BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #745946 przez Daarikaa
Nasza księżniczka

Nasza trójeczka

mąż z Kladunią

torcik

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu #745949 przez ewela86
karina to się rozumiemy :)

darika no faje krzesełko, na dłużej ci starczy.
może rzeczywiście za dużo wrażeń miała.

idę spać bo dziś pewnie znowu czeka mnie szalona noc!!!

11 lata 3 miesiąc temu #745952 przez ewela86
darika ślicznotka!!! wogóle piękna z Was rodzinka :)

11 lata 3 miesiąc temu #745980 przez tysiiiak
ewela mam nadzieję, że też mu to przejdzie :) czasem też tak robie że daje butle a za jakieś 30 ml cyca :P ale dziś nie działało :(

Daarika piękna rodzinka :) Klaudusia jaka duża ! :D

Kuba też lubi jak całuję go w szyjkę :) normalnie jak się słyszy śmiech dziecka to serce rośnie :)

Właśnie obejrzałam kolejny odcinek lekarzy w necie i ide spać :) dobranoc :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #746010 przez KarinaM
Tysiiiak najlepszego dla Kubusia na 4 miesięcznicę i żeby rósł duży i zdrowy.

Sevilla najlepszego dla Maksa na 4 miesięcznicę i niech rośnie duży i zdrowy.

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #746056 przez sisina
Hejka :)

u mnie nocka znowu rewelka cała przespana Fabiś obudzie dopiero o 7 dostal mleko i teraz sirdzi w lezaczku oglada bajki a ja jem sniadanie :)

dziewczyny mam pytanie ile wy dosypujecie tej kaszki do mleka bo mój wypija 150ml to ile lyzek bym mu mogla dosypac no i jakie macie kaszki??bo ja mam Nestle malina i banan

Jutro ide na zumbe juz nie moge sie doczekac :lol:

kurde pogoda do dup..... ani na dwór nie mozna wyjsc

tysiiiak sto lat dla Kubulka :)

Sevilla sto lat dla Maksa :)

11 lata 3 miesiąc temu #746073 przez tysiiiak
Dziękujemy :)
Najlepszego dla Maksia :kiss:

Sisina ja mam kaszkę Nestle malinową bezmleczną i na początku sypałam 2 łyżeczki żeby zobaczyć czy nic mu nie jest po niej a teraz tak z7 małych łyżeczek na 150 ml i jest już wtedy taka gęściejsza :) tylko wtedy przez smoczek do kaszek trzeba podać :)

Nocka supcio :) pobudka o 3. Cycuś i odrazu zasnął i potem o 6 i 8.30 :) :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #746074 przez sylkaax
Witam Was kochane. Długo nie zaglądam ale chodzę zła że masakra nie mam ciepłej wody 3 dzień i ogrzewanie nie działa, zepsuł się piec gazowy gówno jedno i dzisiaj może naprawi facet bo musiał część załatwić.. Małemu w czajniku grzeje a my jeździmy do rodziców się kąpać. Jeszcze wczoraj byłam u lekarza zrobili mi ok 10 różnych badan i dzisiaj lekarz mi powie co jest co mam nadzieję. Adrianek spokojny dziś spał jak zawsze od 21 do 5 rano ;) Ostatnio w dzień śpi nawet ok 5 godzin i się zastanawiam czy nie za długo. Jutro idziemy na szczepienie a pogoda taka do dupy w domu ciemno az bo taka szarówa i sam deszcz brrrr.
Adrian tak nie lubi samej marchewki ze az płacze.

Darika śliczna rodzinka i Klaudia podobna do Ciebie tak że hhoho ;)

Tysiak sto lat dla Kubulka na te 4 miesiące ,na fejsie widziałam filmik jak się słodko śmieje cudownyyy bobasek ;)

Sevilla także sto lat dla Maksika ;)) Alee rzeczywiście czas leci ;)

11 lata 3 miesiąc temu #746076 przez vika
TYSIAK SEVILA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CHŁOPAKÓW PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA BO NA TE STRONE SIĘ PRZYDA :kiss: :kiss: :kiss:

No a co do zdrówka to u mnie jakaś masakra wczoraj złapał mnie katar ale tak przerażliwy,że nie mogłam nawet na min się położyć,w końcu żel na katar troszkę pomógł ale od rana tragedia głowa mi pęka pierwszy raz od ciąży wziełam tabletki mam nadzieję,że małej nic nie będzi i że się nie zarazi bo ja od męża załapałam a on od starszej córy,tylko oni trzoszkę mieli katarku i im przeszło a mnie to chyba walec w nocy rozjechał :huh:

wczoraj Tosia była MEGA rozregulowana cały dzień spała 1,5 godz a na noc usneła o 21,45 i to bujana w wózku bo już ze zmęczenia nie wiedziała co ma ze sobą zrobić :dry: wstała o 7,20 i o 8,40 padła w sekundzie jak ją włożyłam do łóżeczka zobaczymy może dziś będzie lepiej :dry: :unsure: MAM NADZIEJĘ BO MAMA NIE MA SIŁY :(

JAKBY tego było mało trzeci dzień miewam poranne mdłości Brrrr wycofuje to co pisałam na temat ciąży jutro idę do lekarza mam nadzieję żę jest ok :laugh:

11 lata 3 miesiąc temu #746107 przez joasia10015
Szczęścia i zdrówka dla Kubulka i Maksiulka :blush:
U nas noc jak zawsze -nie dlugo bede chodzic po scianach B) ALe co tam -nie narzekam :blink:
Miki właśnie sie budzi-za chwilke pojedziemy na zakupki choc pogoda wstrętna :angry:
Miłosiu w przedszkolu -nawet poszedł dzis z chęcią bo poznał nowego kolegę FRANKA :blush:
WCzoraj mnie zadziwiał że przez jeden dzien tyle sie nauczył w przedszkolu :unsure: A jak sie jeszcze zaczął bawic w przedszkole,sprawdzał obecnosc,mówił do dzieci-achhhh to tak jak ja kiedy byłam mała-uwielbiałam bawic sie w szkołe i gadałam godzinami do siebie i do lalek :S :lol:
vika mdłości???? Ulalalalalaaaaa,fajnieee :blink: :lol: Kurde powiem wam szczerze że wczoraj oglądałam ,,PORODÓWKĘ,,i trochę wam zazdroszcze tego że jeszcze przeżyjecie CUD NARODZIN -to najwspanialsza chwila w życiu. :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu #746108 przez ewela86
tysiak, sevilla, sylkax wszystkiego najlepszego dla waszych dzieciaczków!!! Niech zdrowo rosną :)

u mnie nocka nie była najgorsza ale do perfekcji, a nawet do tego co było sporo brakuje...

u mnie też pogoda do d...

mała zasnęła - trzeba iść się ogarnąć.

11 lata 3 miesiąc temu #746109 przez tysiiiak
synka wybacz zqpomnialam o Adrianku :kiss: sto latek i zdrowka dla Twojego sloneczka :)

I zdrowia dla chorowitkow wszystkich :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #746116 przez vika
JOASIA ja mam nadzieję,że to nie to.... oczywiście jak człowiek się czegoś boi to wymyśla sobie głupoty a idę do lekarza bo jeszcze becikowego nie załatwiłam i potrzebuję zaświadczenia a poza tym jeszcze nie byłam na kontroli :/

hehee a ten strach dał mi troszkę w dupę i od dziś wiem,że będę się zabezpieczać :P JUŻ NA 100% BĘDĘ BRAŁA TABLETKI ;)

JOASIA też możesz jeszcze przeżyć nie jeden cud :) trzeba tylko chcieć a swoją drogą jakie to życie jest głupie,nie dośc że ciągle czegoś nam w życiu brakuje to jeszcze żeby mieć więcej dzieci trzeba mieć MEGA szczęście lub wygrać miliony w LOTKA ach te pieniądze i ich ciągły brak:/

SYLKANAJLEPSZEGO DLA ADRIANKA :kiss: GDZIEŚ sobie myślałam,żę Adrianek jest z tego samego dnia co moja Tosia :huh:

DARIKAŚLICZNA Z wAS RODZINKA I MAŁA KSIĘŻNICZKA ŚLICZNA I DUŻA :kiss: :kiss: :kiss:

TYSIAK dzięki mi się przyda ....a miałam dziś rozpocząć BOKWE a w czwartek ZUMBE to czuje się jak salceson :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #746117 przez KarinaM
Sylkaax najlepszego dla Adriana.

Dziewczyny kiedy trzeba podpisać dokumenty o następne 6 tygodni macierzyńskiego?

Igorek

Irina

11 lata 3 miesiąc temu #746124 przez vika
wydaje mi się,że na 14 dni przed rozpoczęciem takiego urlopu ja ide w przyszłym tyg nie zaszkodzi wcześniej lepiej dmuchać na zimne :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka