- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już darowałam sobie łóżko zasypia w wózku i na razie tego się nie da zmienić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Co do postępów, to Mały nauczył się pluć, tzn tak jakby robił "pierdziocha" ustami śmiechu ma przy tym co nie miara odwraca się już sam z plećów na brzuszek, jak go unosze za ręce to chce siadać, gryzie swoje palce u stóp, jak się zbliży do niego do bada twarz tej osoby i jak się kładzie na boku to próbuje sam się podnosić.
- Alex_87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 13
A ja chyba obniżę niedługo materac w łóżeczku, bo Zuzka to się łapie już wszystkiego żeby siadać, najlepsze jest jak podciąga się za kołdrę a tu nie da rady
Ale jakoś nawet na boki się sama nie przekręca hmm może ona najpierw zacznie siadać a później się przekręcać
Pauluska ja też już jakoś przestałam mieć parcie żeby zasypiała w tym łóżeczku, kurcze no jakoś jak będzie starsza to się nauczy, będzie czytanie bajek itd.
Moi rodzice to w ogóle z nami spali w łóżku, a ja jak podrosłam to nie cierpiałam spać z mamą Zresztą tragedii nie ma, czasem zaśnie, czasem nie, najważniejsze dla mnie jest to, że nie śpi ze mną w łóżku
A my dziś jedziemy do rehabilitanta, ciekawe co nam powie w sprawie tego kręczu szyi
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
Co do spania w dzień, ja Maksa wystawiam w wózku na dwór i tak śpi koło 2 - 2,5 godzin.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kuba dziś obraził się na cycuchy jak chce go nakarmić to jest jeden wielki płacz... przetrzymam go jeszczę trochę i zobaczymy jak nie to dam butlę...
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
A tym czasem ja MAMA PRZYGOTOWANA Butla w podgrzewaczu, danie jarzynka odmierzone czeka na swoją kolej i tak sobie wyczekujemy pobudki szkrabika
- joasia10015
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sevilla współczuję stresiora ,ale nie ma to jak spontany -są najlepsze
Co do tematu o pracy to moniaaak doskonale mnie stresciłaś -myślę że mało jest rodzin gdzie facet moze spedzac czas z dzieckiem każdego dnia i do tego zarabiac fajne pieniądze Takie życie-cóż zrobic Mi zostaje zaciskac czasem zęby,i cieszyc sie tym co mamy ...kurcze wczoraj miałam taką fajną sytuację- koleżanka pow.mi że jak dla niej jestemy zajebistym małżenstwem i chciałaby byc kiedys tak szczesliwa jak ja -to bylo naprawde miłe i widac warto cieszyc sie tym co sie ma
Dziewczyny mój Miki ma taką faze że lubi pprzykrywac sobie buzke Wtedy łapie powietrze jak by nie mógł oddychac ,a jak go odkrywam to ma taką radoche że szok
- vika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7
moja niunia rzeczywiście jak już uśnie to super śpi ale za to jak nie śpi trzeba cały czas z nią być nie chce sama sobą się zająć nauczyłam się z nią robić dużo rzeczy ale serio czasem jak uśnie dopiero czuję,że dzień się zaczął;( dziś od 9 nie śpi aż do teraz i cały czas na rączkach a jak w huśtawce na macie czy w foteliku to tylko z mamunią a mama musi wszystko pokazać przytrzymać i w ogóle :/ na szczęście zaraz mąż przyjdzie to wspólnie zrobimy jakiś obiad
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Idę odrabiać lekcje z Igorem.
- ewela86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tysiak ja miałam to samo, też nie chciała ciągnąć cyca... no i teraz czasami ją dokarmiam butelką, najczęściej po kąpieli na noc jak już wszystko ze mnie wyciągnie...
a jak u Ciebie z noickami??
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
po kąpieli to już od jakiegoś czasu karmię butlą a teraz tymbradziej bo podaję kaszkę na noc ale w dzień nigdy nie miałam problemu...
I wciągnął z butli 150 ml mm i doprawił cycusiem. Już po butli nie miał problemu żeby z cyca zjeść ehhh
Dzisiaj Kuba też ma tak że tylko ze mną wiecznie... nawet jak wieszałam pranie w łazience a on na macie leżał to musiałam co 2 minuty mu się pokazywać
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa