam dzisiaj kołdrę. I narazie Irina ładnie śpi i nawet nie przekreca się w poprzek łóżeczka.
- poziomka-1801
- Wylogowany
- rozmowna
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja jedna pobudka w nocy o 4:00. Ale młoda wierci się coś w łóżeczku. Wyplula smoka (w nocy zawsze wypluwa i go nie chce) i coś Jej nie pasuje. Ja też idę jeszcze się przespać.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Irina zjadła w nocy całe 130ml i bez żadnego płaczu.
Lecę spać.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anek
- Wylogowany
- budujemy zdania
teraz siedzi w lezaczku a ja jem siniadanie.
u ans pręzenia sa pod koniec to wiem ze juz nie chce poprostu.jak np.chce jej dac jesc a ona po paru łykach płacze to nie daje tylko za godz próbuje i wtedy zjada bez płączu.mi siew ydaje ze Wasze dzieciaczki nie są wtedy głodne.takie mleko zageszczone dla takiego maluszka to naprawde syty posiłek.
Alexa jak zap piersi i gorączka?
ja dzisiaj mam egzamin w pracy, mało sie uczyłam, ale mam dobre kolezanki wiec musi byc dobrze:)
- alexa_
- Wylogowany
- pierwsze słowa
anek Zapelenie jakby już minęło. Gorączki brak, nic nie boli. Tylko mleka jakby mniej. Bo zawsze Malutkiej jeden cycuch starczał a teraz dwa opędzluje.
Powodzenia na egzaminie:)
- munnecabrava
- Wylogowany
- gadatliwa
- Nie można?? A właśnie, że można!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dziekujemy za zyczonka moja piszczałka :d bawi się w łóżeczku