- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
M-brava nawet nie wiesz jak ja cie rozumiem z teściową -z resztą nie raz juz czytałyście o mojej teściowej I choc bardzo bym chciała to nie wiem jak ci pomóc bo sama mam ten problem ... Ostatnio byłam z nią na etapie ZERO KONTAKTU a jakieś 3 tyg.temu zadzwoniła i gadała ze mną jak by nigdy nic sie nie wydarzyło-opowiadała mi o swoich zakupach,rodzinie itp.Byłam w konkretnym szoku-ale puki co ja sie do niej nie odzywam bo jak dla mnie zaszla mi za bardzo za skórę i nie mam zamiaru udawac że wszystko jest ok.
Z tego co wiem to ma przyjechac w tym tyg.z teściem i sie okaże o co jej kaman A wiecie co jest najlepsze w tej sytuacji? że od kiedy nie dzwoni do nas,nie wpieprza sie to między mną a M.jest na prawdę ZAJEBIŚCIE I nie chce wracac do tamtych czasów-ale wiem że to wróci -pewnie w tym tyg.jak wpadną Z jednej strony chce żeby było miedzy nami ok.(w sensie medzy mną a teściową)bo Miłosz za nią przepada ,i jak by nie bylo to jest MATKA mojego małża -i co by nie mówic dobrze go wychowała ...ale tak jak pisałyście na forum juz nie raz -nasze teściowe i matki miały już czas na wychowywanie i teraz niech sie nie wpieprzają Ufffff to sie wygadałam a tym samym WCALE nie pomogłam m-bravie Jak dla mnie temat teściowej to temat rzeka ... Trzymaj sie m-brava nie daj sie przede wszystkim ,wiadomo że ciężko życ w zgodzie z małżem i jednocześnie nie kłócic sie z teściową ale trzeba znalezc jakiś kompromis (hahahaha jak łatwo mi sie to pisze )
Ps.dziś Miłosz poszedł bez płaczu do przedszkola...jestem z niego MEGA dumna i zamierzam zrobic mu z tej okazji jakąś imprzke żeby wiedział że to SUUPER wiadomosc Nie chce zapeszac ale mam nadzieje że juz tak zostanie -tfu,tfu,tfu
A tak całkiem na marginesie odebrałam wyniki egzaminu zawodowego iii ku mojemu zdziwieniu ZDAŁAM !!!! Więc od teraz mam drugi zawód -TECHNIK USŁUG KOSMETYCZNYCH Hmmm może coś jeszcze zrobię Pomyślę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
nie mam pojęcia co mi jest, ale taka energia dziś we mnie wstąpiła że szok!! może jednak jestem w ciąży bo to aż dziwne!!!
Kuba zasnął bez kąpania o 18:30 wczoraj, nakarmiłam o 3 i spał do 7 potem do 8:30 gugał i miał tylko 30 min drzemki może ta drzemka będzie troszkę dłuższa
a ja od rana robię rybkę po grecku i ciacho jabłkowo czekoladowe.
Z racji tej energii postanowiłam przestać marudzić ile to mam roboty przy dziecku i wziąć się za siebie! Od dziś codziennie biegam wieczorem przez pół godzinki i idę na fitness 2x w tygodniu.
Do tego naucze się w końcu do egzaminu na członków rad nadzorczych (bagatela 6 ustaw i 3 kodeksy). Zdam egzamin do końca roku i już!
Noo teraz to mi się nudzić nie będzie
Tysiiiak po grzybkach Kuba spoko!
Joasia jesteś supermamą z superfigurą
Ja rozszerzam dietę od soczków. Codziennie od kilku dni daję soczek jabłkowy lub jabłko-gruszka.
Wy rozcieńczacie te soczki? a trzeba? bo ja nie rozcieńczam.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja jaki konkretnie soczek kupujecie?/jakiej firmy?
- moniaaak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga wszystkiego najlepszego dla Nataszy. Uściskaj od cioci z forum
M-brava myslę, że tak jak napisała Olga- spróbuj mówić wprost, a jeżeli sama nie potrafisz, to może niech mąż z nią pogada? Przecież też widzi co się dzieje i że Cię to męczy.
U mnie nie ma problemu z teściową, w ogóle nie przyjeżdża( choć mieszka tylko 20 km od nas). Małego widzi tylko jak my przyjedziemy. czasami mam żal, że nie zajrzy, ale z dwojga złego, to chyba tak jest lepiej
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
a ja debil przed wejściem do biedry poszłam do rossmana i tam się obkupiłam
Ewela ja daje soczki hippa najczęściej ale teraz kupiłam i gerberka i bobofruta
Demoniqe nie trzeba ich rozcieńczać ale można jeżeli chcesz żeby był typowo zamiast herbatki np
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiak dzięki za cynk
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Muszę się wyżalić, w tych pieprzonych sklepach nie ma nic ciekawego. Wczoraj pojechaliśmy z Michem po garnitur i sukienkę na ślub cywilny. Oczywiście garniak dostaliśmy bez problemu, gorzej jest z sukienką - jest ich brak. Z tego wszystkiego nie wiem, czy powinnam mieć sukienkę koktajlową ołówkową do kolan, czy jednak polecieć w kroje sukien ślubnych do kolan, ale w kolorach beżowych, czy kości słoniowej ... problem jest w tym, że w ramach oszczędności chcemy chrzest i śłub połączyć w jedną imprezę, jednego dnia i sama nie wiem, jaką sukienkę bardziej wypada mi założyć, jako pseudo pannie młodej i mamie brzdąca, którego będziemy chrzcili ... HELP!!!! Czasu coraz mniej do 21 września, a ja jestem w proszku ...ważne, że dla małęgo już wybrałam strój, tylko jeszcze nie wiem na który się zdecyduje ... www.zaczarowane-sny.pl/pl/p/Klubowy-garn...rztu-ecrugranat/1684 lub nadrex.pl/pl/garniturek-do-chrztu-6-cz-wiktor.html#op1
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do tesciowych. To moja zadzwoniła że chce iść że mną po Igora. Myślałam że przyjdzie do nas posiedzi a Ona że jedzie na wieś do drugiego syna bo się z Nim umówiła. Igor aż piszczy za Nią i chciał iść do Niej ale niestety. To po co chciała przyjść po Niego? A tak to nie mam z Nią za dużo stycznosci.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
Alexa nie za ciekawie z tym zapaleniem :/ moje piersi też ostatnio nad ranem są bardzo twarde, czasem wstaje przed Zuzką bo szkoda mi jej budzić i odciągam trochę laktatorem, a w niedzielę to obudziłam się z bólem i dobrze, że odciągnęłam. Ja jeszcze w pamięci mam swój nawał pokarmowy i ten ból po powrocie ze szpitala po porodzie.
Sevilla to też Twoja impreza, nie tylko Maksia więc kup sukienkę taką jaka Ci się podoba Zgadzam się z dziewczynami, o siebie też musisz zadbać i pomyśleć, w końcu to Wasz ślub!
Moje dziecko się dzisiaj szaleju najadło, od godz. 8 go 13 był prawie cały czas płacz, dopiero po 14 usnęła. Biedactwo moje, ale coś mi się wydaje, że przez weekend się trochę rozbestwiła, było dużo noszenia na rękach...
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa