BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #740576 przez joasia10015
Torcik -mmm pychaaa :blush:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #740577 przez Gabi31
No, no Joasia jaka laska:) zadroszcze figury:) w ogole medialna z Was Rodzinka:)

Pauluska , Joasia - super , że chrzciny sie udały:) Ja dzis buszuje po necie w poszukiwaniu "kreacji" dla małej:)

11 lata 4 miesiąc temu #740580 przez joasia10015
A tu moje trzy NAJJJWIĘKSZE szczęścia :kiss: :kiss: :kiss: i cały mój świat (apropo kłótni z małżami to u nas w ciągu dalszym sielanka ...ciekawe jak długo bo właśnie pewnie zapeszyłam ;) )
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #740581 przez Olga60
Joasia ślicznie wyglądałaś, zgrabna z Ciebie laseczka, no i Ci Twoi mężczyźni ... :S

11 lata 4 miesiąc temu #740583 przez pauluska
O tak Joasia figurka do pozazdroszczenia :)

11 lata 4 miesiąc temu #740592 przez sisina
No figurka do pozazdroszczenia;)

11 lata 4 miesiąc temu #740600 przez KarinaM
Joasiu oddaj mi swoją figurę.
Idę bo młoda marudzi.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #740627 przez moniaaak
Joasia super wyglądasz:). A najmłodsza pociecha ma super minę na ostatnim zdjęciu :laugh:

U nas od dwóch dni kapiel znów jest fajna.

Wczoraj dalam Małemu kilka łyżeczek soku jabłkowego- strasznie mu smakował. No i kupka od razu była(nawet 3 razy).
Myślicie, że mogę mu go dawać w większych ilościach?

A i w Carrefour jest promocja deserków z Gerbera jakby któraś chciała- 3 za 5,99.

11 lata 4 miesiąc temu #740659 przez munnecabrava
Anek to zależy moja np nie a jeszcze 4 msc-y ale dietę rozszerza się między 17 a 26 tygodniem a ona już 18 tygodniów ma :P

Sisina podziwiam i też nie rozumiem, mieć coś na stałe hmm a jak mi ssię opatrzy znudzi itp ?? Heh w sumie podobnie jest z mężem :P a ślub wzięłam :P:P

Lili cieszę się :)

Joasia wyglądasz rewelacyjnie ;) Gdzie ty się tak opaliłaś ;P Te buty :) piękne o nogach nie wspomne :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #740661 przez ewela86
hej dziewczyny.... nie nadążam za Wami!
dzisiaj tak Was czytam i jestem w lekkim szoku że już dajecie dzieciaczkom te wszystkie soczki, kaszki, słoiczki... ja jestem w tym temacie jeszcze zielona :P mała jak narazie ssie tylko cycka no i od czasu do czasu daję butelkę (zdaje się że jeszcze pokarm mam jednak bo od dwóch dni nie daje butelki)...

Diana ma jakiś kryzys w usypaniu... normalnie czasem to aż nie wiem jak ją uspokoić! I im bardziej jest zmęczona tym gorzej... Mam nadzieję że to minie bo nawet czasami sprach mi gdzieś z nią iść lub jechać, bo normalnie wstyd :silly:

11 lata 4 miesiąc temu #740667 przez munnecabrava
Eweela prygotuj się na najbliższe 3 tyg takie ... wszystko źle.

Ale mija moje dziecko jest teraz cudowne cal czas guga cieszy się śmieje :) no miód cud ja najchhętniej bym jej nie zostawiała teraz :)

11 lata 4 miesiąc temu #740680 przez demoniqe
hej kochane. Weekend super, odwiedziły mnie koleżanki z Warszawy z mężami. Wyprowadziłam się z Wawy 3 lata temu.

Byłam dziś z Kubą na grzybach i właśnie zawekowałam słoiczki i zrobiłam grzybową :)

Moja nalewka truskawkowa już dojrzała i jest pyyyszna :) kieliszeczek na dobranoc oczywiście wypiłam wczoraj.

Fajny weekend i szkoda że tak szybko się skończył. Kuba padł bez kąpania o 18:30 więc zaraz nakarmię go przez sen i idę spać :)

11 lata 4 miesiąc temu #740683 przez Domiś91
Ja Tymusiowi od 3 dni daję koło 13 po 3/4 łyzeczki marchewki z Gerbera :) Nawet mu smakuje tylko jeszcze nie potrafi otwierac buzi wiec musze wciskac :D ale cieszy sie :) ZACZYNA SIĘ Z ZĄBKAMI, płacze praktycznie co chwile i widaac ze go cos boli :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu #740688 przez ewela86
munnecabrava no to mnie pocieszyłaś... a jeśli chodzi o sytuację z teściami to ciężko mi coś poradzić. Przemyśl sobie na spokojnie czy intencje teściowej rzeczywiście są złe czy może jest zazdrosna o wnuczkę że więcej czasu spędza z Twoimi rodzicami? Najgorsze co może być to wtrącanie się rodziców w wychowanie dzieci - ja na szczęście póki co nie mam tego problemu (odpukać!) Najlepiej takie sprawy to załatwiać na spokojnie ale wiem że łatwo mówić :(

joasiu po prostu wyglądasz przepiękni!!!! Wogóle masz rodzinkę jak z obrazka: trzech przystojniaków i do tego sexi-mamusia :)

11 lata 4 miesiąc temu #740692 przez ewela86
dziewczyny a od czego zaczynacie rozszerzanie diety?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka